29 / 04 / 2024

irtifak hakkı şanlıurfa

irtifak hakkı şanlıurfa

Şanlıurfa Deftardarlığından Şanlıurfa İli Merkez ilçesinde yer alan 15 bin metrekare alana sahip arsa 49 yıllığına irtifak hakkı tesis edilmesi için 2 Ekim 2013 tarihinde ihaleye çıkacak...

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm projeleri belirlendi!

Projeler için Urfa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Şanlıurfa'ya müjdeleri verdi Bakan Kurum'un Urfa'da yapılacak kentsel dönüşüm projeleri, tapu sorunlarının çözümü, Büyükşehir'e yapılacak yeni hizmet binası ile birçok yenilik hakkında açıklamalar yaptı...

TOKİ Şanlıurfa ihalesi iptal edildi!

Ral Yatırım Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa ihalesi hakkında açıklama yaptı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap alt gelir başvuruları!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap alt gelir başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Toplamda  148 konuttan meydana gelen projede satışlar açık satış yöntemiyle yapılıyor.   

Şanlıurfa Büyükşehir'den kiralık kent mobilyaları işletme hakkı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye, Eyyubiye ve Hilvan ilçeleri dahilinde kent mobilyalarının yerlerinin işletme hakkını 5 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 28 Eylül'de yapılacak..

Şanlıurfa Eyyübiye'de çarpık kentleşmenin önüne geçilecek!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında kentte yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ekinci, kentsel dönüşüm ve tapu sorunu ile ilgili gelinen son noktayı anlattı.

Şanlıurfa'da 49 yıllık irtifak hakkı tesis ihalesi 26 Aralık'ta!

Şanlıurfa Defterdarlığı, Şanlıurfa Eyyübiye ve Hilvan ilçelerinde bulunan iki adet arsanın irtifak hakkını 49 yıllığına tesis edecek. Söz konusu arsaların toplam bedeli 3 milyon 469 bin 291 TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Yakubiye Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, mahallede yapılacak olan kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi.

Şanlıurfa'da 49 yıllık irtifak hakkı tesis ihalesi 26 Ocak'ta!

Şanlıurfa Defterdarlığı, Şanlıurfa Haliliye ilçesinin Sırrın Mahallesi'nde bulunan turizm tesis alanının irtifak hakkını 49 yıllığına tesis edecek. Söz konusu arsanın bedeli 8 milyon 966 bin 85 TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa'da yeni cezaevine 150 kişilik cami yapılacak!

anlıurfa’nın Hilvan İlçesi sınırları içinde yapımı devam eden Cezaevi’ne 150 kişilik cami yapılması için yer tespiti yapıldı. Cezaevi Müdürü ve yüklenici firma yetkilileri,Cezaevi İnşaatı ve yapılacak olan Cami yeri hakkında bilgi verdi.

Şanlıurfa Haleplibahçe Müze Kompleksi çalışmalarında sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Türkiye'nin en büyük müze kompleksi olan Haleplibahçe Müze Kompleksi'ni gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şanlıurfa Haleplibahçe Müze Kompleksi ne zaman açılacak?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Türkiye' nin en büyük müze kompleksi olan Haleplibahçe Müze Kompleksi 'ni gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

irtifak hakkı şanlıurfa Haberi

irtifak hakkı şanlıurfa

Şanlıurfa İli Merkez ilçesinde bulunan 15 bin metrekare alana sahip arsa vasfındaki gayrimenkul 2 Ekim 2013 tarihinde 49 yıllığına irtifak hakkı tesis edilmesi için ihaleye sunulacak.

İlanın detayı için