28 / 04 / 2024

Irmak Group Vadişehir YKB Yüksel Akgül

Irmak Group Vadişehir YKB Yüksel Akgül

İhlas Yapı YKB Zeki Celep, Irmak Group (Vadişehir) YKB Yüksel Akgül ve Artaş YKB Süleyman Çetinsaya seçimden sonra Türkiye'deki ekonomik durumu ve inşaat sektörünü değerlendirdi.

18 soruda Vadişehir projesi!

Vadişehir projesi projesi Irmak Group, Bordo Yapı, Çolakoğlu Group ve Intes Yapı Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte 18 soruda Vadişehir projesi detayları...

Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığında hayata geçirilen Başakşehir Vadişehir Projesi'nde 650 konut ve 60 ticari ünite bulunuyor. İşte Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri...

Vadişehir Başakşehir Rezidans nerede?

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan Vadişehir projesi Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla inşa ediliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Rezidans nerede?

Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri!

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

Başakşehir Vadişehir satış ofisi telefon!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükselen projede 615 daire bulunuyor. Başakşehir Vadişehir satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi.

Başakşehir Vadişehir satış fiyatları!

Başakşehir Vadişehir satış fiyatları konutların planlarına göre değişiyor. 50 bin metrekarelik arsa alanına sahip proje Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası ile yükseliyor.

Vadişehir projesinde 2. etap satışa çıktı!

Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı’nın ortak girişimiyle, hayata geçirilen 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşan Vadişehir projesinin ilk etabında yer alan 400 dairenin yüzde 60’ı ise satıldı.

Vadişehir'de 2. etap satışta!

Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı’nın ortak girişimiyle hayata geçirilen iki etap halinde yükselen Vadişehir projesinin 250 konuttan oluşan ikinci etabı satışa çıktı.

İnşaat sektöründeki yükseliş devam edecek!

İhlas Yapı YKB Zeki Celep, Irmak Group (Vadişehir) YKB Yüksel Akgül ve Artaş YKB Süleyman Çetinsaya seçimden sonra Türkiye'deki ekonomik durumu ve inşaat sektörünü değerlendirdi.

Başakşehir Vadişehir ödeme planı detayları!

Toplam 650 adet daireden oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Başakşehir Vadişehir ödeme planı detayları kapsamında 48 aya kadar vadelendiriliyor.

Vadişehir projesi Başakşehir'e damga vuracak!

Irmak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül bir marka değeri olarak Başakşehir'e damga vuracak olan, Vadişehir'in 10 yıllık Projeksiyonlarda yer alan bölgeye mührünü vuracağı konut sayılarına ulaşacağını kaydetti.

Vadişehir'de satışlar beklentinin üstünde!

Başakşehir'de inşa edilen Vadişehir projesinde satışlar devam ediyor. Proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve Intes Yapı ortaklığıyla hayata geçiriliyor.

Vadişehir Başakşehir ne zaman teslim?

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükselen proje 650 adet daire yer alıyor. Proje 550 milyon TL'lik yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Vadişehir Başakşehir ne zaman teslim?

Irmak Group Vadişehir YKB Yüksel Akgül Haberi

Irmak Group Vadişehir YKB Yüksel Akgül

Artaş YKB Süleyman Çetinsaya, İhlas Yapı YKB Zeki Celep ve Irmak Group (Vadişehir) YKB Yüksel Akgül seçimle ilgili açıklamalarda bulundu.


İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep:



Tek parti iktidarının ekonomi ve sektör açısından hayırlı olacağına inanıyoruz. Seçmenlerin yarısının tek parti iktidarından yana oyunu kullanması, milletimizin bu yöndeki kararlığının da bir göstergesi oldu. 1 Kasım sonrası siyasi ve ekonomik istikrar kalkınmayı da beraberinde getirecektir. Türkiye’nin ekonomideki yükseliş trendi bugünden sonra hız kazanarak devam edecektir. İnşaat sektörünün aktörleri olarak bizler de yatırımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Türkiye’nin 2023 vizyonu kapsamında üzerimize düşecek her görevi de İhlas Yapı olarak yerine getirmeye hazırız. Sonuçların tüm milletimiz adına hayırlı olmasını temenni ederiz.


Artaş Grubu ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya:



Türkiye, potansiyeli son...