27 / 04 / 2024

İrfan Aşcıoğlu kimdir

İrfan Aşcıoğlu kimdir

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Aşcıoğlu kimdir? İrfan Aşcıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Aşcıoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Zekeriya Yapıcıoğlu: Kişinin oturduğu konutundan emlak vergisi alınmamalı!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Meclis'te emlak vergisi ile ilgili çarpıcı bir önerisini sundu. İşte o açıklamalar...

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Beyoğlu Halıcıoğlu 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Halıcıoğlu Mahallesi ve Çıksalın Mevkii, 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ertunç Soğancıoğlu hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ertunç Soğancıoğlu kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nde hangi görevde yer aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Ertunç Soğancıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 24. ve 25. dönemlerde Niğde milletvekili olarak görev yapan Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

BDDK Başkanı Şahap Kavcıoğlu Kimdir?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanlığına atanan Şahap Kavcıoğlu Kimdir? Daha önce görevlerde bulundu? İşte detaylar!

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İrfan Aşcıoğlu kimdir Haberi

İrfan Aşcıoğlu kimdir

İrfan Aşcıoğlu kimdir?

İrfan Aşcıoğlu, 24 Aralık 1982 yılı İSTANBUL doğumlu olup, ilk orta ve lise öğrenimi Yıldız Kolejinde tamamladı. New York’ta bir yıl üniversite hazırlık okuduktan sonra Yeditepe üniversitesi görsel iletişim bölümünden mezun oldu.


Evli, 2 çocuk babası olan İrfan AŞCIOĞLU inşaat sektöründe 3.kuşak olarak aile firmasında çok küçük yaşlardan itibaren görev almıştır.


Şu anda Aşçıoğlu çatısı altında bulunan grup firmalarda, yönetim kurulu başkan yardımcısı ve kurucu ortak olarak görevine devam etmektedir.

 

İrfan Aşcıoğlu‘nun Halen Devam Etmekte Olan Görevleri

Aşçıoğlu İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret A.Ş. / Yönetim Kurulu Başkan Vekili

Selenium İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret A.Ş. / Yönetim Kurulu Başkan Yrd.

Selenium Gayrimenkul Yönt. Paz. Ve Dan.A.Ş. / Yönetim Kurulu Üyesi

Aşçıoğlu İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ltd Şti / Şirket Ortağı

TAİDER Kurucu Üye, Trabzonspor Kongre Üyesi,...