29 / 04 / 2024

ios

ios

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan Microsoft SwiftKey uygulaması, geçtiğimiz günlerde App Store'dan kaldırıldı.

Apple'dan son dakika! iPhone 15 ve iPhone 16 müjdesi!

iPhone 15 ve iPhone 16 için yeni bir 5G sızıntısı yapıldı. Apple, Qualcomm'un en yeni 5G modemlerine geçiş yapacak.

Apple meraklıları buraya! iPhone 11 yalnızca 6000 TL

Son zamanlarda artan zamlarla Apple'ın ürünlerinden olabn iPhone'lar 30 bin lira bandına dayanacak. Peki 6.000'e iPhone 11 almak mümkün desek? İşte haberin ayrıntıları...

Apple'dan öğrencilere yönelik kampanya! Apple fiyatlarını mı düşürdü?

Üniversite öğrencilerine yönelik kampanyalarla adından sıklıkla söz ettiren Apple, kampanyanın detaylarını açıkladı. 

İşte iOS 17 ile gelecek yeni özellikler

Apple, her sene yaptığı gibi iOS 17 ivonasyonlarını anlatırken iPhone'lara ilave edilecek fonksiyonların hepsinden bahsetmedi. iOS 17 beta 1, bir dizi yeni gizlilik ve emniyet fonksiyonuna sahip.

Gmail duyurdu: iOS ve Android telefonlara yepyeni özellik geldi

Android ve iOS telefonlarda Google'ın Gmail'e getirdiği yazmama yardım et özelliğini kullanabilecek. İşte yazmama yardım et özelliği ve tüm detayları...

Herkes İOS 17'yi beklerken ara sürüm geliyor

Teknoloji devi Apple'ın kendi tasarladığı İOS işletim sisteminin en yeni güncel versiyonu 17'ci sürümü beklenirken, Apple beklentilerin aksine hareket ederek ''16.5.1'' olarak ara bir sürüm piyasaya süreceği öğrenildi.

Güncelleme ile WhatsApp'tan HD Fotoğraf Göndermek Artık Mümkün!

WhatsApp kullanıcıları için sevindirici bir haber var! Son gelen bilgilere göre, iOS ve Android beta sürümlerinde WhatsApp kullanıcılarına HD fotoğraf gönderme imkanı sunuluyor. WABetaInfo'nun iddiasına göre, bu özellik bazı beta tester'lara sunulmaya başlanmış durumda.

İOS 17'nin en merak edilen özelliği canlı sesli mesaj nedir?

Yanlışlıkla sızdırıldığı iddia edilen İOS 17 ile gelen ''canlı sesli mesaj'' özellikleri ve nasıl kullanıldığı herkes tarafından merak ediliyordu. Bu haberimizde heyecanla kullanıma sunulması beklenen fonksiyonun özelliklerini sizler için araştırdık. 

iOS 17 hangi iPad’lere gelecek? Hangi iPad’ler iPadOS 17’yi desteleyecek?

Apple iOS 17 ve macOS 14 ve iPadOS 17’yi tanıttı. Peki “Hangi iPad’ler iPadOS 17’yi desteleyecek?” İşte detaylar!

Bu uygulamaya rağbet çoğalıyor! 6 günde 500.000 indirmeye ulaştı

OpenAI'nin ChatGPT uygulaması, bugünün 11 küresel pazara daha yayılmasından önce yalnızca ABD ve iOS olmasına rağmen muhteşem bir başlangıç ​​yaptı. Uygulama zekası sunucusu data.ai aracılığı ile yapılan yeni bir analize göre, uygulama lansmanından bu yana ilk altı günde yarım milyon indirmeyi çokta

iOS 17 Ne Zaman Çıkacak? Fiyatı ne kadar?

iOS 17'nin bu sonbaharda halka sunulması ve en son iPhone işletim sistemi olarak iOS 16'nın yerini alması bekleniyor. Güncellemeye hangi özelliklerin dahil edileceği henüz bilinmiyor, Ayrıca iMessage'da önemli iyileştirmeler yer alıyor.

Apple, iOS 17 ile iPhone'larda günlük tutma uygulaması sunacak!

Apple'ın WWDC 2023 etkinliğinde duyurulacak olan iOS 17, yeni bir günlük tutma uygulamasıyla birlikte gelecek. İşte detaylar...

OpenAI, iOS için ücretsiz ChatGPT uygulamasını başlattı

Uygulama hem iPhone'larda hem de iPad'lerde çalışır ve buradan App Store'dan indirilebilir . OpenAI, uygulamayı önce ABD'de kullanıma sunduğunu ve "önümüzdeki haftalarda" diğer ülkelere yayılacağını söylüyor.

iPhone telefonları yeni bir eşikte! iPhone’nun kitlesi bu özellikle daha da artacak!

iPhone, telefonlarına yeni bir özellik daha getirmeye karar verdi. İşte iOS 17 ile gelecek özellikler!

İşte iPhone pilinizin daha uzun süre dayanmasını sağlamanın yolu

Her yeni iOS güncellemesi yayınlandığında, birçok kullanıcı kaçınılmaz olarak pil ömrünün hızlı bir şekilde tükenmesiyle karşılaşır.

İstanbulkart uygulaması güncellendi! İşte yeni eklenen özellikler

İstanbulkart Mobil 3.1.6 güncellemesi geldi. Android ve iOS için sunulan yeni uygulama, otomatik TL yüklemeye olanak sağlıyor. İşte detaylar...

ios Haberi

ios

App Store, son yıllarda binlerce uygulamayı kaybetti. Özellikle yeni iş kuralları ve iOS'a olan azalan geliştirici ilgisi bu kaybın en etkili nedenleri arasında yer alıyor. Milyonlarca iOS cihazında kullanılan SwiftKey uygulaması, App Store'a veda etti. Peki ya mevcut kullanıcılara ne olacak? İşte detaylar... 

Popüler klavye uygulaması App Store’dan ayrıldı!

Kullanıcılar, Apple'ın App Store'undan uygulama indirebiliyor. Sosyal medyadan bankacılığa kadar birçok uygulamaya ev sahipliği yapmaktadır. Söz konusu uygulama mağazası son yıllarda çok sayıda uygulama kaybetti. Sıradaki piyango ise bir klavye uygulaması olan Swiftkey'e vurdu.

Microsoft’a ait SwiftKey klavye uygulaması, 5 Ekim’de App Store’dan kaldırıldı. Uygulamayı zaten indirmiş kişiler kullanmayı sürdürebilecekken, mağazadan tekrar indirilemeyecek. Bu sebepten ötürü uygulamayı silerseniz tekrardan kullanamayacaksınız. Uygulama yayından kalktığı için haliyle güncelleme de gelmeyecek.

2014 yılından beri iOS...