03 / 05 / 2024

İş adamları Derneği başkanı açıklamaları

İş adamları Derneği başkanı açıklamaları

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, hedeflerinin Bursa’da konut talep ve arzını başa baş götürmek olduğunu ifade ederek, “Bursa’da konut arzı ancak kentsel dönüşüm ile artacaktır” dedi.

Asrın İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!

Asrın İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin açıklamasına tepki gösterdi. ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, 103 emekli amiralin açıklamasıyla ilgili "Bu çağda hala darbe düşüncesi ile iktidarları hizaya çekmek ya da değişimini hayal etmek tam anlamıyla ilkelliktir" dedi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

Çinli iş adamları yatırım için Nevşehir'i radarına aldı!

Çinli iş adamları yatırım yapmak için, Nevşehir'i radarına aldı. Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği ile İstanbul Çinli İşadamları ve Sanayicileri Derneği protokol imzaladı..

Arap Türk İş Adamları Derneği Kartal Wings'i ziyaret etti!

Arap Türk İş Adamları Derneği [ARTİAD] Başkanı Cemalettin Kerim ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal Wings‘i ziyaret ederek proje hakkında bilgi aldı. 

Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği açıldı!

İzmir ve Manisa merkezli 22 üretici firma tarafından kurulan Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziemir Svalinn Otel'de bir açılış yemeği organize etti.

Karadenizli işadamları ABD'de kasaba kuracak!

Karadenizli işadamları ABD’de bir Karadeniz kasabası kurmaya hazırlanıyor. Karadenizli İşadamları Derneği Başkanı Murat Camadan, “ABD’nin Starbucks’ı getirdiği gibi biz de Akçaabat köftesini oraya götüreceğiz” dedi.

Kahramanmaraşlı iş adamları arsa konusunda sıkıntı yaşıyor!

Müstakil Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, terör olaylarının yatırımlarını etkilemediğini ifade ederek, "Eğer gerekli olan sanayi arsasını bulabilirsek yatırımlarımıza ara vermeyeceğiz.

Sivaslı iş adamlarından İran'a yatırım!

Sivaslı Girişimci ve İş Adamları Derneği (SİVGİAD), DEİK Türk-İran İş Konseyi ile beraber ticari ilişkilerin geliştirilmesi ve yatırım fırsatlarını değerlendirilmesi için Tebriz ile Tahrana ticari gezi düzenledi.

Bornavalı iş adamları inşaat sektörünü değerlendirdi!

İzmir Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği, uzun bir aradan sonra kente katkı sağlamak için Hasan Ali Karaman başkanlığında düzenlenen kahvaltıda buluştu.

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yeni binası hizmete açıldı!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (ASİAD) yeni binası, aralarında milletvekilleri, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de bulunduğu çok sayıda katılımcının yer aldığı görkemli bir törenle hizmete açıldı.

İdris Güllüce, Hollanda Türk İşadamları Derneği üyeleriyle görüştü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Hollanda Türk İş adamları Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Güllüce, '"Sizler Osmanlı dönemindeki akıncıların bugün ekonomideki, ticaretteki temsilcilerisiniz" dedi.

Egebeta, Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneği üyelerini ağırladı!

İnşaat ve yapı sektörünün durumunu değerlendiren ve 2014 hedeflerine ilişkin görüş alışverişinde bulunan Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneği üyeleri, kümelenme hareketiyle ticari işbirliklerini geliştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Egebeta, Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneğini ağırladı!

Otomasyon Yapı Market ile sektöre dinamizm getiren Egebeta, Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneği (KAMDER) üyelerini ağırladı. Niyazi Gültekin başkanlığındaki 30'a yakın üye Egebeta ve Otomasyon Yapı Market'te incelemelerde bulundu...

İş adamları Derneği başkanı açıklamaları Haberi

İş adamları Derneği başkanı açıklamaları

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, hedeflerinin Bursa’da konut talep ve arzını başa baş götürmek olduğunu ifade ederek, “Bursa’da konut arzı ancak kentsel dönüşüm ile artacaktır” dedi.

İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, Bursa İnşaat Fuarı’nın çok canlı, çok dinamik bir fuar olduğunu, geçtiğimiz yıla göre, yüzde 60 büyüme kaydettiğini söyledi. Mescioğlu, “İlk defa bu yıl fuara inşaat müteahhitlerimizde, ürünlerini sergileyerek katılıyorlar. Artık Bursa’da, gayrimenkul fuarıyla tanışmış oldu, bunun gururunu yaşıyoruz. İMSİAD olarak, bizlerde İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği adına, bu faaliyetleri sürdürmeyi devam ediyoruz. Müteahhitlerimizi burada fuara katılımcı yaptığımız gibi, aynı zamanda müteahhitlerimizi dış fuarlara da, hem katılımcı hem de ziyaretçi olarak götürmeyi planlıyoruz” dedi.


“BİNLERCE YATIRIMCI BU FUARDA BULUŞTU”

Bu fuar ile birlikte...