İrfan Usta yeni şubeler Haberi
Pide ve lahmacun konseptiyle faaliyet gösteren İrfan Usta, franchise şubeler açarak, Türkiye'deki şube sayısını artırmayı hedefliyor, ilk restoranını 2013 yılında açan İrfan Temel, Kozyatağı, Pendik, Beşiktaş, Ataşehir ve Ankara'dan sonra Bulgur-lu'da tarihi Feraye Köşkü'nde hizmet vermeye devam ediyor. Ekonomist'ten Burcu Tuvay'ın haberine göre, ayrıca Bostancı'da İrfan Usta Şarküteri ve içerenköy'de de tatlı imalathanesi bulunuyor.
Mutfağa olan merakı çok küçük yaşlarda başlayan İrfan Temel, bıçak tutmasını 10 yaşında öğrendi ve meslek hayatına 19901ı yılların başında İstanbul Beşiktaş'ta lüks bir restoranın mutfağında başladı. Çalıştığı restorandaki ustası Temel'de olan yeteneği gördü ve bir gün "Sen kebap yapabilir misin?" diye sordu. Temel'in ustalık hayatı o gün başlamış oldu. İstanbul'da çeşitli restoranlarda çalıştıktan sonra kendi ismiyle restoran açtı. Bugün kendisine ait dokuz restoranla faaliyet gösterdiklerini...