01 / 05 / 2024

iş altınhas inşaat Kasaba 3. Etap projesi

iş altınhas inşaat Kasaba 3. Etap projesi

Çekmeköy Kasaba 3. Etap iletişim için 0216 435 83 57 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İş Altınhas İnşaat imzası ile yükselen projede 24 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Türkiye Hazır Beton Birliği açıkladı! İnşaat sektörü yön arıyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), her ay merakla beklenen inşaat ile bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri gösteren “Hazır Beton Endeksi” 2024 Şubat Ayı Raporu’nu açıkladı.

'Güvenlikli etiket veya işareti' olmayan inşaat demiri 30 Nisan'a kadar satılmalı! Stoklardaki inşaat demirine düzenleme

'Güvenlikli etiket veya işareti' olmayan inşaat demirleri 30 Nisan 2024 tarihinden sonra satışa konu edilemeyecek. Resmi Gazete'de tebliğ yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arife Dürüster tarafındna kuruldu.

AB'de inşaat üretimi Ağustos'ta yüzde 1,8 azaldı!

Merakla beklenen rakamlara göre, Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs tedbirlerinin yumuşadığı Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 1,8 azladı.

Ekm Altın İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekm Altın İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldırım tarafından kuruldu.

AB'de inşaat üretimi Şubat ayında düştü!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin katı şekilde  uygulandığı Şubat 2021'de bir önceki aya göre yüzde 1,6 azaldı.

AB'de inşaat üretimi Ocak ayında yüzde 0,9 arttı!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin devam ettiği 2021 yılının Ocak ayında yüzde 0,9 oranında arttı.

Trabzon'da 10 bin kişinin ibadet edeceği caminin kaba inşaatı tamamlandı!

Trabzon'da aynı anda 10 bin kişinin ibadet edebileceği caminin kaba inşaatı tamamlandı. Caminin kubbesine 561 santimetrelik alemi takıldı.

AB'de inşaat üretimi Aralık ayında yüzde 3,3 düştü!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin katı biçimde uygulandığı geçen yılın aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 3,3 oranında azaldı.

Şişli'de inşaatın istinat duvarı çöktü!

Şişli Bozkurt Mahallesi Kınalı Keklik Sokak'ta bulunan inşaatın istinat duvarı çöktü...

AB'de inşaat üretimi 2020 Kasım'da yüzde 1,2 yükseldi!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin sıklaştığı 2020 yılının kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,2 artış gösterdi. 

Türk ve Amerikan iş dünyası inşaat sektörünü değerlendirecek!

Türk ve Amerikan iş dünyası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bu yıl sanal ortamda düzenlenecek 38'inci Amerikan-Türk Konferansı'nda, iki ülkenin ekonomik, ticari ve stratejik ilişkilerini değerlendirecek, inşaat sektörü de konuşulacak.

AB'de inşaat üretimi Haziran ayında yükseldi!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin gevşemeye devam ettiği Haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 2,9 arttı.

iş altınhas inşaat Kasaba 3. Etap projesi Haberi

iş altınhas inşaat Kasaba 3. Etap projesi

İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen Kasaba 3. Etap Konutları 160 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Proje 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler; 4+1 ve 6+1 olarak tasarlanan villalardan oluşuyor. 


Kasaba 3. Etap Ömerli'de yer alan daireler 715 bin TL'den, villalar ise 1 milyon 645 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje toplam 156 adet üniteden meydana geliyor.


Çekmeköy Kasaba 3. Etap iletişim numarası 0216 435 83 57 ile 0216 435 83 58 olarak belirlendi. Projede yüzde 35 peşin ödeme yapıldığında, kalan daire bedeli firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


Konutların büyüklükleri 123 metrekare ile 529 metrekare arasında değişen Kasaba 3. Etap Evleri 44 bin 80 metrekare inşaat alanına sahip. Proje Şile-Alemdağ Yolu'nun hemen yanında bulunuyor.


İş Altınhas İnşaat Kasaba 3. Etap'ta...