07 / 05 / 2024

İrfan Erte Yapı

İrfan Erte Yapı

İrfan Erte Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Erte tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu

Adam Metal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Adam Metal Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Anli, Akin Kılıç, Cesim Çağlar Yıldız ve İrfan Ekinci ortaklığında kuruldu.

İstanbul İkon Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul İkon Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Demir ve Mustafa Dalyan ortaklığında kuruldu.

Rhenk Yapı Mühendislik Medikal Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rhenk Yapı Mühendislik Medikal Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de İrfan Rasih Koç tarafından kuruldu.

Bikoza Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bikoza Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İrfan Çelik tarafından kuruldu.

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayetullah Şimşek ve  İrfan Yılmaz tarafından kuruldu.

Dnz Den Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Den Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Mustafa Deniz, İrfan Deniz tarafından kuruldu.

Nwbgrup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Nwbgrup Yapı Anonim Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Battal tarafından kuruldu.

Toyi Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toyi Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Yıldız ve Olcay Tetik ortaklığında kuruldu.

Begin Yapı Tasarım Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Begin Yapı Tasarım Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Mert ve Semahat Elif Mert ortaklığında kuruldu.

Fix Group Yapı Market Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fix Group Yapı Market Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün İrfan Erdoğan tarafından kuruldu.

CCK Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CCK Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Çiçek ve Selçuk Çiçek ortaklığında kuruldu. 

Efsan Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efsan Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esat Sancak ve İrfan Sancak ortaklığında kuruldu.

Isparta'da yapılması planlanan kavşak projesi mecliste!

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, Isparta'da yapılması planlanan kavşak projesini Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

İrfan Erte Yapı Haberi

İrfan Erte Yapı

İrfan Erte Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Erte tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. İrfan Erte Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Hasılat paylaşımı şeklinde,konut ve işyeri inşaatları yapmak ve bunları toptan veya bölümler halinde satmak ve anasözleşmesinde yazılı olandiğer işler.


İrfan Erte Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, N.Fazıl Mahallesi, 19 Mayıs Caddesi Kübra Sokak Ekşioğlu Evleri, 1 Sitesi b3 1...