05 / 05 / 2024

insay yapı pendik esenyalı projesi

insay yapı pendik esenyalı projesi

İnsay Yapı, Pendik Esenyalı'daki konut projesinin inşaat çalışmalarına başlıyor. Toplam 217 konuttan meydana gelen projede yaşam 2020'de başlayacak..

İnsay Yapı'dan inşaat maliyetleri açıklaması: Müteahhitlerin tolere gücü kalmadı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, inşaat maliyetlerinin yıllık bazda yüzde 70 arttığına dikkat çekerek müteahhitlerin artık tolere gücünün kalmadığını belirtti. 

DAP Yapı Pendik projesinde son durum ne? Dev proje için son dakika açıklaması geldi!

Polisan Holding, DAP Yapı- DOP Yapı Ortak Girişim ile hayata geçirilecek Pendik projesindeki son durumu paylaştı. İşte DAP Yapı Pendik projesindeki son durum...

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

DAP Yapı Pendik projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesinde ön talep süreci başladı. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili merak edilen detaylar... 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı! POLHO arazisine yeni proje! 

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulunmuştu. DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı. İşte ayrıntılar...

DAP Yapı POLHO için ruhsat başvurusu yaptı! Polisan Holding Pendik arazisine bin yeni konut geliyor!

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulundu. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

DAP Yapı Pendik geliyor! DAP Yapı'dan Polisan Holding arazisine bin konutluk yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 82 milyon 11 bin 328 TL bedelle hayata geçirilecek olan projede bin adet konut ve 100 adet dükkan yer alacak.

Pendik Ertuğrulgazi Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Ertuğrulgazi Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı, 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Siltaş Yapı Pendik’teki en büyük kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ve insanı merkeze koyan anlayışıyla 2011 yılından bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı yeni projesini 9 Haziran tarihinde görücüye çıkarıyor...

Pendik Ertuğrulgazi Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Ertuğrulgazi Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı, 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Siltaş Yapı Pendik projesi geliyor! Yeni proje! 

2011'den beri insan odaklı yaşam alanları hayata geçiren Siltaş Yapı, Pendik projesi için düğmeye bastı. Siltaş Yapı Pendik projesi, İstanbul Pendik'te Çamlık Mahallesi'nde hayata geçirilecek...

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik Şubesi 18 milyon TL sermaye  bedeli ile Mehmet Çankaya tarafından açıldı.

insay yapı pendik esenyalı projesi Haberi

insay yapı pendik esenyalı projesi

İnsay Yapı, İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Esenyalı Mahallesi'ndeki projesine başlıyor. Proje, 217 konut ve 6 dükkandan meydana geliyor.

10 bin 112,95 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek İnsay Yapı Pendik Esenyalı Projesinin toplam inşaat alanı ise 39 bin 745,69 metrekare olarak belirlendi.

D-100 Karayoluna yaklaşık 600 metre mesafede yer alan İnsay Yapı Pendik Esenyalı projesinde alanın 9 bin 100 metrekarelik kısmında, 254 araçlık kapalı olmak üzere toplam 270 araçlık otopark alanı, 220 metrekarelik havuz alanı ve 4 bin metrekarelik yeşil alan yapılacak.

İnşaatı bu ay başlıyor


2015 yılında duyurulan projenin inşaat çalışmalarına bu ay içinde başlanacak. Projede daireler 2020 yılı Ekim ayında teslim edilecek.

Sosyal tesise de yer verilen İnsay Yapı Pendik Esenyalı projesi A, B, C ve D olmak üzere 4 bloktan meydana geliyor....