05 / 07 / 2024

ipekköy Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

ipekköy Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İpekköy’de yapımı devam eden Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile okul pansiyonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Ev almayı düşünenler dikkat! Konut fiyatlarında yeni zam dalgası geliyor! Fiyatlar resmen tavan yapacak!

İnşaat sektöründe kalifiyeli usta ve kalfa problemi giderek büyürken Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, inşaat sektörüne yönelik açıklama yaptı. Durbakayım, konut fiyatlarının yüzde 20-25 oranında artacağını ifade etti. İşte konuya ilişkin detaylar...

Arnavutköy Merkez Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Merkez Mahallesi, 160 parsel ile Bir Kısım Tescil Harici Alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama Planı askıya çıkarıldı.

Hayran bırakan tasarımı ve performansıyla Yeni BMW 3 Serisi görücüye çıktı!

Akılda kalıcı görünümü, etkileyici performansı ve adeta büyüleyen teknik özellikleriyle Yeni BMW 3 Serisi yeni fiyatıyla görücüye çıktı. BMW, her ay olduğu gibi bu ay da modellerinin yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Arnavutköy Merkez 1/1000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Arnavutköy Merkez ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

İstanbul Arnavutköy plan notu ilavesi askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi, Arnavutköy Merkez ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı’na İmar Hakkı Transferi İle İlgili Hükmün Eklenmesine İlişkin Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

İstanbul Çekmeköy'de konut imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı.

Çekmeköy'de satılık gayrimenkul fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Çekmeköy Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 20 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

O ilde 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla 42 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Kırıkkale İl Özel İdaresi, Kırıkkale ili Bahşili ilçesi, Karaahmetli Köyü, Merkez Doğanayköyü, Merkez Kurtuluş-2 mahallesi, Balışeyh İlçesi  Koçubaba köyü, Balışeyh İlçesi Kulaksız köyü, Sulakyurt Hamzalı köyü, Keskin Köprü  köyü, Yahşihan Irmak Köyü, Kılıçlar Köyündeki 42 arsayı satıyor.

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

OPPO Find X2 fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Oppo'nun amiral gemisi modelleri arasında yer alan Find X2 özellikleri, tasarımı ve fiyatıyla dikkat çekiyor. Oldukça yüksek teknik özelliklere ve şık bir tasarıma sahip olan OPPO Find X2 başarılı bir model olarak karşımıza çıkıyor.

Kadıköy Merkez E-5 Otoyolu Ara Bölgesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kadıköy ilçesi, Merkez, E-5 ( D-100 ) Otoyolu Ara Bölgesi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 29.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy sakinlerinden imar tepkisi!

İstanbul'un Çekmeköy Merkez Mahallesi sınırlarında yer alan Serindere'de İSKİ tarafından gerçekleştirilen ıslah çalışmasının ardından vatandaşlar bazı mağduriyetler yaşadı. Çekmeköylülerden konuya ilişkin altı talep geldi. 

Arnavutköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Arnavutköy Merkez ve Çevresi, Konut Alanı, Konut + Ticaret Alanı, Dere Koruma Bandı Alanı, İmar Hakkı Aktarım Alanı, Park Alanı ve Yol Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

ipekköy Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Haberi

ipekköy Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İpekköy’de yapımı devam eden Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile okul pansiyonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ile Çevre ve Şehircilik Müdürü A. Özkan Kaya’nın da katıldığı incelemede inşaatları dolaşan Vali Çomaktekin, okulun 32 adet derslik, 7 adet laboratuvar, sığınak, kütüphane, çok amaçlı salon, spor salonu, atölye binaları ve diğer alanlara hizmet edecek şekilde planlandığını belirtti. Okula ait 200 öğrenci kapasiteli pansiyon binasının da olacağını anlatan Vali Çomaktekin, öğrencilerin kendilerini evlerinde hissettirmek ve daha rahat bir ortamda kalmalarını sağlamak üzere 50 adet öğrenci yatak odası, yemekhane, hemşire ile doktor odaları ve engelli yatak odası olacak şekilde pansiyon binasının hizmet vereceğini söyledi.

2016 yılı ilk aylarında inşaatının tamamlanmasının planlandığı okuldaki incelemelerinin ardından Amasya...