31 / 08 / 2024

İntekar Yapı köprü

İntekar Yapı köprü

"Hiçbir başarı tesadüf değildir" felsefesiyle hareket eden İntekar Yapı, insanların yükselen yaşam standartlarına ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak için atılımlarını sürdürüyor...

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor. Köprünün 2016 yılının Mart ayında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Körfez Geçiş Köprüsü’nde Kedi Yolu yeniden yapılıyor!

Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında tamamlandıktan kısa süre sonra kopan ‘Cat Walk’ (kedi yolu) yeniden yapılmaya başlandı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsünde kedi yolu yeniden yapılıyor!

Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında tamamlandıktan kısa süre sonra kopan ‘Cat Walk’ (kedi yolu) yeniden yapılmaya başlandı.

Erzincan'a en yüksek asma köprü yapılacak!

Erzincan'ın Kemaliye İlçesi'nde bulunan ve dünyanın sayılı kanyonları arasında yer alan Karanlık Kanyon üzerine 'Sırat on Fırat' adı verilen asma köprü yapılacak.

Erzincan Karanlık Kanyon'a asma köprü yapılacak!

Erzincan'ın Kemaliye İlçesi'nde bulunan ve dünyanın sayılı kanyonları arasında yer alan Karanlık Kanyon üzerine 'Sırat on Fırat' adı verilen asma köprü yapılacak.

3. köprünün bağlantı yollarının yapımı durduruldu!

Mimarlar Odası'nın açtığı dava sonucunda 8. İdare Mahkemesi, 3. Köprü'nün bağlantı yollarının yapımını durdurdu. İşte mahkemenin iptal gerekçeleri...

Burhaniye Karınca Deresi Köprüsü yapılıyor!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, merkez taşıyıcı yolu üzerinde kalan Karınca Deresi üzerindeki eski köprünün yıkımının ardından, yeni köprünün yapım aşaması başladı. İnşaatın kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Oltu Karataş Köprüsü yapılıyor!

Erzurum’un Oltu İlçesi’nde geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketinde yıkılan Karataş Köprüsü yeniden yapılıyor. Köprünün genişletme çalışmalarının tamamlandığını söyleyen yetkililer, Oltu’da ulaşım problemlerinin sırayla çözüldüğünü belirtiyor

Hatay'da Arsuz Çayı üzerine köprü yapım işi ihale edilecek!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Hatay Arsuz Çayı üzerine betonarme köprü yapım işi ihale edilecek. İhale açık artırma usulüyle gerçekleşecek.

3.köprüde kedi yolu yapımına başlandı!

Yapımı hızla devam eden 3. köprünün inşaatında önemli bir aşamaya gelindi. Köprüde her iki yakada yükselen kuleler arasında kedi yolu yapımında kullanılacak iki adet kılavuz halat çekildi.

Dilovası Eynerce Köprülü Kavşağı yapımı başladı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1.Bölge Müdürlüğü’nün Dilovası Eynerce Köprülü Kavşağı yapım işi kapsamında kuzey ve güney ayrım-katılım kolları fiziki engellerle kapatılacağından, trafik düzenlemesi ile ilgili olarak kararlar alındı.

Samsun Tekkeköy'de köprü yapım ihalesi yapılacak!

Samsun Tekkeköy Büyüklü Mahallesi Betonarme Köprü Yapılması yapım işi Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 Mayıs 2015 günü saat 14:00'de ihaleye çıkacak.

Taşköprü Cumhuriyet Meydanı ihalesi 15 Mayıs'ta yapılacak!

Taşköprü’de“Cumhuriyet Meydanı ve Park Düzenlemesinin Tarihi Mekanlarla Birleştirilmesi ve Cumhuriyet Meydanı Yeraltı Kapalı Otopark Yapımı” başlıklı projenin çalışmaları başlıyor. Projenin ihalesi, 15 Mayıs’ta yapılması bekleniyor.

İntekar Yapı köprü Haberi

İntekar Yapı köprü

"Hiçbir başarı tesadüf değildir" felsefesiyle hareket eden İntekar Yapı, insanların yükselen yaşam standartlarına ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak için atılımlarını sürdürüyor. 


Nitelikli çalışmalarıyla adını duyuran İntekar Yapı, çeyrek asırdır büyük ölçekli kamu projelerinde birinci sınıf yüklenici olarak istikrarla yükseliyor. Türkiye'de toplam 104 projeyi tamamlayan, halihazırda devam eden 36 projede de imzası bulunan firma; tünel, karayolu, demiryolu, köprü ve viyadüklerdeki başarısıyla özellikle dikkat çekiyor. 


Verilere göre İntekar, tamamladığı karayolu projelerinde toplam yol uzunluğu anlamında 500 kilometreyi geçerek, Türkiye'nin en fazla karayolu yapan yüklenicileri arasına girdi. Firma bünyesindeki ve iş ortaklığındaki devam eden inşaat altyapı projelerinin toplam tutarı ise 1 milyar dolara ulaştı. 


1989 yılında bir aile şirketi olarak kurulan İntekar Yapı, inşaat sürelerini ve maliyetlerini, kalite ve güvenlikten taviz vermeden azaltan yeni teknolojiler...