15 / 05 / 2024

internet zam

internet zam

Türkiye'de elektrik, su, doğal gaz zamları derken internete de zam geliyor. Bankalara olan borcunu ödeyemeyen Türk Telekom'un Varlık fonu tarafından satın alınmasının ardından internet aboneliklerine zam geleceği öğrenildi. En düşük paket kaç lira oldu? İşte detaylar...

BMW, 2 Serisi’ne ekimden sonra kasımda da zam yapmadı!

BMW, 2 Serisi’ne ekim ayında olduğu gibi kasım ayında da zam yapmadığını açıkladı. 2 Serisi’nin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaşan BMW, bu seriye önümüzdeki günlerde bir zam veya indirim gelip gelmeyeceğine ilişkin bir açıklama yapmadı.

Kia Picanto’nun kasım ayı fiyat listesi belli oldu! Picanto’ya son 3 ayda zam gelmedi!

Eylül ve ekim aylarında olduğu gibi kasım ayının da ilk günlerinde fiyat listelerini bir bir güncellemeye başlayan Kia, ilk olarak Picanto’nun fiyat listesini paylaştı. Sevilen modeli Picanto’nun güncel fiyatını resmi internet sitesinde paylaşan Kia, bu modele bu ay zam yapmadı.

Yılın en iyi 4x4 ve pick-up modeli seçilen Ford Ranger’a tam 136 bin 100 TL zam!

Ford’un tek 4x4 modeli olan ve yılın en iyisi seçilen Ford Ranger’a tam 136 bin 100 TL zam geldi! Ford, Ranger modelinin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Yüzde 100 elektrikli Ford Mustang Mach-E’ye 73 bin 800 TL zam geldi! İşte Mustang’in yeni fiyatı...

Ford, dünya çapında en büyük üne sahip araçlarından Mustang’in yüzde 100 elektrikli olan modeli Mach-E’ye Ekim 2023 kapsamında 73 bin 800 TL zam yaptı. Bu araca yeni bir zam gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, aracın güncel fiyat listesi Ford’un resmi internet sitesinden paylaşıldı.

Herkes zam beklerken BMW ters köşe yaptı! İşte BMW 4 Serisi fiyatı...

BMW, ekim ayı kapsamında belirlediği fiyat listelerini tek tek paylaşmaya başladı. Son olarak, 3 Serisi’nin fiyat listesini paylaşan BMW, şimdi de 4 Serisi’nin fiyat listesini resmi internet sitesinden duyurdu. BMW’nin paylaştığı fiyat listesine bakıldığında 4 Serisi’ne ekim ayı kapsamında zam gelme

Akaryakıtta şok! 1 litre benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar? İndirim ya da zam geldi mi? 

Son dakika 8 Ekim 2023 il il akaryakıt fiyatları internet üzerinden araştırılıyor. Peki 1 litre benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar? İndirim ya da zam geldi mi?  

DS 4'e tek kuruş zam yok! İşte DS 4 Eylül 2023 fiyatları!

DS 4'ün merakla beklenen Eylül 2023 fiyatları resmi internet sitesinden açıklandı. Açıklanan rakamlara göre DS 4'e bu ay tek kuruş zam gelmedi. İşte DS 4'e Eylül 2023 fiyatları...

Türk Telekom'dan zam şoku! İnternete 200 lira zam mı geldi? Türk Telekom internet kullanıcıları hemen baksın!

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Türk Telekom ile ilgili zam konusu gündeme düştü. Türk Telekom internete zam geldiği belirtilirken vatandaşlar ''Türk Telekom internete zam mı geldi?'' sorusunu araştırıyor. İşte detaylar...

Ford Ranger’a 89 bin 500 TL zam şoku! Ranger’ın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Ford, yılın en iyi 4x4 ve pick-up modeli seçilen Ford Ranger’a eylül ayı kapsamında tamı tamına 89 bin 500 TL zam yaptı. Ranger’ın güncel fiyat listesi Ford’un resmi internet sitesinde yayımlanırken, bu modele önümüzdeki günlerde bir zam daha gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Türk Telekom’dan dudak uçuklatan zam! En ucuz paket 600 TL olacak!

Türk Telekom, internet abonelik fiyatlarına 1 Ekim itibarıyla zam geleceğini açıkladı. Buna göre, en ucuz abonelik paketi 600 TL’den başlayacak.

Benzin, motorin ve LPG'ye yeni zam var mı? Sürücüler bu rakamlara göz atın! Akaryakıtta Eylül depremi! 

Milyonlarca sürücü internet üzerinden "Benzine ve motorine zam gelecek mi, indirim var mı?" sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki benzin, motorin ve LPG'ye yeni zam var mı? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 20 Eylül 2023 fiyat listesi...

Skoda Kodiaq alacaklara kara haber! Tam 50 bin TL zam geldi!

Skoda, en çok sevilen modellerinden Kodiaq’a eylül ayı kapsamında tam 50 bin TL zam yaptığını açıkladı. Gelen zammın ardından revize edilen fiyat listesinin Skoda’nın resmi internet sitesinde paylaşıldığı öğrenildi.

Ford Mustang Mach-E’ye 5 bin 600 TL’lik mini zam geldi! İşte Mustang Mach-E’nin yeni fiyatı...

Ford’un en efsanevi ve ikonik modellerinden Mustang’in Mach-E modeline eylül ayı kapsamında 5 bin 600 TL’lik mini bir zam geldi. Ford, Mustang Mach-E’nin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

internet zam Haberi

internet zam

Geçtiğimiz 11 Mart tarihinde Türkiye Varlık Fonu tarafından satın alınan Türk Telekom abonelerine zam haberi geldi. Türk Telekom başta olmak üzere altyapısı Türk Telekom tarafından sağlanan diğer şirketlerin internet aboneliklerine de zam geleceği haberi geldi. Türk Telekom’un internet hizmeti ile ilgili port ücretlerine yüzde 70’e yakın oranda zam talebinin Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından onaylandı. Türk Telekom'un yeni zamlı internet tarifesi paketleri kısa süre içinde tüketiciye yansıtılacak. Türk Telekom en düşük 16 Mbps Fiber interneti kullanıcılarına 105 liradan tüketiciye sunuyor. Türk Telekom söz konusu pakete yüzde 70 zam yapması halinde en düşük paket olan 16 Mbps internet paketi 178 lira 50 kuruşa çıkacak. Türk Telekom'un en üst paketi 100 Mbps limitsiz fiber internet paketi ise 165 liradan satılıyor....