28 / 04 / 2024

İntermob 19. Uluslararası Mobilya fuarı

İntermob 19. Uluslararası Mobilya fuarı

Öncü ve yenilikçi kimliği ile mobilya bileşenleri sektörüne yön veren AGT, en yeni ve teknolojik ürünleriyle İntermob Fuarı’nda yerini aldı.

Doları olanlar dikkat! Dolar bugün ne kadar oldu? 19 Mayıs 2022 dolarda son durum...

Dolar, bugün uluslararası piyasalarda yakından takip ediliyor. Dolar bugün kaç lira oldu? İşte 19 Mayıs 2022 dolarda son durum...

Altın fiyatları uçuyor! Çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç TL? İşte son dakika altın fiyatları 19 Mayıs 2022

19 Mayıs Perşembe günü altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından merakla takip ediliyor. Altın fiyatlarında son durumu merak eden yatırımcılar uluslararası piyasalarda altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç TL? İşte 19 Mayıs 2022 anlık altın fiyatları...

19 Mayıs 2022 dolar ne kadar? Dolar uçuyor, kemerlerinizi bağlayın! İşte son dakika dolar kuru

Doların ne kadar olduğu 19 Mayıs sabahında uluslararası piyasalarda araştırılmaya başlandı. Fed'in faiz kararının 0,25 ile 0,50 aralığında artırması kararı aldı. Peki 19 Mayıs 2022 dolar ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu? İşte ayrıntılar...

19 Mayıs 2021 dolar/TL ne kadar?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bugün piyasalar kapalı. Fakat uluslararası piyasalarda dolar kuru 8,35 lira seviyesinde işlem görüyor.

Kovid-19 salgını 2021'de ağır baskı oluşturmaya devam edecek!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının aşıyla ilgili olumlu haberlere rağmen 2021'de küresel kredi koşulları üzerinde ağır baskı oluşturmaya devam edeceğini bildirdi.

Bağdat'taki Uluslararası Fuar Merkezi hastaneye çevrildi!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarındaki artış sonrası Irak’ın başkenti Bağdat’taki Uluslararası Fuar Merkezi hastaneye çevrildi.

Kovid-19 sonrası tedarik zincirinde Türkiye için fırsat kapısı aralanacak!

Kovid-19 krizi tedarik zincirinde aksamalara neden olurken, uzmanlar, uluslararası şirketlerin üretimde Çin'e bağımlılıklarını azaltmaya gideceğini ve bunun Türkiye için önemli bir fırsat oluşturduğunu belirtti.

Konutta Kovid-19 salgınının izleri faizsiz el birliği sistemiyle silinecek!

Koronavirüs salgını konusunda yeni fikirlerin, gelişmelerin değerlendirildiği, salgının ekonomik ve sosyal boyutunun tartışıldığı Uluslararası COVID-19 Konferansı, 12-14 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Kovid-19 nedeniyle Avrupa'da 59 milyon iş tehlikede!

Uluslararası danışmanlık firması McKinsey, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) Avrupa ülkelerinde 59 milyon işi tehlikeye soktuğunu duyurdu.

Moody's: Kovid-19 salgını küresel inşaat sektörünün görünümünü bozabilir!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, koronavirüs (Kovid-19) salgınının küresel inşaat sektörünün görünümünde bozulmaya sebep olmasının beklendiğini açıkladı...

Covid-19 salgını kredi notlarını olumsuz etkileyecek!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Coronavirus (Covid-19) salgını ve petrol fiyatlarındaki şokun kredi notlarını olumsuz etkileyeceğini duyurdu.

Uluslararası Mimarlık Zirvesi 19 Ekim'de!

Uluslararası Mimarlık, Ekolojik ve İnsan Odaklı Yapılaşma Zirvesi Archisections 19 Ekim 2018 tarihinde yapılacak...

En iyi restore edilen ev ödülü Asmazlar Bağ Evi'ne verildi!

"19. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali" kapsamında, "En iyi restore edilen ev" ödülü verildi...

İntermob 19. Uluslararası Mobilya fuarı Haberi

İntermob 19. Uluslararası Mobilya fuarı

Öncü ve yenilikçi kimliği ile mobilya bileşenleri sektörüne yön veren AGT, en yeni ve teknolojik ürünleriyle İntermob Fuarı’nda yerini aldı. Türkiye’nin yanı sıra 60’dan fazla ülkeye ihracat yapan, pazara sunduğu kaliteli ürünleriyle birlikte üretim kapasitesiyle de adını duyuran AGT, 2017’nin renk ve trendlerine yön veren ürünlerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu


AGT, trendlere yön veren yenilikçi ürünlerini 22-26 Ekim tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezin’de gerçekleşen İntermob 19. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Tenknolojileri fuarından sergiledi. Ahşap ve tasarımı teknoloji ile birleştiren, üretimde yenilikçi, güvenilir ve kaliteli ürünleri tüketicisi ile buluşturan AGT, 320 m2’lik standında, birbirinden farklı yeni renk, desen ve özelliklere sahip ürünlerini sergiledi.


AGT, son kullanıcıyla buluşturduğu yeni ürünü AGT Parke’nin yanı sıra, UV lak kaplı...