28 / 04 / 2024

İnşaatta Kalite Zirvesi ne zaman

İnşaatta Kalite Zirvesi ne zaman

Türkiye İMSAD tarafından 2009 yılından beri düzenlenen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nin dokuzuncusu bu yıl 11 Ekim’de, Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşecek. 

6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi yapıldı!

Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin sponsorları arasında olduğu “ 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi ”, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla İstanbul’da gerçekleştirildi.

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.

İnşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaatta iş güvenliği, çalışan her insan için önemlidir. İş güvenliğini bu çalışma alanında sağlamak için bazı kurallara uyulur. Peki inşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır ve uyulması gereken kurallar nelerdir? İşte inşaatta iş güvenliğini sağlamak için önemli bilgiler...

Elon Musk’tan uyarı: ‘Tüm mal varlıklarınızı Dogecoin'e yatırmayın!'

Geçmiş dönemlerde söyledikleri ile kripto para birimleri üzerinde oldukça etkili bir isim olan Elon Musk’tan yatırımcılara Dogecoin’e konusunda uyarı geldi. Musk, The Wall Street Journal’ın CEO Konseyi Zirvesi’nde konuşarak yatırımcılara, “Dogecoin üzerinden bahse girmeyin!” dedi.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında 7 ay geride kaldı. Peki projenin inşaatında son durum ne? İnşaatta ilerleme hangi noktaya geldi? İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm başvuruları geriledi!

İnşaatta yaşanan kriz, kentsel dönüşüm çalışmalarını da doğrudan etkiledi. Büyük bir deprem riskinin olduğu mega kent İstanbul’un Avrupa yakasında, kentsel dönüşüm başvuruları 42 binlerden 19 bine kadar geriledi.

Yapay zeka inşaat sektörünü de dönüştürecek!

Yapay zeka ile makine öğrenmesi teknolojilerinin inşaat sektörünü nasıl dönüştüreceği ve ‘üretken tasarım' kavramının sunduğu olanaklar Autodesk'in ‘İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi'nde tartışıldı...

İnşaathane’20 Zirvesi 26 Şubat'ta başlayacak!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yapı Öğrenci Topluluğu tarafından gerçekleştirilen İnşaathane’20 Zirvesi 2020 yılında 26 Şubat – 01 Mart tarihlerinde gerçekleşecek.

Her gün 13 bin yeni konuta ihtiyaç var!

Yapı Bilgi Modellemesi (BIM) yazılımları alanında hizmet veren Autodesk tarafından gerçekleştirilen ‘Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi’nde şehirlerin ve inşaat sektörünün geleceği konuşuldu...

İnşaat sektörünün temsilcileri Autodesk Zirvesi'nde!

2050'de dünya nüfusunun üçte ikisi şehirlerde yaşayacak ve varolan şehirlerde yeni şehirler yer alacak. İnşaat sektörünün bu talebi karşılaması amacıyla 2050'e kadar dünya genelinde her gün, yaklaşık 13 bin konut inşa etmesi gerekiyor.

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık'ta! 

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Zirvede Türkiye’den ve yurt dışından konuşmacılar dünya ve Türkiye’deki inşaat sektörünün geleceğine dair öngörülerini paylaşacak..

Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi gerçekleştirildi!

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geldi.

Küresel oyuncular İnşaatta Kalite Zirvesi'nde ticarette sınırları aşmayı konuştu!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, "Zirveyle hedefimiz, dış ticarette bizi sınırlayan kendi engellerimizi ortadan kaldırmak ve sektörümüzün büyümesi için yeni açılımlar sağlamaktır" dedi...

Türkiye İMSAD ‘9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ için geri sayım başladı!

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geliyor.

İnşaatta Kalite Zirvesi ne zaman Haberi

İnşaatta Kalite Zirvesi ne zaman

Türkiye İMSAD tarafından 2009 yılından beri düzenlenen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nin dokuzuncusu bu yıl 11 Ekim’de yapılacak.  Sektörün her kesiminden 500’ü aşkın katılımcıyı buluşturacak zirvede rekabet ortamının en önemli parametreleri teknoloji, inovasyon, lojistik, AR-GE ve insan faktörü masaya yatırılacak.

İnşaat malzemesi üreticilerinin çatı örgütü Türkiye İMSAD’ın hayata geçirdiği, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak kabul edilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’, bu yıl 11 Ekim’de Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşecek. 

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra, iş ve ekonomi dünyasının önde gelen isimlerinin katılacağı zirve, sektörün her kesiminden 500’ü aşkın katılımcıyı buluşturacak.

Önceki yıllarda gerçekleşen zirvelerde dijitalleşme, Endüstri 4.0, döngüsel ekonomi, AR-GE, inovasyon, kalite enerji verimliliği, akıllı binalar ve şehirler, malzemenin dönüşümü gibi konuları ele alan...