08 / 07 / 2024

iphone 15

iphone 15

iPhone 15 ve iPhone 16 için yeni bir 5G sızıntısı yapıldı. Apple, Qualcomm'un en yeni 5G modemlerine geçiş yapacak.

Türkiye'deki bu şehirden iPhone 15 Pro Max parasına 1 dönüm arazi alabilirsiniz! 

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel Melkonyan, iPhone 15 Pro Max parasına 1 dönüm arazi alınabilecek o şehri paylaştı. 

iPhone 15 parasına arazi… İl il, ilçe ilçe açıkladı: Denizli, Kütahya, Bilecik ve…

Ekonomik kriz herkesi tasarruf yapmaya yöneltti. Birçok kişi küçük miktardaki parasını nereye yatırması gerektiğini araştırıyor. Girişimci ve yatırımcı Aksel, bir iPhone 15 parasına alınabilecek arazileri il il, ilçe ilçe  açıkladı.

iPhone 15 fiyatları zamlardan sonra kaç TL oldu? Fark yaratmak için tasarlandı: İşte iPhone 15 fiyat listesi! 

Apple'ın 2024 yılına ilişkin amiral gemisi telefonlarından olan iPhone 15'in fiyatları merak ediliyor. Fark yaratmak için tasarlanan iPhone 15 fiyatları ne kadar? İşte iPhone 15 fiyat listesi 16 Mart 2024...

iPhone 15’in bilinmeyen bir özelliği daha ortaya çıktı!

iPhone 15, güncellenmiş X70 modemine sahip olarak kullanıcılar arasında dikkat çeken bir hız artışı sağlıyor. İşte bu konuyla ilgili detaylar...

iPhone 15 Pro almak için kaç gün çalışmak gerekiyor?

iPhone sahibi olmak birçok kişinin arzusu, ancak Türkiye'de fiyatlar neredeyse 100 bin TL'ye kadar yükseldi. Bir hesaplama, iPhone 15'i alabilmek için hangi ülkede ne kadar çalışmanız gerektiğini ortaya koyuyor ve Türkiye bu listede en fazla çalışma gerektiren ülke olarak birinci sırada yer alıyor.

Beklenen oldu! iPhone 15 Plus görücüye çıktı: İşte özellikleri ve açıklanan fiyatı

Apple, uzun bir bekleyişin ardından Wonderlust etkinliğinde yeni iPhone 15 serisini tanıttı. Serinin ortanca modeli olarak öne çıkan iPhone 15 Plus, bir dizi yenilik ve geliştirme ile kullanıcıların ilgisini çekiyor.

Gözler teknoloji devinde! Apple iPhone 15 Pro Max tanıtımı öncesi ürünlere zam mı geliyor?

Teknoloji devi Apple, bu akşam yeni iPhone 15 serisini tanıtacağı Wonderlust etkinliğinden önce ani bir kararla web mağazalarını geçici olarak hizmete kapattı. Peki, Apple iPhone 15 Pro Max öncesi zam mı geliyor?

Saatler içinde açıklanacak: iPhone 15 serisinin Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

Apple'ın tanıtmasına saatler kaldı. Peki iPhone 15 serisinin Türkiye fiyatı kaç para olacak? İşte güncel döviz kuruna göre beklenen fiyat...

iPhone 15 çıkış tarihi resmen açıklandı!  İşte iPhone 15 Pro ve Pro Max fiyat listesi

Apple, merakla beklenen iPhone 15'in çıkış tarihini resmi olarak duyurdu. İşte detaylar...

Apple yetkilileri açıkladı: İşte iPhone 15 Pro ve Pro Max liste fiyatı

iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max fiyatları belli oldu. Peki fiyatlar, vergi sonrasında kaç TL olacak? İşte detaylar...

200 bin TL'ye telefon mu olur demeyin! Çok özel iPhone 15 Pro ortaya çıktı!

Caviar, Barbie konseptli iPhone 15 Pro ve benzeri ürünleri duyurdu. Bu ürünler, yine oldukça yüksek fiyatlarla müşterilere sunulacak.

iPhone 15 ve iPhone 15 Pro inceleme: Fiyatı ne kadar olacak?

Apple, yaklaşan eylül etkinliği ile birlikte yeni nesil iPhone modellerini tanıtacak. Özellikle iPhone 14'te yeterince yenilik sunmadığı eleştirilerine yanıt olarak, iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modellerinde büyük değişiklikler bekleniyor.

iPhone 15 modellerinin yeni görselleri sızdırıldı

Yeni ortaya çıkan sızıntılar iPhone 15 modellerinin USB-C bağlantısı hakkında daha fazla detayı ortaya döktü. İşte ayrıntılar...

iphone 15 Haberi

iphone 15

iPhone 14 ailesi Apple'ın son modeli olsa da iPhone 15 ile ilgili ilk sızıntılar ortaya çıkmaya başladı. Yeni bilgilere göre iPhone 15 modelleri çok daha güçlü 5G modemler kullanacak. Hatta Apple'ın uzun süredir "mücadele ettiği" Qualcomm'un 5G modemiyle gideceği iddia edildi. 

  iPhone 15 yenilenmiş 5G modemiyle gelecek!

ShiftDeleteNet'te yer alan habere göre; iPhone 14 ailesi, 5G yongası olarak Qualcomm Snapdragon X65 kullanıyor. Apple ve Qualcomm arasında devam eden patent ihlali davası göz önüne alındığında, bu ortaklığın sürmeyeceği düşünülüyordu. Ancak endüstri analisti Jeff Pu'ya göre Qualcomm Snapdragon X70 modem iPhone 15 ve iPhone 16'da kullanılacak.

Qualcomm tarafından geliştirilen en son 5G çipi, daha düşük gecikme süresinin yanı sıra daha düşük tüketime sahip. Ayrıca, telefon nerede olursa olsun, daha iyi bağlantı hızına...