10 / 05 / 2024

intel yeni Teknolojiler Bölümü Dünya Başkan Yardımcısı

intel yeni Teknolojiler Bölümü Dünya Başkan Yardımcısı

Ildeniz, Intel’in Yeni Teknolojiler Bölümü’nün Dünya Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak. Gelecek teknolojilerinin geliştirilmesi ve yönetilmesinden sorumlu olacak İldeniz, Intel’in yeni nesil ve giyilebilir teknolojiler vizyonuna liderlik edecek.

Otomobil fiyatları el yakıyor! Otomotivde üretim maliyeti son 7 yılda yüzde 100’ün üzerinde arttı!

Otomobil fiyatlarındaki artışlara artık yetişmek mümkün değil. Arz-talepteki dengesizlikler, vergiler ve gelişen yeni teknolojiler nedeniyle otomotiv üretim maliyeti son 7 yıl içerisinde yüzde 100’ün üzerinde artış gösterdi.

Erken uyarı depremde hayat kurtarıyor! Erken uyarı sistemleri depremi 10-15 saniye öncesinden haber veriyor!

Günümüzde hızlanan dijitalleşme yatırımlarıyla birlikte etkin afet yönetiminde yapay zeka teknolojilerinin de önemi artıyor. Uzmanlara göre gelişen yeni teknolojiler afet yönetimini de kökten değiştirecek.

Ödeme sistemlerinde akıllara durgunluk veren yenilikler! Nakit devri kapandı, artık ödemeleri böyle yapacaksınız!

Covid-19 salgını, e-ticaretteki büyüme ivmesi ve değişen tüketici davranışları, dijital ödeme pazarının da hızla büyümesini beraberinde getirdi. 2023 yılında da pazarın yeni teknolojiler ve platformlar ile daha da büyümesi bekleniyor.

O modeller artık euro ile satılıyor! Deutz-Fahr 22 Ekim fiyat listesi

Deutz-Fahr’ın yeni teknolojiler ile donatılan 5, 6, 7 ve 9 serisi araçları çiftçinin tüm işlerini maksimum performansla yapma garantisi veriyor. Öte yandan Deutz-Fahr’ın 6, 7 ve 9 serisi traktörleri euro üzerinden satılıyor.

Beko'dan yeni teknoloji buzdolabı en ucuz bu adreste! 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Buzdolaplarında yeni teknolojiler ile sezona giren beyaz eşya markasının, yeni buzdolabını en ucuz bulabileceğiniz adrese baktık. İşte fiyatı ve özellikleri... 

Ofislerde yeni dönem! Akıllı teknolojiler kullanılacak!

PEAKUP CEO’su Ahmet Toprakçı, çalışan sağlığının korunması için ofise dönüşte pek çok sürecin yeniden tanımlanacağını anlattı. Ofislerde çalışanların iş sürekliliğinin sağlanması için gerekli akıllı teknolojiler kullanılacak.

Skyland İstanbul’dan yeni yıla özel kampanya!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni teknolojiler, kusursuz mimari ve konforu prestijle buluşturduğu projesi Skyland İstanbul’da yeni yıla özel kampanya sunuluyor.

İnşaat sektörü değer zincirine odaklandı!

İnşaat alanında, Yeni Teknolojiler ve Sıfır Atık hedefi yeni dönüşümlerin kapısını açtı. İş ve ekonomi dünyasından önemli isimlerin katıldığı sektörün farklı kesimlerinden 500’ün üzerinde katılımcı bir araya geldi...

Bilişim Vadisi’nin iç mekanları OSO Mimarlık tarafından tasarlandı!

Tamamlandığında Türkiye’nin en büyük teknoparklarından biri olacak olan Bilişim Vadisi’nin OSO Mimarlık imzalı iç mekan tasarımlarında, yeni teknolojiler görülüyor. 

Yeni teknolojiler, konut satın alma sürecini dönüştürüyor!

HSBC Grubu’nun “Konut Sahibi Olma Eğilimleri: Konut Satın Almanın Geleceği” raporuna göre; yeni teknolojiler bireylerin konut satın almada kullandıkları yöntemleri değiştiriyor.

Tacikistan'da inşaat malzemeleri üretimi arttı!

Tacikistan Cumhuriyeti Sanayi ve Yeni Teknolojiler Bakanı Şavkat Bobozoda madencilik, inşaat malzemeleri ve tarım sektörüyle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama:

Silverline Ankastre gelecek hedeflerini anlatacak!

1996 yılından bu yana uzmanlaştığı alanda yeni teknolojiler ve trendler ile özel tasarımlar geliştiren Silverline Ankastre, teknolojiyi kalite, estetik ve tasarım ile birleştirerek kısa zamanda mutfakların tercih edilen markası haline geldi.

Maden endüstrisinin geleceği masaya yatırıldı!

Rockwell Automation, Cisco ve Türkiye Madenciler Derneği tarafından düzenlenen “Maden Endüstrisinin Geleceği & Yeni Teknolojiler ve Sektör Trendleri” semineri, 1 Haziran Çarşamba günü sektörden önemli isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

intel yeni Teknolojiler Bölümü Dünya Başkan Yardımcısı Haberi

intel yeni Teknolojiler Bölümü Dünya Başkan Yardımcısı


Intel Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Ayşegül İldeniz, Silikon Vadisi’ne en kıdemli Türk kadın yönetici olarak gidiyor. Ildeniz, Intel’in Yeni Teknolojiler Bölümü’nün Dünya Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak. Gelecek teknolojilerinin geliştirilmesi ve yönetilmesinden sorumlu olacak İldeniz, Intel’in yeni nesil ve giyilebilir teknolojiler vizyonuna liderlik edecek.


Intel Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Ayşegül İldeniz, Intel’in yeni kurulan Yeni Teknolojiler Bölümü’nün Dünya Başkan Yardımcılığı’na atandı. İldeniz, bundan sonra Intel’in Silikon Vadisi’ndeki merkezinde başta giyilebilir teknolojiler olmak üzere şirketin gelecek nesil teknolojilerini geliştirmek, yeni ürün ve iş modellerini oluşturmak, stratejik işbirlikleri ve yatırımlarını planlamak için çalışacak olan beyin takımına liderlik edecek. Dünya üzerinde birbirinden farklı beğeni, beklenti ve hayalleri olan 7 milyar insanın geleceğini değiştirebilecek yeni nesil cihazların hayatımıza...