03 / 05 / 2024

ırmak şişirme projesi

ırmak şişirme projesi

Amasya'da ilginç işler yapılıyor. Aşıklar Müzesi açıldı. Şimdi Türkiye'nin ilk Irmak Şişirme projesine başlanıyor. Sanayi için yer sorunu var. TİGEM'den yer istiyorlar.

Konut arzını artırmak için düğmeye basılıyor! Fiyatlar düşecek!

Hükûmet konut arzını artırmak için start veriyor. Yerel seçimlerden hemen sonra AK Partili belediyeler özellikle konut sıkıntısı çekilen büyükşehir ve ilçelerde projeler hayata geçirerek, konut arzına katkı sağlayacak. Böylelikle de konut ve kira fiyatlarının da düşecek.

İŞKUR açıkladı! Kadın işçi çalıştırana 25 bin lira destek verilecek!

İŞKUR'un kadın istihdamını artırmak için yeni bir projesi başlattığını duyurdu. Buna göre, proje kadın çalışan istihdam eden iş yerlerine 25 bin lira destek sağlanacağı kaydedildi.

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Mirastan mal kaçırmak için yapılan tapu satışı iptal edilir mi?

Mirastan mal kaçırmak gündemde sık sık karşılaşılan sorunlar arasında bulunuyor. Buna göre mirastan mal kaçırmak için yapılan tapu satışı için ne yapılabilir? İşte ayrıntılar...

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

TOKİ İzmir İlk Evim, İlk İş Yerim projesi için kura çekimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında İzmir genelinde yapılacak 12 bin 400 konut için hak sahiplerinin kurayla belirlenmesine başlandı.

Apple, iPhone güvenliğini artırmak için üç yeni özelliği duyurdu!

Teknoloji devi Apple, iPhone ürünlerinde güvenliği artırmak için gelecek yıl üç yeni özellik sunacak! İşte detaylar..

TOKİ İlk Evim İlk İşyerim Projesi'ne 5 milyondan fazla geçerli başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum TOKİ İlk Evim İlk İşyerim Projesi ile ilgili olarak yaptğı açıklamada geçerli başvuru sayısının 5 milyon 135 bin 324 olduğunu söyleyerek, projeye en çok gençlerin başvurduğunu ve 2 milyon 30 bin 277 gencin başvurusu olduğunu söyledi.

TOKİ Osmaniye Düziçi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Osmaniye Düziçi sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Osmaniye Düziçi’nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Osmaniye Düziçi’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Osmaniye Düziçi sosyal konut projesi

TOKİ İlk İşyerim projesi başvuruları ne zaman başlayacak? Kimler başvuru yapabilecek?

Herkesin merakla beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi bugün açıklandı. İlk Evim ve İlk İşyerim projesi kapsamında 50 bin iş yeri yapılacağı açıklandı. Herkes merakla bu kampanyadan kimlerin yararlanacağını ve başvuruların ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte İlk İşyerim Projesi detayları…

OYAK Çiğli projesi için düğmeye basıldı! İzmir'e 216 yeni konut geliyor!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) yeni projesi için düğmeye bastı. OYAK'ın yeni projesi İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek. İşte detaylar...

Seba Gölköy geliyor! Seba İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı!

Seba İnşaat, Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Seba Gölköy adıyla yükselecek olan projede 45 adet müstakil villa yer alıyor...

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede?

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede projesinin yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gözde Grubu Çiğli projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları..

ırmak şişirme projesi Haberi

ırmak şişirme projesi

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç’la Amasya’yı konuştuk. İlginç projeler anlattı. Ferhat ile Şirin Aşıklar Müzesi bunlardan biri... Dünyanın dillere destan aşklarını toplayan, temsil eden ve anlatan bir müzeye doğru gelişiyor. Efsane aşklar için tanıtımlar yapılıyor. Kente “Aşıklar Şehri” denilmesinin nedeni Ferhat ile Şirin’in mezarlarının bulunması. Müzeye de temsili mezarları yapılmış. Romeo ile Juliet’in aşkı da anlatılıyor müzede. Belediye, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde 14 çifti burada evlendirmiş. Bu proje Amasya’nın turizm kenti olma iddiasına hizmet edecek diye bekleniyor. 


İkinci ilginç proje; Türkiye’nin ilk nehir şişirme projesi... ‘Nehir şişirme’ de ne demek? Yeşil Irmak, kentin içinde geçiyor. Önüne kauçuk bent yapılacak ve su seviyesi yükseltilecek, başka bir ifade ile şişirilecek. Bu bendde şehrin ‘şehzadeler şehri’ olması esprisine uygun olarak...