24 / 07 / 2024

Irmak Group projeleri

Irmak Group projeleri

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Altuğ 2016 yılını değerlendirdi. İşte Altuğ'un değerlendirmesi..

Yüksel Akgül: Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşümüz çalışmamız var!

Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın ortaklığında Başakşehir'de 550 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Vadişehir, satışa sunuldu. Projede metrekare fiyatı 2 bin 850 TL'den başlıyor..

Döveç Group'tan Kuzey Kıbrıs'ta yatırıma davet!

Kuzey Kıbrıs'da tatil köyü tadında konut projeleri hayata geçiren Döveç Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Döveç, Kuzey Kıbrıs'ta konut yatırımı yapmanın avantajlarını anlattı...

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emad Al Alıawı tarafından kuruldu. 

Cathay Group’un, İstanbul’daki Nivo projeleri dünyaya ulaşıyor!

Cathay Group’un yıldız projeleri olarak gösterilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy dünyayla buluşuyor. Ekip, Brezilya’dan ABD’ye, Almanya’dan Katar’a temaslarını da sürdürüyor...

Beze Group, Facilitator A.Ş.’nin danışmanı oldu!

Gayrimenkul geliştirme, yönetim ve tedarik sektörleri konusunda yatırımcı şirketler için başarılı iletişim stratejileri üreten ve kamuoyu oluşturma ve işbirliklerini geliştiren projeleri gerçekleştiren Beze Group, Facilitator A.Ş.’nin danışmanı oldu. 

Nivo Projeleri Körfez yatırımcısıyla buluştu!

Cathay Group, Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy Projeleri’ni, 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’de gerçekleşen Cityscape Dubai’de tanıttı.

Yüksel Akgül'den 15 Temmuz mesajı!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Mar Yapı-Wanda Group'un oteli Eylül 2018’de bitecek!

Röportaj veren Mar Yapı İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Robert R. Varon, Mar Yapı-Wanda Group iş birliğini, projeleri ve yatırımları anlattı. İşte o haber...

Irmak Group 2017'de hız kesmeyecek!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Altuğ 2016 yılını değerlendirdi. İşte Altuğ'un değerlendirmesi..

Irmak Group TL seferberliğine tam destek veriyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TL seferberliğine tam destek veren Irmak Group, bünyesindeki tüm İDA Gold ve Irmak Döviz bürolarında 50 bin dolar ve euro bozduran her vatandaşa gram altın hediye edeceğini açıkladı.

İki Design Group’a Avrupa’dan dokuz ödül daha!

Şimdiye kadar aldığı ödüller ve uluslararası arenadaki başarılı projeleri ile Avrupa’nın tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren iki design group, European Property Awards’tan büyük başarıyla döndü.

YDA Group, Şanlıurfa Şehir Hastanesi'ni inşa edecek!

YDA Group, istikrarlı büyüme ivmesini devam ettiriyor. İnşaat sektöründe; anahtar teslimi projelerden Yap İşlet Devret (YİD) projelere 1 havalimanlarından ve sağlık kampüslerine kadar birçok farklı alanda faaliyet gösteren grubun tamamlanmış projeleri 6,8 milyar dolara ulaştı.

AGM Group markalı konut projelerinde yeniliğe gidiyor!

AGM Group, hayata geçireceği markalı konut projeleri ile inşaat sektöründeki klişe standartlara yeni bir boyut kazandıracak.

Irmak Group projeleri Haberi

Irmak Group projeleri

2016 yılında büyüme hedeflerimize emin adımlarla ilerlerken, düşmanlarımızın ne kadar fazla, vatan ve bayrak sevgimizin ne kadar yüce olduğunu gördük.


Bizler; “Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır” diyen aziz, şerefli bir milletiz.  2016 yılında ülkemizin istikrarlı büyümesini hazmedemeyen şer güçler, hain kalkışma ile egemenliğimize, birlik ve beraberliğimize, ekonomimize darbe vurmaya  çalışmış, hainler milletimizin vatan ve bayrak sevdasını aşamamış ve mağlup olmuşlardır. Kenetlenerek güçlü bir milli irade ile  2016 yılını geride bırakırken, her şeye rağmen ülkemizin tüm dinamikleriyle 2017’yi güçlü bir şekilde karşıladığımızı söyleyebiliriz. İnşaat sektörü olarak her türlü engellemelere rağmen düzenlenen kampanyalarla ve vatandaşımızın güveniyle gayrimenkulde bir önceki yılın rakamları yakalanmıştır.


Uluslararası piyasalarda güvenli liman olarak nitelendirilen Türkiye bu unvanını koruma adına 2017 yılında toparlanma sürecini hızlandıracak, ikinci çeyrek itibarıyla da...