06 / 05 / 2024

intam blokları imar planı

intam blokları imar planı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan, İntam Blokları Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı 1/1000 Ölçekli Süleyman Çelebi Çelik Palas Arası Uygulama İmar Planı Değişikliği 11 Haziran'da askıdan inecek...

Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları'nın temeli atıldı!

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Törene katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı.

Şişecam Blokları Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Şişecam Blokları rezerv yapı alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesine Yönelik 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda yıkım ne zaman başlayacak?

TOKİ, İstanbul Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan İmar İskan Blokları'nı kentsel dönüşüm kapsamında yıkıp yeniden inşa edecek. Peki söz konusu alanda yıkım ne zaman başlayacak?

Ataşehir'deki riskli İmar İskan Blokları yıkılıyor!

Ataşehir’de yılların çözülemeyen problemi Yenişehir Mahallesi’nde yer alan İmar İskan Blokları yıkılarak yerine yenisi yapılacak.

Eyüp İmar Blokları imar planı değişikliği yeniden askıda!

stanbul Eyüp İlçesi, Çırçır Mahallesi, İmar Blokları'nın bulunduğu alan 179 Ada, 2 Parsele ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği yeniden askıya çıkarıldı...

Eyüp İmar Blokları imar planı değişikliği askıda!

Eyüp İmar Blokları'na İlişkin Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Nestiva Ataşehir Esatpaşa İmar İskan Blokları'nın yerinde yükselecek!

Nestiva Ataşehir Esatpaşa İmar İskan Blokları'nın yerinde yükselecek. Aktifhan İnşaat'ın Nestiva Ataşehir projesi için Ataşehir İmar İskan Blokları'nda ilk yıkımlar önümüzdeki salı günü gerçekleştirilecek.

Bursa İntam Blokları ihalesine katılımcı olmadı!

Yıllardır atıl vaziyette duran ve büyük bir umutla kentsel dönüşümü bekleyen İntam blokları için Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı ihaleye yine katılımcı olmadı.

Bursa İntam Blokları imar planı askıda!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan, İntam Blokları Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı 1/1000 Ölçekli Süleyman Çelebi Çelik Palas Arası Uygulama İmar Planı Değişikliği 11 Haziran'da askıdan inecek...

Esatpaşa İmar İskan Blokları'nda son durum ne?

Kentsel Tasarım Müdürlüğü'nden edindiğimiz bilgilere göre Ağırlıklı olarak 3 ila 5 katlı binalardan oluşan Esatpaşa İmar İskan Blokları'nda şu an bir kentsel dönüşüm söz konusu değil...

Mesa Mesken Ataşehir İmar İskan Blokları'ndan çekildi!

Mesa Mesken mevcut yasa ve yönetmelikler çerçevesinde yapılan değerlendirmelerle birlikte, imar durumunun yetersiz kalışı ve hedeflemiş olduğu yapılaşma koşullarına ilişkin belirsizlikler nedeniyle Ataşehir İmar İskan Blokları'ndan çekildiğini açıkladı.

intam blokları imar planı Haberi

intam blokları imar planı


21 Nisan 2015 meclis onay tarihli İntam Blokları Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı 1/1000 Ölçekli Süleyman Çelebi Çelik Palas Arası Uygulama İmar Planı Değişikliği 13 Mayıs 2015 tarihinde askıya çıktı. İmar planı değişikliği 11 Haziran 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için