07 / 05 / 2024

ıntermob fuarı

ıntermob fuarı

2004 yılından beri mobilya sektöründe faaliyette olan Cadorna, 8 yıldır tasarladığı panel, yatak başlığı, kapı, seperatör gibi ürünlerle INTERMOB fuarına katıldı...

AGT en yeni ürünleriyle İntermob Fuarı’nda yerini aldı!

Öncü ve yenilikçi kimliği ile mobilya bileşenleri sektörüne yön veren AGT, en yeni ve teknolojik ürünleriyle İntermob Fuarı’nda yerini aldı.

İnşaatçıların barter ödemeleri sanayicileri zora soktu!

İSTANBUL Geçtiğimiz hafta 18'incisi düzenlenen uluslararası İNTERMOB Fuarı, mobilya aksesuarları, ağaç ve makine sektöründen katılımcıları bir araya getirdi.

AGT yeni ürünlerini Intermob Fuarı'da sergileyecek!

İleri teknolojisiyle ahşabı kişiye ve kurumlara özel işleyerek geliştiren AGT, en yeni ürünleri ve akıllı çözümleriyle Intermob’da ziyaretçilere farklı bir deneyim yaşattı.

AGT INTERMOB Fuarı 10 Ekim'de başlıyor!

İleri teknolojisiyle ahşabı kişiye ve kurumlara özel işleyerek geliştiren AGT, en yeni ürünleri ve akıllı çözümleriyle, ahşap sektörünün Avrasya'daki en büyük fuarı Intermob’da ziyaretçilere farklı bir deneyim yaşatacak.

DYO’nun Dewilux markası, İntermob Fuarı'na katılıyor!

DYO’nun mobilya boyaları alanındaki markası Dewilux, ahşabı renklendirirken koruyan ürünleri ile İntermob 17. Uluslararası Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı’na katılıyor...

Kastamonu Entegre İntermob Fuarı’nda son trendleri yansıtacak!

Orman ve ağaç ürünlerinde Türkiye’nin en büyük üreticisi olan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, bu yıl 17’ncisi düzenlenen İntermob Fuarı’nda son trendleri yansıtan yeni ürün grupları ile yerini alacak.

Filli Boya Intermob Mobilya Fuarı 'na katılacak!

Türk boya sektörünün lideri Filli Boya, bu yıl 16. ’sı gerçekleştirilen Intermob 2013 Fuarı’ndaki; 5. salon 509 ’nolu standında; sektör temsilcileri, çalışanları ve ziyaretçileriyle bir araya geliyor.

Kastamonu Entegre 5 Ekim'de İntermob Fuarı’nda!

Orman ve ağaç ürünlerinde Türkiye’nin en büyük üreticisi Kastamonu Entegre, 5-9 Ekim 2013 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP FUAR Merkezi’ nde gerçekleştirilecek İntermob Fuarı’nda yer alacak...

Cadorna INTERMOB Fuarı'na katıldı!

2004 yılından beri mobilya sektöründe faaliyette olan Cadorna, 8 yıldır tasarladığı panel, yatak başlığı, kapı, seperatör gibi ürünlerle INTERMOB fuarına katıldı...

AGT,INTERMOB Fuarı'na iddialı hazırlandı!

AGT, INTERMOB'da ziyaretçilerine farklı bir deneyim yaşatacak. Sektör profesyonelleri için en son teknolojiyle ürettikleri akıllı ve pratik çözümleri ilk kez sergileyecekleri açıklandı.

Hafele Intermob 2012 Fuarı'nda!

Mobilya kapı donanım ve aksesuarları alanında faaliyet gösteren Hafele, Intermob 2012 Fuarı'nda...

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı 15-17 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek

EPOS, İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı'nda!

İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı, 16-17 Haziran 2010 tarihlerinde gerçekleştiriliyor

ıntermob fuarı Haberi

ıntermob fuarı


Sektörde lider üretici konumuna gelen firma, yenilikçi, sıradışı dekoratif kaplamaları Türk ve Dünya pazarına sunmaya ve öncü bir firma profili çizerek ev ve ofis dekorasyonunda üçüncü boyuta imzasını atmaya devam ediyor. 


4500 m2''si kapalı alan olmak üzere toplam 9000 m2 alanda en yeni teknolojik imkanlarla imalat yapan Cadorna, makine parkuruna ve nitelikli çalışanına yatırım yaparak, güncelliğini korumakta ve ürün çeşitliliğini her dönem arttırmakta.


 Türkiye pazarında oluşturduğu yaygın satış ağı ile pek çok noktaya ulaşmakla birlikte, dünya pazarında da önemli noktalara ulaşarak müşterilerinin özgün projelerine artı değerler katan Cadorna, yeni ve en özgün panel tasarımları ile dünyanın dört bir yanından gelen alıcılarla buluştu. Ahşapla harikalar yaratabilen, 10 metre kanat genişliğindeki 9 metre uzunluğundaki 1940 model BF 109 uçağıyla en dikkat çeken stantta...