25 / 08 / 2024

İnta Mühendislik İşletmecilik İnşaat

İnta Mühendislik İşletmecilik İnşaat

İnta Mühendislik İşletmecilik İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Tek, Avni Ertansel, Orhan Topal tarafından 25 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Şubat'ta kuruldu.

İnta Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnta Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Bilgin ve Tutku Bilgin ortaklığında kuruldu.

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi kuruldu!

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Özdemir ve Yusuf Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Akin Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akin Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gönül Altıntaş tarafından kuruldu.

İntaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih İntaş tarafından kuruldu.

Astroyal Mühendislik İnşaat Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astroyal Mühendislik İnşaat Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Uzun ve Ömer Altıntaş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.

Nurettin Göler'den mühendislik öğrencilerine tavsiyeler!

İMSİAD, Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği seminerlerine NTA Çelik Konstrüksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Göler ile devam etti.

Haliloğlu Yapı Zemin Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğlu Yapı Zemin Mühendislik Limited Şirketi, M. Mustafa Haliloğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta Avcılar, Merkez Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi, Altıntaş İş Merkezi'nde kuruldu.

Aslan Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mükail Aslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Altıntaş İş Merkezi, Avcılar'da kuruldu.

İnta Mühendislik İşletmecilik İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnta Mühendislik İşletmecilik İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Tek, Avni Ertansel, Orhan Topal tarafından 25 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Şubat'ta kuruldu.

DC Referans Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DC Referans Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İşletmecilik ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Öztürk, Can Şahbaz, Deniz Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de kuruldu

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi, Adnan Nejat Saraçoğlu, Ahmet Saraçoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Dursun Akın tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

İnta Mühendislik İşletmecilik İnşaat Haberi

İnta Mühendislik İşletmecilik İnşaat

İnta Mühendislik İşletmecilik İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Tek, Avni Ertansel, Orhan Topal tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 20 Şubat'ta kuruldu. 


İnta Mühendislik İşletmecilik İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Genel anlamda her türlü inşaat taahhüt imalat ithalat ihracat ticaret ve komisyonculuk turistik tesisler ve işletmesini değerlendirmek amacıyla kurulmuştur


İnta Mühendislik İşletmecilik İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi adres: Suadiye, Hamiyet Yüceses Sokak, No:44/1 Orkide Apartmanı,...