02 / 05 / 2024

İrfan Tatlıoğlu kim

İrfan Tatlıoğlu kim

Bursa Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Çalımlıoğlu Gayrimenkul'ün sahibi Harun Çalımlıoğlu'nu ağırladı. Tatlıoğlu, bölgenin turizm yatırımı için çok cazip bir yer olduğunu söyledi.

İrfan Tatlıoğlu kimdir?

Bursa Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu kimdir? İrfan Tatlıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Tatlıoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İrfan Tatlıoğlu...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Aşçıoğlu'ndan Ispartakule ve Bahçeşehir'e 2 yeni proje geliyor!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada  5 milyar liralık iki projeye başlayacaklarını dile getirdi. İşte detaylar...

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Gürsel Han, İbrahim Han, Mehmet Han, Resul Han tarafından kuruldu.

İsmail Tatlıoğlu: Kanal İstanbul'un kamu kaynakları ile finansa edilmesi doğru değil!

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Kanal İstanbul Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu...

İsmail Tatlıoğlu: Kanal İstanbul Projesi'ne itirazımız var!

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu düzenlediği basın toplantısında gündemden düşmeyen Kanal İstanbul Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Keleşoğlu Yemişen İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşoğlu Yemişen İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Hamza Keleş, Nihat Yemişen, İrfan Yemişen ve Musa Keleş ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

Bursa Orhaneli turizm yatırımı için cazip bölge!

Bursa Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Çalımlıoğlu Gayrimenkul'ün sahibi Harun Çalımlıoğlu'nu ağırladı. Tatlıoğlu, bölgenin turizm yatırımı için çok cazip bir yer olduğunu söyledi.

Faruk Güllüoğlu 2016 sonuna kadar 10 yeni şube açacak!

Baklava başta olmak üzere tatlı sahasının etkin oyuncusu olan Faruk Güllüoğlu, yıl sonuna kadar 10 yeni şube daha açmayı hedefliyor. Şirketin Türkiye genelinde 70 mağazası bulunuyor.

Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ komşu oluyor!

19 Şubat’ta 2,5 yıldır beraberlik yaşadığı stil danışmanı Başak Dizer’le Paris’te evlenen Kıvanç Tatlıtuğ, Emirgan’a taşındı. 14 Mayıs’ta Cunda Adasında Sinem Kobal ile evlenecek Kenan İmirzalıoğlu'da Emirgan’a taşınacak.

İrfan Balkanlıoğlu'dan turizm yatırımcılarına çağrı!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Doğu Karadeniz Bölgesi'nde turizm yatırımları konusunda en avantajlı ve uygun yerin Ordu olduğunu belirterek, yatırımcılara her türlü kolaylığı göstereceklerini söyledi.

İrfan Tatlıoğlu kim Haberi

İrfan Tatlıoğlu kim

Çalımlıoğlu Gayrimenkul'ün sahibi Harun Çalımlıoğlu'nu ağırlayan Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, üzerinde titizlikle çalıştıkları eko turizm projesinden bahsederek, yapmayı planladıkları etaplan anlattı. 


Orhaneli'ne kalıcı eserler bırakmak için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Tatlıoğlu, en çok önem verdikleri proje olan Maden OSB'de önemli aşamalar kat ettiklerini söyledi. OSB'de ÇED sürecine gelindiğine işaret eden Tatlıoğlu, bu hayati projenin bölgenin çehresini değiştireceğine inandıklarını ifade etti. Tatlıoğlu, muhteşem ve bozulmamış tabiat yapısıyla Orhaneli'nin güzelliklerini eko turizm projesi ile insanların hizmetine sunmak için bölgeye sürekli yatırımcıları davet ettiklerini söyledi. Bu konuda Çalımlıoğlu markasının tecrübelerinden faydalanmayı arzu ettiklerinin altını çizen Tatlıoğlu, kendilerinden destek beklediklerini kaydetti. 


YATİRİM İÇİN ÇOK CAZİP 


Projeye hayran kaldığını dile getiren Çalımlıoğlu ise, firma olarak her türlü desteğe hazır olduklarını belirterek, OSB konusunda da gelinen...