28 / 04 / 2024

İntema İnşaat genel kurul toplantısı

İntema İnşaat genel kurul toplantısı

İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. olağanüstü genel kurul toplantısı Eylül 2019 Salı günü Şişli'de gerçekleştirilecek...

İntema İnşaat genel kurul toplantı bildirisini yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklamada genel kurul toplantı bildirisini yayınladı.

İntema İnşaat'ın 2015 genel kurul toplantısı tescillendi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş.'nin 26 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirdiği 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 18 Mayıs 2016 tarihinde tescil edildi.

İntema İnşaat Genel Kurul toplantısı 13 Nisan'da!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş.'nin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı; 13 Nisan 2015 Pazartesi günü saat 13:30’da gerçekleşecek.

İntema İnşaat genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı...

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Parmaksız tarafından kuruldu.

Alardy İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alardy İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hussaın A S J A tarafından kuruldu.

Rezgona İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rezgona İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200  bin TL  sermaye bedeli ile A.Rahman Sams A tarafından kuruldu.

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adil Çalışkan tarafından kuruldu.

İntema İnşaat ve İntema Yaşam'ın birleşme işlemi tescillendi!

İntema İnşaat'ın tam konsolidasyona tabi tuttuğu tek bağlı ortaklığı olan İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin birleşilmesi işlemi tescillendi. 

İntema İnşaat'ın genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

İntema İnşaat'ın bugün gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı'nda alınan kararları içeren Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazır Bulunanlar Listesi yayınlandı.

Enka İnşaat'ın genel kurul sonuçları tescillendi!

Enka İnşaat Genel Kurul Toplantısı'nda özet olarak aşağıdaki ana kararlar alındı. Alınan kararların tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

İntema İnşaat bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

İntema İnşaat, "PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi"nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine ilişkin önerinin genel kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

İntema İnşaat Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu!

İntema İnşaat, yönetim kurulu tarafından hazırlanan "Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu"nun sonuç bölümünü yayınladı.

İntema İnşaat'ın 2020 yılı geçici vergi beyanı yayınlandı!

İntema İnşaat'ın 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 hesap dönemine ilişkin geçici vergi beyannamesi ekinde Vergi Dairesi'ne sunulan gelir tablosu yayınlandı.

İntema İnşaat'ın duyuru metnine SPK'dan onay!

İntema İnşaat'ın bünyesinde birleşilmesine ilişkin olarak hazırlanan duyuru metnine, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 28 Ocak 2021 tarih ve 5/103 sayılı toplantısında onay verildi. 

Sibel Huriye Üğdül kimdir?

İntema İnşaat Genel Müdürü Sibel Huriye Üğdül kimdir? Sibel Huriye Üğdül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sibel Huriye Üğdül'ün biyografisi...

Sibel Huriye Üğdül, İntema İnşaat Genel Müdürü oldu!

İntema İnşaat'ın genel müdürlüğü görevine, son olarak İntema Yaşam İş Birimi Direktörü olarak görev yapan Sibel Huriye Üğdül atandı.  

İntema İnşaat genel kurul toplantısı Haberi

İntema İnşaat genel kurul toplantısı

İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağanüstü genel kurul toplantı çağrısı hakkında açıklama yaptı.

İntema İnşaat'ın olağanüstü genel kurul toplantısının 3 Eylül 2019 Salı günü saat 15:00'da Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi Ali Kaya Sok. No:5 Şişli - İstanbul adresinde bulunan Altın Damla Toplantı Salonu'nda yapılacak. 

İntema İnşaat'ın KAP açıklaması:
Bugün toplanan Yönetim Kurulumuz; Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul toplantısının 3 Eylül 2019 Salı günü saat 15:00'da Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi Ali Kaya Sok. No:5 Şişli - İstanbul adresinde bulunan Altın Damla Toplantı Salonu'nda yapılmasına karar vermiştir.

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda görüşülecek konularla ilgili olarak hazırlanan gündem ve vekaletname formunu içeren Genel Kurul ilan metni ile Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemelerine uyum için gerekli açıklamaları içeren Bilgilendirme Dokümanı...