16 / 05 / 2024

internetten alışveriş nasıl yapılır

internetten alışveriş nasıl yapılır

n11.com, perakende ve turizm sektörünü buluşturdu. E-ticaret platformu n11.com, farklı tatil ürünleri için fiyat karşılaştırmasını mümkün kılan bir alternatif oluşturdu.Uçak bileti satışları da karşılaştırmalı fiyatlarla sunuluyor.

Ticaret Bakanlığı açıkladı! İnternetten alışveriş yapan iki kişiden biri mağduriyet yaşıyor...

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan araştırmasına göre, çevrim içi alışveriş yapanların yüzde 47,2'si, bu alandan aldıkları ürün ve hizmete ilişkin olumsuz deneyim ve mağduriyet yaşadığını açıkladı.

2024 asgari ücret planlaması belli oldu: Çalışanlara nasıl yansıyacak? İşsizlik maaşı artacak mı?

2024 asgari ücret için gerim sayım başladı. Ay başında başlayacak olan komisyonda süreç resmen belli olacak. Peki asgari ücret çalışanlara nasıl yansıyacak? İşsizlik maaşı artacak mı?

İnternetten alışverişte bu hataları yapanlar cebine büyük zarar veriyor

Binlerce tüketici e-ticaret sitelerinden sağlıklı alışveriş yapmadığı için cebinden çok para çıkıyor. Vatandaşlar kargoda sorun yaşıyor, sahte ürün alıyor ve kişisel bilgilerini tehlikeye sokuyor. İşte tüm detaylar...

ŞOK’ta 25 TL üzeri alışverişlerde L’oreal bakım kremi 269 TL’den 80 TL’ye, Sleepy ıslak havlu 75 TL’den 45 TL’ye düşecek

​​​​​​​ŞOK’ta dev hafta sonu indirimleri yarın başlayacak. Buna göre, 25 TL üzeri alışverişlerde L’oreal bakım kremi 269 TL’den 80 TL’ye, Sleepy ıslak havlu 75 TL’den 45 TL’ye düşecek. İşte ŞOK fiyat listesi 30 Eylül 2023...

Online alışverişte en fazla hangi alanlarda alışveriş yapılıyor?

Tüketici zekâsı şirketi NielsenIQ “2023 Yılının Online Alışverişçileri” araştırmasının sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, Türkiye’de online alışveriş yapanların üçte birinden fazlası sırasıyla Giyim / Ayakkabı, Yemek Siparişi ve Kişisel Bakım / Kozmetik kategorilerinde alışveriş yapıyor.

Harita kadastro çalışmaları nasıl yapılır? Harita aletlerinin özellikleri ve ölçümü nedir?

Sürekli gelişmekte olan şehir ve köylerde tapuları yenilemek için yapılan harita kadastro çalışmaları önemli bir süreçtir. Günümüzde de bu çalışmalar yürütülerek eski tapular kaldırılarak yenileri verilmektedir. Bu durumda harita kadastro nedir ve nasıl yapılır soruları önem kazanıyor. 

İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Cayma hakkı ve para iadesi detayı

İnternetten alışveriş yapanların sayısı her geçen gün yükseliyor. Kolay ulaşılabilir olması, kredi kartı ile taksit yapılabilmesi ve iade imkanın bulunması web siteleri üzerinden alışveriş yapan kişi sayısının artmasına neden oldu. Cayma hakkı ve para iadesi ile ilgili flaş detay ortaya çıktı.

Instagram çok kullanılan özelliğini kaldırıyor! Mağaza butonu yok olacak. Peki alışverişe devam mı?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından Instagram dikkat çeken kararını açıkladı. Uygulamada alışveriş olanağı sağlayan o buton artık olmayacak. Mağaza butonu gidince akıllara heman şu soru geliyor: Peki alışveriş nasıl yapılacak? İşte yanıtı…

İnternetten vergi borcu nasıl ödenir? E devletten vergi borcu ödenir mi?

Vergi borcu olan vatandaşlar, “İnternetten vergi borcu nasıl ödenir? E devletten vergi borcu ödenir mi?” şeklinde sorulan sorulara yanıt arıyor. İşte detaylar!

Vergi borcu olanların akılları karışık! Vergi borcu nasıl ödenir? İnternetten vergi borcu nasıl ödenir?

Vergi borcu olan vatandaşların akıllarına takılan birtakım sorular bulunmaktadır. Onlardan biri de vergi borcunun nasıl ödendiğidir. İşte bu konuya dair diğer detaylar!

İnternetten alışveriş yaparken dikkat… İndirim oyununa gelmeyin!

Kasım ayı, e-ticaret sektörü için “Bekârlar Günü”, “Efsane Cuma, Black Friday -(Kara Cuma)” ve “Siber Pazartesi” kampanyalarıyla bir alışveriş sezonuna dönüştü. Aralık ayına geldiğimizde ise yeni yıl kampanyaları başlayacak. İndirim dönemlerinde alışveriş yaparken dikkat edilmesi gereken önemli nokt

Promosyonda yeni dönem! Özel sektör çalışanı nasıl promosyon alır?

“Özel sektör çalışanı nasıl promosyon alır?” sorusuna TÜKONFED Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü canlı yayında yanıt verdi.

Ziraat Bankası Bankkart ile market alışverişlerinde kazançlı çıkın! Bankkart sahiplerine dev kampanya!

Ziraat Bankası Bankkart sahiplerine birbirinden farklı kampanya olanağı sunuyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte onlardan biri de market alışverişlerinde geçerli olan kampanya!

internetten alışveriş nasıl yapılır Haberi

internetten alışveriş nasıl yapılır

n11.com, hem yurt içi hem de yurt dışı için otelleri, turları ve uçak biletlerini ürünleri arasına ekleyerek e-perakende de açık pazar platformları arasında bir ilki gerçekleştirdi. 


n11.com'dan yapılan açıklamaya göre, e-ticaret platformu n11.com, seyahat ürünleri ile tatilcilerin de tercihleri arasına girdi. Türkiye'de ve dünyada, turizm firmaları Booking.com, Skyscanner, VIP Turizm, Bukla Tur gibi birçok farklı marka ile anlaşan ve başka turizm firmalarıyla da anlaşmaya devam eden n11.com, farklı tatil ürünleri için fiyat karşılaştırmasını mümkün kılan bir alternatif oluşturdu. 


"Uçak bileti satışları da karşılaştırmalı fiyatlarla sunuluyor"


Tatil ve eğlence kategorisiyle n11.com, 500 binden fazla otele doğrudan rezervasyon ile satış yaparken, yurt dışı ve yurt içi paket turlar ile "exclusive" turları da tatilcilerin beğenisine sunuluyor. Festivaller ve kişiye özel turların bulunduğu bu paketlerde aynı...