05 / 05 / 2024

iranda yapılacak alt yapı çalışmaları

iranda yapılacak alt yapı çalışmaları

İran'da beş yıllık plana göre her yıl 300 milyar dolar olmak üzere, toplamda 1.5 trilyon dolarlık alt ve üst yapı yatırımları yapılacağını söyleyen İran Ekonomi Bakan Yardımcısı ve Yatırım Ajansı Başkanı Behrouz Alishiri, Türk iş dünyasını bekliyor...

Aile Bakanlığı 8 bin TL ödeme yapacak. Başvurular ortaya yapılacak

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlık maaşı adı altında ihtiyaç sahibi vatandaşlara 8 bin TL tutarında ödeme yapılacak. Çok sayıda vatandaş başvuruların nereye yapılacağını sorgulamaya başladı.

Araç sahipleri dikkat! O ödeme yapılacak! Bu parayı hemen alabileceksiniz!

Kahramanmaraş’taki depremler sonrası on binlerce bina yıkılırken, enkazın altında kalan çok sayıda araç da zarar gördü. Hurdaya dönen yaklaşık 2 bin araç, belediyeye ait asfalt işleme tesislerinin bulunduğu alana geldi ve burada hasar tespiti yapılacak. Bulunamayan araçlar içinse ‘hırsızlık teminatı

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konut başvuruları ve onun adı altında bulunan İlk İşyerim ile İlk Evim Arsa başvuruları gündemde yer alıyor. İstanbul’dan ev almak isteyenler, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? sorusuna yanıt arıyor.

İmar barışı ödemeleri nereye yapılacak?

Ruhsatsız ve kaçak yapılaşmayı kayıt altına alacak imar barışında başvurular alınıyor. Peki imar barışı ödemeleri nereye yapılacak? İşte tüm merak edilenler...

İzmir Altınyol'a taşıt altgeçidi yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınyol'a taşıt alt geçidi ve kavşaklar yapılarak ulaşım rahatlatılacak. Ulaşım Planlama Şube Müdürü Fatma Garip Dilber, yapılacak yatırımlara dair sunum gerçekleştirdi....

Kartal'da riskli binalarda kontrollü yıkım yapılacak!

Kartal’da çökme sonucu 21 kişinin öldüğü Yeşilyurt apartmanının yanındaki Yunus apartmanı risk nedeniyle boşaltıldı ve yıkım işlemi başladı. Kartal'da riskli binalarda kontrollü yıkım yapılacak.

Altınözü Hükümet Konağı arsa karşılığında yapılacak!

Hatay’ın Altınözü ilçesindeki hükümet konağı yıkılarak yerine arsa karşılığı yeni hükümet konağı yapılacak. Altınözü Hükümet Konağı arsa karşılığında inşa edilecek. 

TOKİ Tokat Erba alt gelir kura çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ Tokat Erba alt gelir kura çekilişi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 

TOKİ Ankara Mamak kura çekilişi yarın yapılacak!

Ankara Gülseren-Anayurt 3. Etap ve Altıaağaç-Karaağaç-Hüseyingazi 1. Etap Kentsel Yenileme projelerinin kura çekilişi yarın yapılacak.

Kayseri'ye yeni alt geçitler yapılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehir trafiğini rahatlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Çelik, özellikle Kocasinan Bulvarı ve Sivas Caddesi'nde yapılacak olan yeni kavşak düzenlemeleri ve alt geçitler konusunda brifing aldı.

İstanbul'da 6 yeni metro ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak!

İstanbul’un metro çalışmalarını zirveye çıkaracak altı farklı hattın ihalesi tek seferde yapılacak. 14 Aralık’ta 10 milyar liralık Bahçeşehir, Sultanbeyli, Yenidoğan, Halkalı, Kayaşehir, Göztepe ve Tuzla metro ihaleleri düzenlenecek.

Yunusemre'ye yapılacak alt ve üstgeçitler masaya yatırıldı!

Yunusemre Belediyesi, TCDD 3. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Muradiye, Horozköy ve Barrbaros’a yapılacak alt ve üstgeçitler için gerçekleştirilecek çalışmalar, masaya yatırıldı.

Manisa Salihli Taytan TOKİ başvuruları nereye yapılacak?

110 konutluk Manisa Salihli Taytan Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. Peki, Manisa Salihli Taytan TOKİ başvuruları nereye yapılacak?

iranda yapılacak alt yapı çalışmaları Haberi

iranda yapılacak alt yapı çalışmaları

İran'da beş yıllık plana göre her yıl 300 milyar dolar olmak üzere, toplamda 1.5 trilyon dolarlık alt ve üst yapı yatırımları yapılacağını söyleyen İran Ekonomi Bakan Yardımcısı ve Yatırım Ajansı Başkanı Behrouz Alishiri, Türk iş dünyasından, hammadde zengini İran'ı radara almasını istedi. 


İran Ekonomi Bakan Yardımcısı ve Yatırım Ajansı Başkanı Behrouz Alishiri, İran'a yönelik uluslararası kuruluşların uyguladığı ambargonun gevşetilmesinin ardından, ülkede yeni bir ekonomik kalkınma hamlesinin başladığım ve beş yıllık olarak hazırlanan plana göre, her yıl 300 milyar dolar olmak üzere, toplamda 1.5 trilyon dolarlık alt ve üstyapı yatırımları yapılacağını söyledi. Bu noktada Türk iş dünyasının yurtdışında yatırımlarını artırdığına dikkat çeken Alishiri, "Türk iş dünyasmm, hammadde zengini İran'ı da radara almaları konusunda, DÜNYA Gazetesi aracılığı ile davet gönderiyorum. Yapacakları yatırımdan,...