05 / 05 / 2024

İnşaatta istihdam arttı mı

İnşaatta istihdam arttı mı

TÜİK, 2015 yılı 4’üncü çeyrek ’İnşaat İşgücü Girdi Endeksleri’ni açıkladı. Buna göre; Buna göre; mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat istihdam endeksi 2015 yılı IV. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,9 oranında azaldı.

Konut satışı en çok Hatay'da arttı! İşte satışların en çok arttığı iller ve artış oranları...

TÜİK mart ayına ilişkin istatistikleri açıkladı. Hemen ardından satışların en çok arttığı iller ve artış oranları da belli oldu. İşte burada deprem bölgesi dikkatleri çekti. 

Konut yatırımcısı gözünü yurt dışında dikti! Yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları arttı...

Küresel Konut Fiyat Endeksi kapsamında, dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke olan Türkiye'de, konut sahibi olma oranları düşüş gösterirken, yatırımcıların yurt dışında gayrimenkul alımlarında ciddi bir artış gözlemleniyor.

İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu: Megakent sıralamada 95 sıra yükseldi!

ECA International'ın kentleri hayat pahalılığına göre sıraladığı Hayat Pahalılığı Raporu'na göre, İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu. İşte ayrıntılar...

Türkiye, Avrupa’da konut ve kira fiyatlarının en çok arttığı ülke oldu! Fiyatlar nasıl düşer? 

Türkiye, Avrupa’da konut ve kira fiyatlarının en çok arttığı ülke oldu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer? 

Ev fiyatları son 6 yılda 7 kat arttı! Türkiye konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler arasında zirvede!

Konut Fiyat Endeksi’ne göre konut fiyatları ocak ayında yüzde 6,9 oranında yükselirken son 6 yılda 7 kat arttı. Türkiye konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler arasında zirvede yer aldı.

Son dakika altın fiyatları! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Güncel altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde harekete geçti.  ABD'de tarım dışı istihdam ve işsizlik rakamlarının açıklanmasıyla ons altın yükselişe geçerken grama altın fiyatları da arttı. Peki altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira?

Son dakika... Altın fiyatları yükseliyor! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları arttı! Herkes bu rakamlara bakıyor

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başlarken gün içinde değer kazanarak tekrar yükseliş geçti. Altın fiyatlarının yükselmesi ile 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları da arttı. Peki  bugün güncel altın bilezik fiyatları ne kadar? 8 Kasım 2022 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyat

iPhone’ların maliyeti neden arttı? İşte herkesin merak ettiği sebep..

Teknolojinin maliyeti de her şey gibi her geçen gün artarken yapılan araştırmalara göre iPhone cihazlarının maliyetleri bir önceki yıla göre yüzde 20 arttı.

Türkiye konut ve kira fiyatlarının en çok arttığı ülke oldu!

Avrupa genelinde konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler araştırıldı. Türkiye bu ülkeler arasında ilk sırada yer aldı. 

RE/MAX Türkiye’de kadın istihdamı yüzde 50’ye yaklaştı!

Önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketleri arasında yer alan RE/MAX Türkiye, kadın çalışan sayısını 1.900'ün üzerine çıkardı ve kadın çalışa sayısını toplam istihdamın yüzde 50’sine ulaştırdı.

ABD inşaat sektöründe istihdam arttı!

ABD Merkez Bankası tarafından hazırlanan "Bej Kitap" raporunda istihdam artışının hızının endüstriye göre değişiklik gösterdiği, genellikle imalat, inşaat, eğlence ve konaklama sektörlerinde güçlü artışlar gözlendiği belirtildi.

İnşaat sektöründe istihdam arttı! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat ayı istihdam rakamlarını açıkladı. Açıklanan rakamlara göre; inşaat sektöründe 37 bin kişi artış yaşandı. 

ABD'de inşaat sektöründe istihdam arttı!

ABD Çalışma Bakanlığı, Mart ayına ilişkin istihdam raporunu açıkladı. Raporda yer alan verilere göre inşaat sektöründe istihdam arttı. 

İnşaatta istihdam arttı mı Haberi

İnşaatta istihdam arttı mı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2015 yılı 4’üncü çeyrek (Ekim-Aralık) ’İnşaat İşgücü Girdi Endeksleri’ni açıkladı. Buna göre; mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat istihdam endeksi 2015 yılı IV. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,9 oranında azaldı. Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat istihdam endeksi ise, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 6,9 oranında azalırken, 2015 yılında bir önceki yıla göre yüzde 8,3 oranında azaldı.

Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat çalışılan saat endeksi 2015 yılı IV. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,4 oranında azaldı. Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat çalışılan saat endeksi ise, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 6,6 oranında azalırken, 2015 yılında bir önceki yıla göre yüzde 9,6 oranında azaldı.

Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat brüt ücret-maaş endeksi...