18 / 05 / 2024

İnşaatta spora sponsorluk payı düştümü

İnşaatta spora sponsorluk payı düştümü

Bu yılın ilk yarısında şirketlerin spor sponsorluğu bütçesi ufalar bir düşüşle 42.2 milyon liraya gerilerken, inşaat ve gıda sektörleri sponsorluktan hızlı çekildi, fakat farkı finans sektörü kapattı.

Ziraat Kuleleri'ne Mükemmeliyet Ödülü!

Dünyadaki en yüksek 100 binanın 16 tanesinde imzası olan ABD merkezli Turner International’ın proje yönetimini üstlenmiş olduğu Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından ‘İnşaatta Mükemmeliyet Ödülü’nü aldı. 

Bu işi yapacaklar aylık 100 bin TL kazanacak! İlkokul mezunu olmak yeterli!

İnşaat ve hazır beton gibi inşaat malzemeleri alanında yetişmiş eleman ve işçi bulma problemi büyüyor. İnşaatta günlük yevmiyeler 2 bin TL seviyesine ulaşırken, kepçe operatörü aylığının 100 bin TL’yi geçtiği ifade ediliyor.

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.

İnşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaatta iş güvenliği, çalışan her insan için önemlidir. İş güvenliğini bu çalışma alanında sağlamak için bazı kurallara uyulur. Peki inşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır ve uyulması gereken kurallar nelerdir? İşte inşaatta iş güvenliğini sağlamak için önemli bilgiler...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında 7 ay geride kaldı. Peki projenin inşaatında son durum ne? İnşaatta ilerleme hangi noktaya geldi? İşte detaylar...

İnşaat sigortası neleri kapsıyor?

İnşaatta işini ciddi tutan ülkelerde ve firmalarda, küçük-büyük bütün faaliyetler sigorta teminatı altına alınır. İnşaat ve inşaatın sebep olacağı bütün riskler/sonuçlar sigortalanabilir.

Konut fiyatlarında balona dikkat edelim!

Kamu bankaları aracığıyla konutta faizler düştü. İnşaatta stokların erimesiyle ''Konut fiyatlarında balon oluşur mu?'' soruları gündeme geldi...

Acıbadem'deki yurt inşaatı mühürlenmesine rağmen devam ediyor!

Acıbadem’deki Şehit Mete Sertbaş Parkı’na komşu arazideki yurt inşaatı sürüyor. İnşaatta kaçak kat yapıldığı ortaya çıktı. İkinci kez mühürlenen inşaatın, mührünün söküldüğü ileri sürüldü...

Kentsel dönüşüm başvuruları geriledi!

İnşaatta yaşanan kriz, kentsel dönüşüm çalışmalarını da doğrudan etkiledi. Büyük bir deprem riskinin olduğu mega kent İstanbul’un Avrupa yakasında, kentsel dönüşüm başvuruları 42 binlerden 19 bine kadar geriledi.

Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi gerçekleştirildi!

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geldi.

Türkiye İMSAD ‘9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ için geri sayım başladı!

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geliyor.

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nin 9’uncusu, bu yıl 5 Kasım’da ‘Rekabetin Şifreleri: Sınırsız Ticaret’ başlığı altında gerçekleştirilecek...

Çanakkale Seramik Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kaleseramik,Çanakkale Seramik markasıyla "Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi"ne sponsoru oldu.

İnşaatta spora sponsorluk payı düştümü Haberi

İnşaatta spora sponsorluk payı düştümü

Bu yılın ilk yarısında şirketlerin spor sponsorluğu bütçesi ufalar bir düşüşle 42.2 milyon liraya gerilerken, inşaat ve gıda sektörleri sponsorluktan hızlı çekildi, fakat  farkı finans sektörü kapattı.



Son 15 yılda Türkiye'de özel sektör spor sponsorluklarına 566 milyon lira kaynak ayırdı. Spor Genel Müdürlüğü verilerine göre, bu yılın ilk yarısında verilen spor sponsorluğu ise yüzde 1 civarındaki ufak bir düşüşle 42.2 milyon liraya geriledi. Geçen seneyi 85.2 milyon liralık spor sponsorluğuyla kapatan Türkiye'de şirketlerin sektörlere göre dağılımında da ilginç sonuçlar ortaya çıktı. Buna göre, yılın ilk 6 ayında finans sektörü 16.2 milyon liralık spor sponsorluğu bütçesi harcadı. Bu, son 15 yıllık dönemin " ortalamasına göre yüzde 17.7'lik  bir artış anlamına geliyor. Yine son 15 yıldaki ortalamasına göre artışa giren diğer sektörler...