04 / 05 / 2024

intema finansal tabloları

intema finansal tabloları

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş, finansal tablo, özkaynak değişim tablosu, nakit akış tablosu, kar ve zarar kapsamlı gelir tablosu ve finansal durum tablosunu içeren 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı...

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Finansal Tabloları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik 2022!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketlerinin Muhasebe Uygulamaları ile Finansal Tabloları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31845 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Finansal Tabloları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Muhasebe Uygulamaları ile Finansal Tabloları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31526 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Doğuş GYO 2019 finansal tabloları ve sorumluluk beyanı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak - 31 Aralık 2019 hesap dönemine ait finansal tabloları ile sorumluluk beyanını yayınladı.

Metal Gayrimenkul 2017 finansal tabloları yayınladı!

Metal Gayrimenkul 2017 hesap dönemine ait finansal tablolar ve bağımsız denetçi raporunu yayınladı.

Reysaş GYO'dan finansal tabloların bildirim değişikliği açıklaması!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, finansal tabloların bildirim şekli değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Akmerkez GYO 6 aylık finansal tablolarını yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 1 Ocak 2017 - 30 Haziran 2017 ara hesap dönemine ait özet finansal tabloları yayınladı.

Atakule GYO 6 aylık finansal tablolarını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak - 30 Haziran 2017 ara hesap dönemine ait özel finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Metal Gayrimenkul 6 aylık finansal tablolarını yayınladı!

Metal Gayrimenkul 1 Ocak 2017 - 30 Haziran 2017 ara hesap dönemine ait finansal tablolar ve dipnotlar raporunu yayınladı.

Akfen GYO 6 aylık finansal tablolar raporunu yayınladı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 1 Ocak - 30 Haziran 2017 tarihinde sona eren 6 aylık ara hesap dönemine ait bireysel finansal tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporunu yayınladı.

Vakıf GYO 6 aylık finansal tablolar ve denetim raporunu yayınladı!

Vakıf GYO, 1 Ocak ile 30 Haziran 2017 ara hesap dönemine ilişkin finansal tablolar ve sınırlı denetim raporunu yayınladı.

Martı GYO'nun finansal tabloları ve faaliyet raporunu incelendi!

Martı GYO'nun "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" çerçevesinde hazırlanan finansal tabloları ile aynı döneme ilişkin yıllık faaliyet raporunu incelendi.

Torunlar GYO 6 aylık finansal tablolarını yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 tarihleri arasındaki döneme ait olan finansal tablolarını yayınladı.

Servet GYO 6 aylık finansal tablolarını yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 tarihlerini kapsayan döneme ait finansal tablolarını yayınladı.

intema finansal tabloları Haberi

intema finansal tabloları


İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş, finansal tablo, özkaynak değişim tablosu, nakit akış tablosu, kar ve zarar kapsamlı gelir tablosu ve finansal durum tablosunu içeren 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı.


Faaliyet raporu için tıklayın


Finansal tablolar için