05 / 05 / 2024

IRES Bursa açıldı

IRES Bursa açıldı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen "IRES Bursa Gayrimenkul" ve "Bursa İnşaat 2016" fuarları kapılarını açtı.

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

Bursa İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi hizmete açıldı!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi, ilçe sakinlerinin hizmetine açıldı.

Bursa Keles Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Keles’te yapılması planlanan ve içerisinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da yer alan Keles Kültür Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Kefesüzen Camii ibadete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore çalışmaları tamamlanan Kefesüzen Camii Mevlid Kandili’inde ibadete açıldı. 

Bursa Millet Bahçesi hizmete açıldı!

Bursa'da açılışa geçilen Millet Bahçesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Millet Bahçeleri Toplu Açılış Töreni ile hizmete açıldı. 

Bursa Hamitler Hizmet Binası törenle açıldı!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Bursa'da 413 bin metrekarelik alan imara açıldı!

Bursa, Osmangazi, Yunuseli Mahallesi'ndeki 413 bin metrekarelik alan imara açıldı.

Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığı iddiası! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığını iddia etti. 

Bursa Şehir Hastanesi açıldı!

Doğanköy mevkisinde 745 bin 365 metrekare alanda hayata geçirilen Bursa Şehir Hastanesi, hizmete açıldı.İlk kabul gününde 2 bin 500 kişi tedavi olmak için hastaneden randevu aldı...

Bursa Terminal Cami açıldı!

BURULAŞ Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafının desteğiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen Terminal Camii, Başkan Alinur Aktaş tarafından ibadete açıldı.

Bursa Yıldırım Hatice Aslanoba Sağlık Hizmet Binası açıldı!

Bursa Yıldırım Yeşilyayla Mahallesi’nde inşa edilen Hatice Aslanoba Sağlık Hizmet Binası açıldı.

Bursa Soğanlı Merkez Cami açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle hayata geçirilen Soğanlı Merkez Cami açıldı.

Bursa Osmangazi Millet Kıraathanesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelediği Millet Kıraathanesi Projesi’nin Bursa’daki ilk örneği olan Kedili Tekke Millet Kıraathanesi, Osmangazi Belediyesi tarafından vatandaşların hizmete açıldı.

IRES Bursa açıldı Haberi

IRES Bursa açıldı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen "IRES Bursa Gayrimenkul" ve "Bursa İnşaat 2016" fuarları kapılarını açtı. 


BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türkiye ekonomisinin lokomotif kenti Bursa'yı fuarcılık alanında bir cazibe merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.


Burkay, fuarda 6 milyar dolarlık bir değerin alıcılarla buluşturulduğunu belirterek, "Bu fuardaki hedefimiz, 1 milyar dolar ciro yapmak. Geçtiğimiz yıl bin 500 konut sattık. Bu sene Allah'ın izniyle, yüzde 40'lık artışla 1 milyar dolar ciroyu rahat yakalıyoruz." ifadelerini kullandı. 


Gayrimenkul sektöründe stok üretimin bırakılması gerektiğini vurgulayan Burkay, "Bizim kesinlikle, talep sahibiyle o talebi şekillendiren projeleri üreterek hak ettiğimiz değerleri konuşacak projeleri mutlaka hayata geçirmemiz gerekiyor. İşte bu katma değeri yüksek...