30 / 04 / 2024

İpek Diamond Residence

İpek Diamond Residence

Kayseri İpek Diamond Residence, İpekar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Kayseri'de inşa edilen projede yer alan daire alanları 240 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje birçok ödeme planını içinde bulunduruyor.

Blue Diamond’tan pırlantalarda yüzde 50 indirim! 24 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Pek çok kadının hayalini süsleyen pırlanta takılarda Blue Diamond, dev bir indirim kampanyasına imza atıyor.

Blue Diamond fiyatları indirdi! Blue Diamond 31 Ekim 2022 fiyat listesi

Mücevher markası Blue Diamond’ın fırsat günlerine özel pek çok ürününde %50’ye varan indirim fırsatı sizler bekliyor. İşte Blue Diamond 31 Ekim 2022 fiyat listesi..

Blue Diamond’da net %15 indirim! 12 Eylül 2022 Blue Diamond fiyat listesi…

Mücevher markası Blue Diamond’ın ‘Süper Fırsat’ günlerine özel pek çok ürününde %50 indirim fırsatı var.

Double Diamond Residence satışa çıktı!

İzmir'de faaliyet gösteren Katal İnşaat yeni projesi Double Diamond Residence projesini satışa çıkardı. Karşıyaka Yeni Girne Bölgesi'nde yer alan proje halkın beğeniye sunuldu.

Fidan ve İpek Residence'ta peşinde yüzde 15 indirim!

Kadıköy'de hayata geçirilen Fidan ve îpek Residence projelerinde peşin alımlarda %15 indirim sağlanıyor. İşte kampanya detayları...

Kayseri İpek Diamond'da bahar indirimi başladı!

İpekar İnşaat'ın hayata geçirdiği 'İpek Diamond Projesi' konut almak isteyenlere bahar fırsatı sunuyor. Kayseri'nin kalbinde Erciyesevler'de yer alan projede peşin alımlarda bahara özel yüzde 12'lik indirim uygulanıyor.

Propa Plus Residence'a yoğun ilgi!

Şehrin nabzının attığı Zincirlikuyu’da yükselmeye başlayan Propa Plus Residence hayatı kolaylaştıracak pek çok özelliği barındırıyor.

Propa Plus Residence'ta dolar kuru 2.75'te sabitleniyor!

Şehrin nabzının attığı Zincirlikuyu’da yükselmeye başlayan Propa Plus Residence hayatı kolaylaştıracak pek çok özelliği barındırıyor. Yeri, konumu ve konsepti ile farklılaşan proje, yoğun ilgi görüyor.

İpek Diamond Kayseri'de yıl sonu kampanyası!

İpekar İnşaat İpek Diamond Kayseri'de yıl sonu kampanyası başladı. İpek Diamond Kayseri projesinde toplam 130 adet daire bulunuyor.

İpek Diamond Evleri'nin örnek dairelerine yoğun ilgi!

İPEK Grup bünyesinde kurulan İpekar İnşaat'ın 130 daireden oluşan İpek Diamond Evleri'nin örnek daireleri yoğun ilgi görüyor. İpekar Satış Sorumlusu Kamuran Hopur Erciyesevler bölgesinde örnek daire hakkında bilgi verdi..

İpek Diamond Kayseri'de farklı konsept oluşturdu!

Farklı konsepti ile cazibe merkezi olacak. İPEK Mobilya 'nın 2014 yılında Altınok Kardeşler'in sinerjisiyle oluşturdukları İpekar İnşaat 'ın ilk projesi İpek Diamond Kayseri oldu.

İpek Mobilya Kayseri'de 800 konutluk yeni projeye hazırlanıyor!

İpek Mobilya'nın iştiraklerinden İpekar İnşaat, Kayseri'de "İpek Diamond" projesini görücüye çıkardı. 13 katlı üç rezidans bloğunda 4+1 olarak tasarlanan daireler, 240 ve 280 metrekare büyüklükte.

Still İstanbul Diamond Residence'ta kira kampanyası!

Still İstanbul Diamond'dan konut alanların, teslime kadar oturdukları evin kirasının bin TL'si karşılanıyor. Projede 214 daire var...

İpek Diamond Residence Haberi

İpek Diamond Residence

Akıllı ev konsepti ile yükselen Kayseri İpek Diamond Residence daire tipleri 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede yer alan daire alanları 240 metrekare ile 280 metrekare arasında değişiyor.


İpek Diamond Residence ödeme koşulları içerisinde peşin alımlarda lansmana özel indirim sağlanıyor. 


Projede 20 ay vade imkanı ile birlikte yüzde 25 peşinatta 36 ay 0 faiz olanağı sunuluyor. Yüzde 25 peşinatlarda ise yüzde 75 banka kredisi ile birlikte 120 aya kadar vade kullanılabiliniyor. Ayrıca 0,35 ile 0,67 arasında faiz oranları bulunuyor.


Kayseri İpek Diamond Residence'ta daireler 637 bin TL ile 705 bin TL arasında değişiyor. 


Kayseri İpek Diamond Residence iletişim;

Telefon: 444 6 250 

Web: www.ipekdiamond.com.tr

Beyza...