05 / 05 / 2024

Interface Composure karo halı

Interface Composure karo halı

Interface karo halı yeni geliştirdiği seri olan Composure ile ofislerde akustik sorununa kesin çözüm buldu. SONE adlı Interface patentli özel taban sayesinde mekanlarda ortam gürültüsünde 14 – 34 desibel arası azalma sağlanıyor.

Ulufer İnşaat Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulufer İnşaat Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Aşkaroğlu tarafından kuruldu.

Arab İnterface Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arab İnterface Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da Mehmet Yıldı tarafından kuruldu.

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

İntema İnşaat yaygın ve süreklilik arz eden ilişkili taraf işlemi raporu!

İntema İnşaat'ın Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Vitra Karo Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den yaptığı mal alımlarının 2019 yılı hesap dönemi içerisindeki tutarı yüzde 10'u aştı.

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Mersin Yeşilçimen'deki taziye evi açılacak!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Macro Taahhüt Makina İnşaat Pazarlama Tedarik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macro Taahhüt Makina İnşaat Pazarlama Tedarik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Karoğlu tarafından kuruldu.

Iglo Architects ile ofis tasarımlarına yeni soluk!

Iglo Architects, Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar liderliğinde mimari ve iç mimari projelere imza atıyor. Şirket, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. İlker Apaydın için yeni muaynehane tasarladı. 

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Resul Cengiz ve Nurşen Akkurt ortaklığında kuruldu. 

Graniser Seramik 1 milyar TL ciroya koşuyor!

Seramik karo üreticisi Graniser Seramik, 240 milyon TL ciroyla sektörün önde gelen oyuncularından biri. Graniser Seramik şu sıralar 1 milyar TL ciroya koşuyor.

Kalebodur, Konya ve Kayseri’de mimarlarla buluştu!

Kalebodur, Konya ve Kayseri’de mimarlar ile bir araya gelerek karo seramikte hayata geçirdiği son yenilikleri paylaştı.

Kalebodur, mimarlık öğrencileri ile buluştu!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, üniversitelerle işbirliğine giderek, mimarlık öğrencilerine destek olmayı hedefliyor.

Kalebodur'dan yeni Uptown serisi!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, Uptown serisini tanıttı. Kalebodur Uptown serisi sadeliğe yeni bir boyut kazandırıyor.

Interface Composure karo halı Haberi

Interface Composure karo halı

Interface karo halı yeni geliştirdiği seri olan Composure ile ofislere sakin zeminler getirirken, akustik sorununa kesin çözüm buldu.  SONE™adı verilen Interface patentli özel taban sayesinde mekanlarda ortam gürültüsünde 14 – 34 desibel arası azalma sağlanıyor. 


Composure serisinde kullanılan SONE™ taban sayesinde ayak altında hissedilen konfor önemli ölçüde artarken, organik desenleri ile ofislerde rahatlatıcı zeminler de ortaya çıkmış oluyor.


Dünyada karo halının mucidi ve pazar lideri Interface yeni tasarladığı Composure serisi ile günlük hayatın stresini ve dikkat dağınıklığı sorununu ofis hayatından uzaklaştırmayı hedefliyor.  Karo halıda yeniliklerin ve işlevselliğin öncüsü olan Interface yeni geliştirdiği SONE™ adlı, patenti kendisine ait özel tabanı sayesinde ofislerdeki ses kirliliğine son verecek.


Composure serisi doğadan almış olduğu 18 farklı renk seçeneği ve organik desenleri sayesinde doğayı iç mekanlara taşıyor....