19 / 05 / 2024

inşaattan satılık daire

inşaattan satılık daire

Altın Emlak Sakarya Temsilcisi Yıldırım , bitmemiş konut alımlarında vatandaş dikkat etmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi. Yıldırım bitirilmemiş konut projelerin vatandaşların öncelikli olarak firmanı ve projeyi incelemesi gerektiğini belirtti.

1940 yılında TBMM'nin hemen yanında 19 bin 700 liraya icradan satılık daire!

1940 yılında Ankara'dan konut almak isteyenler için icradan satılık daire paylaşıldı. TBMM'nin hemen yanında yer alan 3 katlı binanın bir katı 19 bin 700 liraya icradan satılmış.

Özyurtlar İnşaat Nlogo satılık daire!

Özyurtlar İnşaat Nlogo satılık daire fiyatları 171 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde daireler Haziran 2016 tarihinde sahiplerine teslim ediliyor...

Sone İstanbul Cathay İnşaat satılık daire!

Sone İstanbul Cathay İnşaat satılık daire fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen proje 35 bin 265 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Esenyurt Life In Vera satılık daire!

Toplam 1.056 adet konuttan meydana gelen proje İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor. Esenyurt Life In Vera satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 olarak tasarlandı.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat satılık daire!

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Teslim tarihi 2016 yılı Nisan ayı olarak belirlenen proje İstanbul Zeytinbunu Cevizlibağ'da inşa ediliyor.

İş GYO Inİstanbul satılık daire!

411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana gelen projenin lansmanı yarın yapılacak. İş GYO Inİstanbul satılık daire tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Topkapı Inİstanbul satılık daire!

411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükselen projenin 15 Mayıs Cuma günü lansmanı gerçekleşecek. Topkapı Inİstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Nef İş GYO Inİstanbul satılık daire!

Nef İş GYO Inİstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

İş GYO NEF İn İstanbul satılık daire!

Toplam 3 bin 565 adet daireden meydana gelen projede daireler 2018 yılının 2. yarısında teslim edilecek. İş GYO NEF İn İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

DKY İnşaat DKY Kartal satılık daire!

DKY İnşaat DKY Kartal satılık daire tipleri 2+1.5'dan 6+1,5'a kadar farklı seçenekte tasarlandı. Kartal Metrosu’na 200 metre yürüme mesafesinde inşa edilen projede toplam 331 adet daire bulunyor.

DKY Kartal DKY İnşaat satılık daire!

DKY Kartal DKY İnşaat satılık daire tipleri 2+1.5'dan 6+1,5'a kadar farklı seçenekte daire tipleri bulunuyor. Toplam 331 adet daireden oluşan projede lansmana özel yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Evviva Gümüş City satılık daire!

Evviva Gümüş City satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Evviva Gümüş City İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor...

Ümraniye Asya Hill satılık daire!

İstanbul Anadolu yakası Ümraniye Asya Hill satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Asya Hill projesi Vira Yap tarafından inşa ediliyor...

inşaattan satılık daire Haberi

inşaattan satılık daire

on yıllarda gayrimenkul piyasasındaki gelişim birçok sermayenin gayrimenkule kaymasına neden oldu. Bu hem üreticiler hem de tüketiciler açısından gerçekleşti. Konuyla ilgili olarak  Altın Emlak Sakarya Temsilcisi Emre Yıldırım, vatandaşlara yönelik uyarılarda bulundu. Yıldırım bitirilmemiş konut projelerin vatandaşların öncelikli olarak firmanı ve projeyi incelemesi gerektiğini belirterek, “Firmanın geçmişi, hangi projeleri tamamladığı, hangilerinin devam ettiğini öğrenin. Projenin sizin için uygun bir proje olduğunu teyit edin” dedi.

SÖZLEŞME VE TAPU

Bu tip projelerde yer alan sosyal alanlara da dikkat edilmesi gerektiğini belirten Yıldırım, “Bunların çok sayıda olması bazen sizler için dezavantaj olabilir. Çünkü her ek sosyal alanın sizlerin ödeyeceği aidat tutarına yansıması olacaktır. Hele gelir amaçlı düşünüyorsanız, aidat çok önemli bir unsurdur” dedi.  KDV oranı, iskan ve tapu masraflarının sözleşmede belirtilmiş olması gerektiğinin altını...