07 / 05 / 2024

İnternational Partners inşaat iletişim

İnternational Partners inşaat iletişim

İnternational Partners Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Alnemer tarafından kuruldu. 

Dd Partners İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dd Partners İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ilie Project Partners LLC tarafından kuruldu.

Asd Partners İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asd Partners İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Duman ve Samet Duman ortaklığında kuruldu.

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Durmuş tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü doğru yatırım aracı olacak!

Simon-Kucher&Partners Direktörü Cem Balıkçıoğlu, normalleşme süreci ve sonrasına ilişkin, "Teknoloji olan ülkeler de elektronik ara malı ithalinin yükseleceğini öngörebiliriz. Benzer şekilde bir çok alt sektörü ile istihdam yaratabilecek inşaat sektörü de bazı ülkeler için doğru yatırım olacak" dedi

Global Partners İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Global Partners İnşaat Turizm Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Saeed Khanfer ve Mohd Nayef M. Khanfar tarafından kuruldu. 

Redberry Partners İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redberry Partners İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli Abdulla Sahatov ve Bolotbek Hojamov tarafından kuruldu.

İnternational Partners Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnternational Partners Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Alnemer tarafından kuruldu. 

Pro Partners İnşaat Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Partners İnşaat Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Alparslan Ceylan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Per Partners İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Per Partners İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye ile bugün Rafet Eren Yorulmazer imzasıyla kuruldu.

ABD'li inşaat devi Hill International IMS Proje Yönetimi satın aldı!

ABD merkezli inşaat risk yönetimi şirketi Hill International'ın İstanbul merkezli IMS Proje Yönetimi AŞ'yi satın aldığı bildirildi..

DKY İnşaat'a ABD'li ortak geldi!

Dumankaya'dan ayrılıp DKY inşaat adıyla kendi şirketinlerini kuran İbrahim ve Ali Dumankaya'ya ABD'den ortak geldi. DKY Grubu bünyesinde bulunan Ege İnşaat'ın yüzde 50'sini ABD'li Amstar Global Partners'e ait AGP Gayrimenkul satın aldı...

DKY İnşaat'a Ege'de ABD'li ortak geldi!

Dumankaya'dan ayrılıp DKY inşaat adıyla kendi şirketinlerini kuran İbrahim ve Ali Dumankaya'ya ABD'den ortak geldi. DKY Grubu bünyesinde bulunan Ege İnşaat'ın yüzde 50'sini ABD'li Amstar Global Partners'e ait AGP Gayrimenkul satın aldı.

İnşaat devi Turner, Avrupa merkez ofisini İstanbul'da açtı!

Küresel bir inşaat devi olan Amerikan proje yönetim şirketi Turner, Avrupa merkez ofisini İstanbul'da açtı.Trump Towers'ta kurulan Turner İnternational Avrupa Ofisi'ne Maja Cesljevic bölge yöneticisi olarak atandı...

İnternational Partners inşaat iletişim Haberi

İnternational Partners inşaat iletişim

İnternational Partners Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Alnemer tarafından kuruldu. 

İnternational Partners Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...