03 / 05 / 2024

iş gyo 2013 faaliyet raporu

iş gyo 2013 faaliyet raporu

İş GYO 2013 Faaliyet Raporu ile League of American Communications Professionals-LACP Vision Awards’da biri altın olmak üzere dört kategoride ödül alırken, 2014 International Business Awards’da da bronz ödülün sahibi oldu...

İş GYO 'nun 2013'e ait 3 aylık finansal tablo ve faaliyet raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 yılının 3 aylık finansal tablolarının ve faaliyet raporunu yayınladı...

İş GYO Manzara Adalar satılık konut!

İş GYO Manzara Adalar satılık konut fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İş GYO projesi olan Manzara Adalar ‘da peşin alımlarda indirim yapılıyor.

İş GYO ve Nef Şişecam arazisinde 3 proje daha inşa edecek!

Kentsel Dönüşüm için işbirliği yapan İŞ GYO ve Nef, bu kapsamda İstanbul'un merkezinde dev bir projeye imza atıyor. Firma Şişecam'da hayata geçireceği projelerin ilk halkası olan Inistanbul Gala'yı görücüye çıkardı

İş GYO İnistanbul Gala teslim tarihi!

İş GYO İnistanbul Gala teslim tarihi 2018 yılının 2. Yarısı olarak belirlendi. İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef işbirliği ile inşa edilen İnistanbul Gala projesinde 3565 adet daire yer alıyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala iletişim!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansmanı bugün gerçekleşecek olan proje TEM'e 7 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

İş GYO Inİstanbul Gala iletişim!

İş GYO Inİstanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansmanı yarın yapılacak olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen konutlar yer alıyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala projesi!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala projesi eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa ediliyor. Lansmanı 28 Mayıs'ta yapılacak olan proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

İş GYO Inİstanbul fiyatları ne kadar?

Eski Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa edilen Inİstanbul Topkapı 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peki İş GYO Inİstanbul fiyatları ne kadar?

İş GYO Manzara Adalar projesi ulaşım!

Manzara Adalar projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. İş GYO Manzara Adalar projesi ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İş GYO Manzara Adalar Kartal satılık!

İş GYO Manzara Adalar Kartal satılık daire seçenekleri arasında 1+0'dan 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklık bulunan projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

İş GYO Manzara Adalar projesi ne zaman teslim?

Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika, D -100 Karayoluna 4 dakika uzaklıkta hayata geçilen Manzara Adalar projesi 975 adet daireden meydana geliyor. Peki İş GYO Manzara Adalar projesi ne zaman teslim edilecek?

İş GYO Inİstanbul satış ofisi telefon!

Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede 3 bin 565 adet konut bulunuyor. İş GYO Inİstanbul satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Manzara Adalar İş GYO teslimleri ne zaman?

Daire tiplerinin 1+0'dan 5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde yükseliyor. Peki Manzara Adalar İş GYO teslimleri ne zaman?

İş GYO İnistanbul ulaşım!

in inistanbul Evleri Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Proje 2018 yılının 2. Yarısında teslim edilecek. İş GYO İnistanbul ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

iş gyo 2013 faaliyet raporu Haberi

iş gyo 2013 faaliyet raporu

İş GYO 2013 Faaliyet Raporu ile uluslararası alanda faaliyet raporlarını değerlendiren prestijli bir kuruluş olan League of American Communications Professionals-LACP Vision Awards’da biri altın olmak üzere dört kategoride ödül alırken, 2014 International Business Awards’da da bronz ödülün sahibi oldu!

İş GYO’nun 2013 Faaliyet Raporu dünyanın en prestijli ödül platformlarından LACP (League of American Communications Professionals) tarafından düzenlenen 2013 Vizyon Ödülleri’nde 100 üzerinden 98 puan toplayarak 2013 Faaliyet Raporu kategorisinde altın ödülün sahibi oldu. İş GYO Faaliyet Raporu ayrıca LACP’nin Best Letter to Shareholders Honor Award (Paydaşlara En iyi Mektup Onur Ödülü) ödülüne de layık görülürken, Avrupa/Ortadoğu/Afrika bölgesindeki en İyi 80 Faaliyet Raporu arasında 53. oldu. Rapor, ödüllerin dördüncü kategorisi olan Türkiye’nin En iyi 20 Faaliyet Raporu ödülleri arasında da yerini...