18 / 05 / 2024

İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi iletişim

İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi iletişim

İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jules Chen tarafından kuruldu.

Baverıan Investment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baverıan Investment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile P. Carlo Morıtz tarafından kuruldu.

San İnvestment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

San İnvestment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Ümit Sandıkçı tarafından kuruldu.

Bg Investment Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bg Investment Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Burak Gökalp tarafından kuruldu.

Investment Project Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Investment Project Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çavuşoğlu, Figen Yurtsever ve Şant Zincir ortaklığında kuruldu.

Yaşar Investment Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim şirketi kuruldu!

Yaşar Investment Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi  Çekmeköy’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kerim Yaşar tarafından kuruldu.

İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jules Chen tarafından kuruldu.

Babil İnvestment Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babil İnvestment Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gassemie Parvin tarafından kuruldu.

Global İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Global İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İraj Golabtunchi tarafından kuruldu. 

GİG Global İnvestment Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

GİG Global İnvestment Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Altal ve Majed Karroum ortaklığında kuruldu...

Smarty İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Smarty İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Albakhash ve Azzam Al Axmeh ortaklığında kuruldu. 

Turkısh Globall Investment Yatırım Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Turkısh Globall Investment Yatırım Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Recep Üst ve Fatih Tataroğlu imzasıyla kuruldu.

BCK Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

BCK Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Anonim Şirketi 12 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Mustafa Hakkı Kınacı Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Hakkıoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakkıoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Samet Kaymakçı, Muhammet Kadir Kaymakçı ortaklığında kuruldu.

İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi iletişim Haberi

İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi iletişim

İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jules Chen tarafından kuruldu.

İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Konusuyla alakalı danışmanlık yapmak. -Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir...