05 / 05 / 2024

İş güvenliği şirketi

İş güvenliği şirketi

2014 yılı sonunda yapılan resmi açıklamaya göre ülkemizde 680 bin işyerinin iş güvenliği hizmeti alma zorunluluğu bulunuyor. Bu şirketlerin 205 bini şu anda hizmet alırken geriye kalan 475 bin işyeri henüz bir çalışma yapmadı.

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Baran tarafından kuruldu.

Orsen İnşaat Hırdavat Makina Ve İş Güvenliği Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orsen İnşaat Hırdavat Makina Ve İş Güvenliği Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Cevizli tarafından kuruldu.

Denge İsg İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Denge İsg İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Güngören'de İdris Furat tarafından kuruldu!

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  10 binTL sermaye bedeli  ile Süleyman  İbar tarafından kuruldu.

Canberk Nalbur Hırdavat İnşaat İş Güvenliği Malzemeleri Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Canberk Nalbur Hırdavat İnşaat İş Güvenliği Malzemeleri Plastik Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Can tarafından kuruldu.

Ember Yapı Malzemeleri İş Güvenliği Matbaa Deri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ember Yapı Malzemeleri İş Güvenliği Matbaa Deri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören’de 600 bin TL sermaye bedeli ile Umut Sümer tarafından kuruldu.

Esle Yapı Malzemeleri Metal İş Güvenliği Hizmetleri Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esle Yapı Malzemeleri Metal İş Güvenliği Hizmetleri Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün kuruldu. 

Enda Teknik İş Güvenliği İnşaat Elektrik Tekstil Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Enda Teknik İş Güvenliği İnşaat Elektrik Tekstil Otomotiv Limited Şirketi Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Pak tarafından kuruldu.

Netçed Çevre Danışmanlık Mühendislik Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netçed Çevre Danışmanlık Mühendislik Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kahvecioğlu tarafından kuruldu. 

Ada Yangın İş Güvenliği Tedarik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Yangın İş Güvenliği Tedarik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslışah Yılmaz tarafından kuruldu.

Asaf İş Güvenliği Ve İnşaat Tadilat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asaf İş Güvenliği Ve İnşaat Tadilat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karakuş tarafından kuruldu.

Birel İş Güvenliği Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birel İş Güvenliği Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün İsmail Birel tarafından kuruldu. 

Reflex Trafik ve İş güvenliği Limited Şirketi kuruldu!

Reflex Trafik ve İş güvenliği Limited Şirketi Safa Diler Algur ve Kemal Can Kılıç ortaklığında 80 bin TL sermaye ile 8 Kasım'da kuruldu. 

İş güvenliği şirketi Haberi

İş güvenliği şirketi

2014 yılı sonunda yapılan resmi açıklamaya göre ülkemizde 680 bin işyerinin iş güvenliği hizmeti alma zorunluluğu bulunuyor. Bu şirketlerin 205 bini şu anda hizmet alırken geriye kalan 475 bin işyeri henüz bir çalışma yapmadı. Şirketlere verilen 6 aylık zaman ilerlerken sürenin dolması ile birlikte cezai yaptırım da söz konusu olacak.

Dünya OSGB AŞ'den Projeler Koordinatörü Çağrı Külbağ, iş güvenliği şirketi ve uzmanı seçerken hangi kriterlere bakılması gerektiğini anlattı. İşte Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) seçerken bakılması gereken 7 kriter: 


Mevzuatı bilmeli: Çalışacağınız uzman ya da şirket, her şeyden önce mevzuatı iyi bilmeli. Yasal sorumluluklarınızın, taşıdığınız risklerin farkında olmalı ve şirketinizi doğru yönlendirmeli. 


Yaptığınız İşi bilmeli ve yeterli deneyime sahip olmalı: iş güvenliği uzmanı, hangi alanda çalışacaksa o alanda işin teknik detaylarına...