08 / 05 / 2024

İrfan Erte

İrfan Erte

İrfan Erte Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Erte tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu

İrfan Kaya Ankara'daki inşaat atıkları konusunda uyardı!

Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya, sokaklara bırakılan inşaat ve hafriyat atıklarının yağışlı günlerde mazgalları tıkadığını belirterek vatandaşlara sokaklara inşaat hafriyatı bırakmamaları konusunda uyarıda bulundu.

İlgili Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlgili Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Lütfü Altay ve İrfan Akkum ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Kartal, Cevizli Mahallesi, Saraylar Caddesi'nde kuruldu.

İrfan Balkanlıoğlu'dan turizm yatırımcılarına çağrı!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Doğu Karadeniz Bölgesi'nde turizm yatırımları konusunda en avantajlı ve uygun yerin Ordu olduğunu belirterek, yatırımcılara her türlü kolaylığı göstereceklerini söyledi.

Araplar Ordu'da golf tesisleri ve tatil köyü kuracak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu: 'Son bir yıl içinde Arap yatırımcılar Ordu'dan gayrimenkul ve 200'e yakın daire satın aldılar. Şimdi de yaylada 100 milyon dolarlık golf tesisleri ve tatil köyü kurmak için başvurdular' dedi.

Yapı denetimi müteahhitlere bırakılmamalı!

Birliğin Antalya Şube Başkanı İrfan Varol, müteahhitle kat karşılığı anlaşan arsa sahiplerinin yapı denetim konusunu müteahhide bırakması nedeniyle baskı altında kaldıklarını söyledi.

Muratpaşa Belediyesi yapı denetim firmaların takip ediyor!

Muratpaşa Belediyesi, İrfan Varol'un belediyelerin yeni yapılacak inşaatlar için bazı yapı denetim firmalarını işaret ederek, 20 milyon lira civarında haksız kazanç sağladığı iddiaları üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

Hendek'e yeni futbol sahası!

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Mahalle statüsüne alınan yeni mahallelerimize spor sahaları, park, yol gibi hizmetleri götürüyoruz. Şu anda da bunlardan birisi olan Yeşiyurt Futbol sahasındaki çalışmaları incelemek üzere buradayız" dedi

Su depolarının bakımını ihmal etmeyin!

Ankara Su ve Kanal İşletmesi (ASKİ) Genel Müdürü İrfan Kaya, apartman ve işyerlerindeki su depolarının yılda en az bir kez bakımlarının yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Hendek'teki mimari ev projeleri büyük ilgi görüyor!

Başkan İrfan Püsküllü, Mahalleye dönüşen köylerimizi şehir yapısıyla değil yöresel mimariyle hak ettikleri noktaya getirmek istiyoruz' dedi.

Bartın Ulus'a Devlet Hastanesi inşa ediliyor!

Ulus’ta yapımına başlanan Devlet Hastanesi’ni AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç beraberinde, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Ekmekçi, ile birlikte yapımı devam eden hastane inşaatını inceledi.

Binalarda standart dışı malzeme risk unsuru!

Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, Kadıköy'deki 30 bin 500 binadan 27 bininin 1998 yönetmeliğinden önce yapıldığı için depreme karşı ciddi risk oluştuğunu söyledi.

Ordu Ünye'ye 40 milyon liralık yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce organize edilen iftar programlarının 13.sü Ünye ilçesinde yapıldı. Ünye programına Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve AK Parti Ordu Milletvekili Av. Oktay Çanak da katıldı.

Devlet cephelere standart getirmeli!

Kentsel dönüşümün kalbinin attığı Kadıköy’de firma sayısı 500’e ulaşırken, binalarda cephe sorunu ortaya çıkmaya başladı. İrfan Aydoğan, daha sağlıklı binaların inşa edilmesi için devletin cephelere bir standart getirmesini istiyor.

İrfan Erte Haberi

İrfan Erte

İrfan Erte Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Erte tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. İrfan Erte Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Hasılat paylaşımı şeklinde,konut ve işyeri inşaatları yapmak ve bunları toptan veya bölümler halinde satmak ve anasözleşmesinde yazılı olandiğer işler.


İrfan Erte Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, N.Fazıl Mahallesi, 19 Mayıs Caddesi Kübra Sokak Ekşioğlu Evleri, 1 Sitesi b3 1...