25 / 05 / 2024

iran 2016 otel projeleri

iran 2016 otel projeleri

İranlı Sanayici ve İşadamları Derneği (İSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehdi Culazade, Kocaeli Ticaret Odasında (KOTO) düzenlenen İran Ülke Yatırım ve İş Fırsatları Toplantısı'na katıldı.

İran'da hurma yapraklarından otel inşa edildi!

İran'ın Kirman kentinde ahşap ve hurma ağacı yapraklarıyla otel inşa edildi. Otel bölgeye gelen turistlerin ilgisini çekiyor.

Rize'ye yeni 5 yıldızlı otel geliyor!

Rize'de 2016 yılında yıkılan Dedeman Otel'in yerine yapılan yeni otel binasının inşaatı hızla devam ediyor. 5 yıldızlı otelin 2019 yılının Nisan ayında tamamlanması planlanıyor.

Türk yatırımcılar İran'da otel inşa edecek!

İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Esger Monsan yaptığı açıklamada Türk yatırımcıların İran'da 10 otel inşa edeceğini söyledi.

2016'da 187 otel yatırımı için teşvik alındı!

Turizm sektöründe yatırımlar yavaşladı. Yaşanan zor sürece rağmen 2016 yılında 42 ilde toplam 187 otel yatırımı için 2 milyar 928 milyon TL yatırım teşviki verildi.

187 yeni otel geliyor!

Turizmdatabank’ın hazırladığı 2016 Yılı Teşvikli Konaklama Yatırımları Analizi’ne göre sektör; 217 otel projesi için, yaklaşık 1 milyar dolarlık teşvik aldı. Bütçesinin yüzde 46’sı 5 yıldızlı otellere ayrıldı.

Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Ibis Otel Tuzla'nın değerleme raporu yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ibis Otel Tuzla Projesi'ne ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Ibis Otel Eskişehir ve İzmir Alsancak'ın değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Ibis Otel Novotel Zeytinburnu ve Trabzon'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu ve Novotel Trabzon'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporu yayınlandı.

Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporlarını yayınladı.

Nevşehir 88 odalı termal otel ihalesi 20 Ocak'a ertelendi!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, Kozaklı'daki 88 odalı termal otel ve arsasını kiraya veriyor. 15 yıllığına kiralanacak otelin ihalesi 20 Ocak 2016 tarihine ertelendi. İhalesi daha önce 30 Aralık'ta yapılmıştı.

Halk GYO Levent Otel Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Levent Otel Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Nevşehir 88 odalı termal otel ihalesi 30 Aralık'a ertelendi!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, Kozaklı'daki 88 odalı termal otel ve arsasını kiraya veriyor. 15 yıllığına kiralanacak otelin ihalesi 30 Aralık 2016 tarihine ertelendi. İhalesi daha önce 13 Aralık'ta yapılmıştı.

iran 2016 otel projeleri Haberi

iran 2016 otel projeleri

İranlı Sanayici ve İşadamları Derneği (İSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehdi Culazade, "Ambargo kalktıktan sonra İran'a dünyanın her yerinden ticaret ve yatırım yapmak için birçok insan gelmeye başladı. Dolayısıyla otel sıkıntısı mevcut. Bununla ilgili Türk yatırımcılarına büyük görev düşüyor." dedi.


Kocaeli Ticaret Odasında (KOTO) düzenlenen İran Ülke Yatırım ve İş Fırsatları Toplantısı'nda konuşan Culazade, İran'a yönelik ambargoların kalkmasının ardından herkesin gözünü bu pazara çevirdiğini belirtti. 


Birbirine komşu ve tarihi bağları olan Türkiye ve İran'ın iş yapmak için ortak menfaatleri bulunduğunu belirten Culazade, "Ambargonun kalkmasıyla 'Türkiye İran'a eskisi kadar mal satabilecek mi?' diye merak edilmeye başlandı. Bu önemli bir konu. Türkiye İran'ın sıkıntılı dönemlerinde kararlı bir şekilde İran'ın yanında yer aldı. İran bunu hiçbir zaman unutmuyor." diye konuştu. 


AA



Haber Günboyu Gazetesi'nde şu şekilde yer...