05 / 05 / 2024

Interface Composure SONE

Interface Composure SONE

Interface karo halı yeni geliştirdiği seri olan Composure ile ofislerde akustik sorununa kesin çözüm buldu. SONE adlı Interface patentli özel taban sayesinde mekanlarda ortam gürültüsünde 14 – 34 desibel arası azalma sağlanıyor.

Günkon Dalyan Villaları satışta! Son 2 adet villa!

İzmir'de Günkon İnşaat tarafından hayata geçen villa projesi satışa çıktı. İnşaat aşamasında sone gelinen projede hemen tapu teslimi yapılıyor.

Arab İnterface Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arab İnterface Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da Mehmet Yıldı tarafından kuruldu.

Havalimanı işleticilerinden kira desteği önerisi!

Havalimanı işleticileri, devletin de Yapİşlet- Devret kapsamındaki işletme kiralama sürelerini bir yıl uzatmasını ve bu yılki kira ücretini de sözleşmenin sone erdiği yıl tahsil etmesini talep ediyor.

Interface yeni koleksiyonunu satışa sundu!

Dünyada karo halının yaratıcısı ve pazar lideri Interface, dünyanın dört bir tarafındaki tekstil unsurlarından ilham alan yeni Skinny Planks koleksiyonu World Woven™’nı satışa sundu.

Interface, ahşap görünümlü karo halısını tanıttı!

Önde gelen iplik üreticisi Aquafil ortaklığıyla geliştirilen, canlı ve kontrast renklerin kombinasyonunu sağlayan bu yeni teknoloji, Interface Microtuft iplik yapısı ile birleştirildi.

Cathay Sone İstanbul Rezidans fiyat!

Cathay Sone İstanbul Rezidans fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Küçükçekmece'de inşa edilen projede 1.067 adet konut bulunuyor.

Sone İstanbul Cathay teslimleri!

Konum bilgisine göre Eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde yükselen proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Sone İstanbul Cathay teslimleri 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev!

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması öngörülen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan bulunuyor. Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Sone İstanbul Rezidans ev fiyatları!

Sone İstanbul Rezidans ev fiyatları 310 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Sone İstanbul Rezidans projesinde 1.067 adet daire, otel ve ticari birimler yer alıyor...

Cathay Sone İstanbul Rezidans nerede?

5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede konut, otel ve dükkan bulunuyor. Peki Cathay Sone İstanbul Rezidans nerede?

Cathay Sone Evleri Küçükçekmece teslim tarihi!

Cathay Sone Evleri Küçükçekmece teslim tarihi Aralık 2017 yılı olarak belirtiliyor. Cathay Sone Evleri projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlayarak değişiyor...

Küçükçekmece Sone İstanbul Rezidans fiyat!

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarından oluşan proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Küçükçekmece Sone İstanbul Rezidans fiyat listesine göre 310 bin TL'den başlıyor.

Sone İstanbul Evleri satış ofisi!

Sone İstanbul Evleri satış ofisi ile 0212 244 54 54 telefon numarasından iletişime geçebilmek mümkün. İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen projede daire fiyatarı 310 bin TL'den başlıyor.

Interface Composure SONE Haberi

Interface Composure SONE

Interface karo halı yeni geliştirdiği seri olan Composure ile ofislere sakin zeminler getirirken, akustik sorununa kesin çözüm buldu.  SONE™adı verilen Interface patentli özel taban sayesinde mekanlarda ortam gürültüsünde 14 – 34 desibel arası azalma sağlanıyor. 


Composure serisinde kullanılan SONE™ taban sayesinde ayak altında hissedilen konfor önemli ölçüde artarken, organik desenleri ile ofislerde rahatlatıcı zeminler de ortaya çıkmış oluyor.


Dünyada karo halının mucidi ve pazar lideri Interface yeni tasarladığı Composure serisi ile günlük hayatın stresini ve dikkat dağınıklığı sorununu ofis hayatından uzaklaştırmayı hedefliyor.  Karo halıda yeniliklerin ve işlevselliğin öncüsü olan Interface yeni geliştirdiği SONE™ adlı, patenti kendisine ait özel tabanı sayesinde ofislerdeki ses kirliliğine son verecek.


Composure serisi doğadan almış olduğu 18 farklı renk seçeneği ve organik desenleri sayesinde doğayı iç mekanlara taşıyor....