06 / 05 / 2024

İnternetten emeklilik başvurusu yapılabilir mi

İnternetten emeklilik başvurusu yapılabilir mi

Emekli olacak kişiler, emeklilik başvurusuna dair pek çok noktayı merak ediyor. Onlardan biri de İnternetten emeklilik başvurusu yapılabilir mi? oluyor. İşte detaylar!

EYT'liler ve emeklilik başvurusu yapanlar için çok kritik ikramiye detayı geldi! Bu tarihlere dikkat!

Milyonlarca vatandaşın geliri bu yılın Temmuz ayında yeniden artacak. Temmuz zammı öncesi gözler emekli ikramiyelerine çevrilmişken EYT'lilerin ve emeklilik başvurusu yapanların dikkat etmesi gereken bazı tarihler bulunuyor. 

Emeklilik başvurusu yapanlar hemen bakın! Emeklilik başvurunuz onaylandı mı? Evrak tabi için bunları yapın! 

Emeklilik şartlarını yerine getirerek başvuruda bulunan vatandaşlar emekliliğim onaylandı mı?’ ‘DYS evrak takibi nasıl yapılır?’ gibi sorularının yanıtlarını araştırıyor. Peki emeklilik başvurunuzun onaylandığını nasıl öğrenebilirsiniz? 

EYT’li emeklilik dilekçesi ne zaman verilir? E-devletten EYT başvurusu nasıl yapılır?

EYT’liler için yapılan düzenlemenin meclisten geçti. Sırada başvuru süreci yer alıyor. Peki “EYT’li emeklilik dilekçesi ne zaman verilir? E-devletten EYT başvurusu nasıl yapılır?” İşte detaylar!

E-devlet emekli promosyon başvurusu nasıl yapılır? Yeni emekli olan birisi emekli promosyonu almak için ne yapmalı?

Yeni emekli olacaklar için maaş ve ikramiye ödemesi oldukça önemli bir konudur. Emeklilik başvurusu yapanların merakla beklediği ödemelerin nasıl alınacağı ve ne zaman yapılacağı da oldukça önemlidir. İşte, yeni emekli olacakların merak ettiği maaş ve ikramiye ödeme süreci hakkında bilinmesi gereken

EYT emeklilik başvurusu nasıl yapılır? EYT emeklilik başvurusu ne zaman yapılacak?

EYT emeklilik başvurusu şu sıralarda milyonlarca kişinin gündeminde yer almaktadır. İşte bu konudaki detaylar!

EYT e-Devlet emeklilik başvurusu nasıl yapılır? İşte adım adım yapılması gerekenler...   

EYT düzenlemesi nihayete kavuşurken emeklilik hakkı kazanan milyonlarca vatandaş sürecin nasıl ilerleyeceğini öğrenmeye çalışıyor. EYT başvurusu sürecinin başlayıp başlamadığı EYT’liler tarafından araştırılıyor.

EYT emeklilik başvurusu ne zaman başlayacak? EYT Meclis'e ne zaman sunulacak? 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yönelik gelişmelerin detayları merak konusu olmaya devam ediyor. Peki, EYT emeklilik başvurusu ne zaman başlayacak? EYT Meclis'e ne zaman gelecek? İşte detaylar...

EYT emeklilik başvurusu başladı mı? e- Devlet ile EYT emeklilik başvurusu nasıl yapılır?

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesinin detayları belli olmaya başladı. Peki, EYT emeklilik başvurusu başladı mı? e- Devlet ile EYT emeklilik başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar...

İnternetten emeklilik başvurusu yapılabilir mi?

Emekli olacak kişiler, emeklilik başvurusuna dair pek çok noktayı merak ediyor. Onlardan biri de İnternetten emeklilik başvurusu yapılabilir mi? oluyor. İşte detaylar!

Emeklilik başvurusu için en uygun tarih! Kasım 2022 mi yoksa 2023 Ocak mı? İşte detaylar!

Emeklilik başvurusu için dilekçe verecek kişiler en uygun zamanı kolluyor. İşte emeklilik başvurusu için en uygun tarih aralıklarına dair değerlendirme!

2b arazi başvurusu nasıl yapılır?

Orman vasfını yitirmiş, kadastro marifetiyle orman alanları dışına çıkartılmış, bir daha geri kazanılamayacak olan alanlara 2b arazi deniyor. Peki, 2b arazi başvurusu nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Kentteki sorunlu alanların sağlıklı ve yaşanabilir hale getirilmesi için yıkıp yeniden yapma, uygulamasına kentsel dönüşüm deniyor. İşte, kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvurusu!

Toplam 250 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükseliyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvurusu en geç 28 Eylül 2015 tarihinde yapılacak.

İnternetten emeklilik başvurusu yapılabilir mi Haberi

İnternetten emeklilik başvurusu yapılabilir mi

Emeklilik başvurusu yapacak kişiler, Sosyal Güvenlik Kurumu müdürlüklerine gitmeden başvuru yapıp yapamayacaklarını araştırıyor. Peki İnternetten emeklilik başvurusu yapılabilir mi?

İşte yanıtlar…

Sosyal Güvenlik Kurumu müdürlüklerine gitmeden aylık başvurusu yapmanın iki yolu bulunmaktadır. İlki posta yoluyla başvuru, diğeri de e-Devlet üzerinden başvurudur. İşte bu yollara dair detaylar1

EMEKLİLİK BAŞVURUSU KARGO YOLU İLE BAŞVURU

Posta ya da kargo ile yapılan başvuruda Tahsis Talep ve Beyan Taahhütnamesi doldurulup imzalanması, bu belgeye de bir adet vesikalık fotoğrafı eklenmesi gerekir. Ayrıca Kurumun ilgili müdürlüğüne de bu belgenin gönderilmesi gerekir.

Emeklilik başvurusunda SGK’ya yapılan başvuru büyük önem arz ediyor. Nedeni ise emekli aylığının başlayacağı tarih belirlenirken Kuruma yapılan başvuru tarihin baz alınmasıdır. Posta veya kargo yoluyla yapılacak başvurularda da; başvuru belgesi adi posta veya özel kargo ile gönderilmişse belgenin...