05 / 05 / 2024

İntaya İnşaat acı günü

İntaya İnşaat acı günü

İntaya İnşaat Tahhüt A.Ş Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Müdürü Gökçeçicek Satıcı Kurt'un annesi Tülay Satıcı vefat etti. Tülay Satıcı'nın vefatı üzerine taziye ilanı yayınlandı. 

AC Yapı İnşaat'ın duruşması 17 Mayıs'ta! 

İlk projesini Kent Life ismiyle İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiren AC Yapı İnşaat, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi vefat etti!

Makyol İnşaat'ın kurucusu Saffet Çebi'nin eşi, Adnan Çebi, Mehmet Ali Çebi, Savaş Çebi ve Arzu Çebi'nin anneleri Sabriye Çebi vefat etti. 

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi hayatını kaybetti!

Makyol İnşaat Onursal Başkanı Saffet Çebi'nin eşi Sariye Çebi vefat etti. Merhume Sariye Çebi'nin cenazesi bugün Fatih Camii'nde ikinci namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Topkapı Mezarlığı'na defnedilecek...

Enerji Su İnşaat'ın acı günü! Aydan Semker vefat etti!

Enerji Su İnşaat ve Madencilik A.Ş.'nin kurucusu merhum Necdet Semker'in eşi, Yönetim Kurulu Başkanı Alev Semker Akal'ın annesi Aydan Semker vefat etti.

ENKA İnşaat'ın acı günü! Mustafa Geçek vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin eski Genel Müdür Yardımcısı, Elektrik Mühendisi Mustafa Geçek vefat etti. ENKA taziye ilanı yayınladı.

Ertop İnşaat'ın acı günü! Mehmet Ertuğrul vefat etti!

Merhume Nazmiye ve Hacı Mehmet Ertuğrul'un oğulları Mehmet Ertuğrul vefat etti. Ailesi ve Ertop İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Sadi Göğdün vefat etti!

Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Göğdün vefat etti. Doğuş Grubu, Şahenk Ailesi ve Gönül Talu taziye ilanı yayınladı. 

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Cuma Yıldızhan vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirketinin koordinatörlerinden İnşaat Mühendisi Cuma Yıldızhan vefat etti. 

Saral İnşaat'ın acı günü! Fahira Kara vefat etti!

Saral İnşaat Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Zeki Kara'nın annesi Fehime Kara vefat etti. Saral İnşaat Grubu taziye ilanı yayınladı. 

Göçay İnşaat acı günü! Zafer Derin vefat etti!

Göçay İnşaat'ın idari işler çalışanı Zafer Derin vefat etti. Göçay İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Propa İnşaat'ın acı günü! Harun Reşit Özçiçek vefat etti!

Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek vefat etti. Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş. vefat etti.

Dilek Ağacı Peyzaj İnşaat Gıda ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dilek Ağacı Peyzaj İnşaat Gıda ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Dilek Sarı tarafından kuruldu.

İntaya İnşaat acı günü Haberi

İntaya İnşaat acı günü


İntaya İnşaat Tahhüt A.Ş Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Müdürü Koray Kurt'un kayınvalidesi, Gökçeçiçek Kurt'un annesi Tülay Satıcı vefat etti. 

Tülay Satıcı'nın vefatı üzerine  İntaya İnşaat Tahhüt A.Ş'den bir taziye ilanı yayınlandı. Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...