05 / 05 / 2024

İnsana Layık Ev projesi

İnsana Layık Ev projesi

Türk Kızılay ve Gazze Destek Derneğinin yürüttüğü ortak projeyle 12 aile, onarılarak yenilenen konutlarına kavuştu.

Gazze'de İnsana Layık Ev projesiyle 12 evin tadilatı yapıldı!

Türk Kızılay ve Gazze Destek Derneğinin yürüttüğü ortak projeyle 12 aile, onarılarak yenilenen konutlarına kavuştu.

Kızılay prefabrik ev üretecek!

Kızılay, gelir getirici faaliyetlere yönelecek. Cazibe Merkezleri Programı kapsamında sağlanan teşviklerden yararlanmak isteyen Kızılay, prefabrik ev üretmek için fabrika kuracak.

Bakırköy City satılık ev!

Beyaz İnşaat Bakırköy City satılık ev alanları 87 metrekareden başlayıp 217 metrekareye kadar yükseliyor. 9 bin 933 metrekare arsa üzerinde yükselen projenin teslimleri 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşecek.

Sinpaş Marina Towers satılık ev fiyatları!

Sinpaş Marina Towers satılık ev fiyatları 349 bin 900 TL'den başlıyor. Lansmana özel kampanyalarının bulunduğu projede toplam 2 bin adet daire yer alıyor. Projede lansmana özel olarak yüzde 7 indirim sağlanıyor.

Almanya'da büyük şehirlerde kiralık ev bulmanın püf noktaları!

Almanya’da büyük şehirlerde kiralık daire bulmak önemli bir sorun haline geldi. Pek çok kişinin muzdarip olduğu bu konuyu araştırdık ve ev ararken nelere dikkat edilmesi gerektiğini tespit etti. İşte Almanya’da kiralık ev bulmanın püf noktaları…

Ankara Türkiye'nin başkenti olmaya layık bir şehir!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara'nın marka şehir olması için çok yönlü bir çalışma yürüttüklerini belirtti. Bezci, "Türkiye'nin başkenti olmaya daha çok layık hale geldi. Gurur duyuyoruz" dedi.

Ispartakule metrosu kiralık ev ilanlarını artırdı!

Ispartakule sakinlerini heyecanlandıran metro projesi bölgedeki kiralık ev ilanlarının sayısını bir yılda yüzde 145 oranında artırdı. Metro projesi; toplam 12,5 kilometre mesafeyi 19 dakikaya kadar indirecek.

Dumankaya İnşaat Superbrands Ödülü'ne bir kez daha layık görüldü!

Dumankaya İnşaat, yeniliklere açık, markalaşmaya önem veren ve sosyal sorumluluk projeleriyle tüketicilerin beğenisini kazanan başarılı şirketlere verilen Superbrands Ödülüne bir kez daha layık görüldü.

Manzara Adalar satılık ev fiyatı!

Manzara Adalar projesi Kartal'da 313 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede teslimler Nisan 2018 tarihinde gerçekleşecek. İşte Manzara Adalar satılık ev fiyatı...

Manzara Adalar Yakacık ev fiyatları!

Manzara Adalar Kartal'ın ödeme planı kapsamında peşin veya banka kredisi ile yapılan ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor. Proje 975 daireden oluşuyor. İşte Manzara Adalar Yakacık ev fiyatları...

Ankara Park Avenue satılık ev fiyatı!

Kişiye özel ödeme planının oluşturulduğu Park Avenue projesinde 1.885 adet daire yer alıyor. Projede 3+1 ve 4+1 ev tipleri yer alıyor. İşte Ankara Park Avenue satılık ev fiyatı...

İş GYO Manzara Adalar satılık ev!

İş GYO Manzara Adalar satılık ev teslimleri Nisan 2018 tarihinde gerçekleşecek. Dairelerin 267 bin 700 TL'den başladığı proje 313 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

2014'te en fazla 200 bin liralık ev aradık!

hurriyetemlak.com 'un araştırmasına göre; 2014 yılı genelinde, İstanbul'da ev arayanlar en çok 100 bin lira ile 200 bin lira arasındaki satılık ev ilanlarını gezdi...

İnsana Layık Ev projesi Haberi

İnsana Layık Ev projesi

Abluka altında olan Gazze Şeridi’nde Türk Kızılay ile Gazze Destek Derneğinin (GDD) ortaklaşa yürüttüğü "İnsana Layık Ev" projesiyle tadilatı gerçekleştirilen 12 ev, sahiplerine teslim edildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Gazze'nin güneyinde yer alan Refah şehrinde yaşayan 5 kişilik Suveyid ailesinin tek göz odalı, çatısı tenekeden derme çatma evi, "İnsana Layık Ev" projesiyle 3 odalı yaşanabilir bir yer durumunu aldı.

Yeni yuvasına yerleşen 42 yaşındaki Meyyade Suveyid, mutluluğunu “Böyle bir eve sahip olmak bizim için bir hayaldi.” sözleriyle dile getirdi.

Suveyid, tek odada 5 kişinin yaşadığı zamanlarda çektiği sıkıntıları şu sözlerle anlattı:

“Kışın çatıdan yağmur akar, gece çocuklar uyurken ıslanmasın diye yataklarının yerlerini değiştirirdim. Sağanak olur da çocuklar boğulur diye yaşadığım endişeden kış geceleri uyuyamazdım. Elbiseler gibi mobilyaların da hepsi ıslanırdı. Yaz...