30 / 04 / 2024

İntema İnşaat çalışma şartları

İntema İnşaat çalışma şartları

İntema İnşaat, ay sonunda ilgili personelin puantaj bilgilerinin Türkiye İş Kurumu'na bildirilmesini takiben, kısa çalışma ödeneğinden yararlanılması bekleniyor.

Çalışma Bakanı Işıkhan'dan emeklilere müjde: Tarih verip açıkladı

Emeklilerin sorunlarını dinleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli maaş zammı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimat verdiğini söyledi ve o tarihe işaret etti. O tarih gelince emekliye zam için çalışmalara başlanacak. İşte detaylar...

Memur-Sen'den son dakika Temmuz zammı açıklaması: Ortak çalışma yapılmalı!

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memur maaşlarına Temmuz ayında yapılması planlanan zam ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, ortak çalışma yapılması gerektiğini gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Avrupa’da haftalık çalışma süresi 4 güne indi! İşte haftada 4 gün çalışan ülkeler!

Pandeminin ardından evden çalışma gibi esnek modeller yaygınlaşırken, bazı Avrupa ülkeleri haftalık 4 gün çalışma sistemine geçti. Bazı ülkelerde ise pilot uygulamalar devam ederken, kısa çalışmanın iş verimini artırdığı belirtiliyor.

Bakan Bilgin, çalışma hayatının modernize edilmesi için çalışma sürelerinin düzenlenmesi gerektiğini vurguladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışma hayatını modernize ederek, emeğin verimliliğini artırmaya odaklanarak daha insani şartlarda çalışma sürelerini yeniden düzenlemesi gerektiğini belirtti.

Çalışma Bakanı Bilgin’den Bağ-Kur’luların emeklilik şartlarına ilişkin çok tartışılacak açıklama!

Ankara Ticaret Odasının (ATO) 29. Dönem 6. Olağan Meclis Toplantısı'na katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bağ-Kur'lu yurttaşların emeklilik koşullarına ilişkin konuştu.r Bilgin, "Mikro işletmelerde prim gününü tekrar düzenlemek gerekiyor ve bunu ilk fırsatta yapacağız” dedi.

20 Nisan 2023 Arefe günü bankalar ve kargolar açık olacak mı? O gün çalışma yarım gün mü olacak?

2023 yılı için resmi tatil ilan edilen bayram günlerinde kargo, eczane, banka ve noterler gibi işyerleri hakkında da bilgi arayışı artıyor. 20 Nisan Perşembe günü olan Arife gününde bankaların çalışıp çalışmayacağı, açık olup olmayacağı ve çalışma saatleri gibi konular araştırılıyor. İşte, detaylar.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açıkladı! Tam 5 bin 888 TL zam yapıldı! Maaş farkları yarın yatıyor! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından gazi maaşları ile ilgili açıklama geldi. Bakanlık, gazi maaşlarına tam 5 bin 888 TL zam yapıldığını açıkladı. Peki 2023 gazi maaşları ne kadar oldu?

Vaviran İnşaat Alüminyum Proje Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vaviran İnşaat Alüminyum Proje Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İslam Atay tarafından kuruldu.

Tapu ve Kadastro Müdürlükleri çalışma gün ve saatleri nasıl? İşte 2023 Tapu Müdürlükleri güncel çalışma saatleri

Tapu ve Kadastro Müdürlükleri, 2023 yılı için çalışma gün ve saatleri oldukça merak edilip araştırılmaktadır.

Çalışma hayatında önemli değişim! Ofise dönüş hızlandı. Şimdi de Disney çalışanlarını ofise çağırdı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını çalışma yaşamında da önemli değişiklikleri beraberinde getirmişti. O değişikliklerin başında ise uzaktan çalışma geliyor. Salgının control altına alınması ve hayatın normalleşmesinin ardından çalışma yaşamı da eski normaline dönmeye başladı. Büyük ş

Türkiye’de bir ilk gerçekleşti, o şirket haftada 4 gün çalışma uygulaması başlattı!

Türkiye’de bir şirket, haftada ilk kez 4 gün çalışma uygulaması başlattığını duyurdu. Peki o şirket hangisi ve bu sistem nasıl işleyecek?

Sözleşmeli personeli heyecanlandıran açıklama! Çalışma tamamlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan pazartesi günü açıklayacak!

Son dakika gelişmesine göre; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Kamudaki sözleşmeli personeli kapsayan düzenlemenin son halini Cumhurbaşkanı Erdoğan pazartesi günü açıklayacak" diyerek sözleşmeli personeli heyecanlandıran bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Bofarr İnşaat Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bofarr İnşaat Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feyzi Oflaz tarafından kuruldu.

İntema İnşaat çalışma şartları Haberi

İntema İnşaat çalışma şartları

İntema İnşaat, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda şirket ve bağlı ortaklarından kısa çalışma ödeneğinden yararlanması hakkında açıklama yayınladı. 

İntema İnşaat perakende mağaza çalışanları için kısa çalışma ödeneğine başvurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan 4447 sayılı Kanun'un Geçici 25'inci maddesi ile tadil edilen 7244 Sayılı Kanun'un 8'inci maddesine göre; "uygunluk tespitinin tamamlanması beklenmeksizin, işverenlerin beyanı doğrultusunda kısa çalışma ödemesi gerçekleştirilir" hükmü doğrultusunda, ay sonunda ilgili personelin puantaj bilgilerinin Türkiye İş Kurumu'na bildirilmesini takiben, kısa çalışma ödeneğinden yararlanılması bekleniyor. Sipariş ve satış kanalları uzaktan erişim ile yürütülüyor.

İntema İnşaat'ın KAP açıklaması:
Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs (COVID-19) küresel salgını kapsamında alınan önlemler çerçevesinde 20 Mart 2020 tarihinden itibaren perakende satış yapan mağazalarımızın (İstanbul, Ankara, İzmir, Samsun ve Adana'da olmak üzere 8 İntema...