09 / 05 / 2024

iş bankası kişiye özel ev kredisi

iş bankası kişiye özel ev kredisi

İş Bankası, farklı dönemlerde farklı tutarlarda taksit ödeyerek konut kredisi kullanmak isteyenlere özel bir fırsat sunuyor. Kişiye Özel Ev Kredisi ile ev sahibi olmak isteyenler, ihtiyaçlarına ve bütçelerine uygun bir ödeme planı oluşturabiliyor.

Nava Konak'ta 60 ay 1,99 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı!

Teslimlerin bu yılın Eylül ayında gerçekleştirileceği Nava Konak'ta 60 ay 1,99 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı sunuluyor. 25 katlı tek kule olarak yükselen projede farklı konut alternatiflerine yer veriliyor. 

36 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda 'delil karartma' iddiası! Vali izni olmadan yapılıyor...

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen 36 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı davasında il duruşma bile görülmeden bölgedeki iş makineleri vatandaş tarafından tepkiye neden oldu. Delil mi karartmaya çalışılıyor?

269 kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhitten çıldırtan açıklama: Çökmedi yan yattı!

'Cennetten köşe' vaadiyle satılan ve yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi verdiği ifadede ''Rönesans Rezidans yan yattı, herhangi bir çökme olmadı" dedi

1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi için şok açıklama! Ölen inşaat mühendisini suçladılar!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde 1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin L blokunun ilk duruşmasında sanıklar ölen inşaat mühendisini suçladı.

60 sene önce tesadüfen keşfedilen Derinkuyu Yeraltı Şehri 20 bin kişiye ev sahipliği yapmış!

Derinkuyu Yeraltı Şehri, Kapadokya bölgesinde bulunan, Nevşehir’e 30 km uzaklıkta bulunan Derinkuyu ilçesinde, Bizans döneminde yaklaşık 20 bin kişiye ev sahipliği yapmış. Görenleri büyüleyen şehrin ortaya çıkışı ise sadece bir tesadüften ibaret.

Hatay'da 370 kişiye mezar olan binanın müteahhitlerine yine deprem bölgesinde konut ihalesi verildi!

Hatay'daki depremde 370 kişiye mezar olan Emlak Bank Konutları'nı inşa eden şirketin beş ortağından, AK Parti'ye yakın olan ikisine deprem bölgesinde konut ihalesi verildiği ortaya çıktı.

Depremde 52 kişiye mezar olan bina ile ilgili kahreden detay!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde yıkılan ve 52 kişinin yaşamını yitirdiği apartmana ilişkin 5 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Depremde 52 kişiye mezar olan binanın yapımında yönetmeliklere uyulmadığı öğrenildi.

Erken emeklilikte treni kaçıranlara müjde! 1.1 milyon kişiye erken emeklilik için son fırsat verildi

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte milyonlarca kişi emekli oldu. Erken emeklilikte treni kaçıranlara da müjde geldi. 1.1 milyon kişiye erken emeklilik için son fırsat verildi. İşte detaylar...

Polisli çetenin 211 daireli site vurgunu: Evler usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye satıldı! 

İstanbul Esenyurt'ta inanılmaz bir olay yaşandı. Aralarında da polis memurlarının da bulunduğu kişiler, 211 konuttan oluşan bir sitedeki daireleri usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye sattı.

Kulaktan kulağa dolaşıyordu, son nokta kondu! Her aileden 1 kişiye tam 15 bin TL verilecek!

Kulaktan kulağa dolaşan destek ödemeleri için son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, her aileden 1 kişiye tam 15 bin TL verilecek...

44 kişiye mezar olmuştu! İşte Kahramanmaraş'taki Saitbey Sitesi’nin 'intihar' gibi bilirkişi raporu!

6 Şubat tarihindeki depremlerde Kahramanmaraş'ta yıkılan ve 44 kişiye mezar olan Saitbey Sitesi'nin bilirkişi raporunda imar suçu ortaya çıktı. İşte o rapordaki detaylar...

İŞKUR illeri peş peşe açıkladı! KPSS şartlı ve şartsız, ilkokul mezunu binlerce kişiye iş imkanı

İŞKUR yüzbinlerce kişiye iş imkanı sağlamaya devam ediyor. İş ilanları her dönemde güncelleniyor. İşte İŞKUR iş başvuru aşamaları ve tüm detayları...

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın son bloğu da yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi bölgede devam ederken enkaz kaldırma işlemleri hızşa devam ediyor. Yüzlerce kişiye mezar olan 250 konutluk Rönesans Rezidans'ın son blogu da yıkıldı.

iş bankası kişiye özel ev kredisi Haberi

iş bankası kişiye özel ev kredisi

İş Bankası, farklı dönemlerde farklı tutarlarda taksit ödeyerek konut kredisi kullanmak isteyenlere özel bir fırsat sunuyor. Kişiye Özel Ev Kredisi ile ev sahibi olmak isteyenler, bütçelerine uygun konut kredisi hesaplama seçenekleri ile oluşturdukları ödeme planı ile konut kredisi kullanabiliyor.


Kişiye özel konut kredisi ile her ay sabit taksit ödemek yerine, belli dönemlerde yapılacak ara ödemelerle taksit tutarları düşürebiliyor. Dönemsel olarak gelirinde artış ya da azalış beklentisi olanlar bu ürünle taksitlerini kolaylıkla düzenleyebiliyor. Kişiye Özel Ev Kredisi ile ev sahibi olmak isteyenler, harcamaların fazla olduğu dönemlerde sadece faiz ödemelerini gerçekleştirilebiliyor ve kredi ödemeleri bütçelerine göre planlayabiliyor.



Kredi...