29 / 04 / 2024

iş gyo a.ş

iş gyo a.ş

İş GYO projelerinin kamuya açıklanan yıl sonu değerlemesinde, tüm projelerin ekspertiz değeri KDV hariç toplam 1 milyar 927 milyon 748 bin TL olarak belirlendi...

Sitede iş yeri açarken onay alınmalı mı?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal bugünkü köşe yazısında; sitede iş yer açarken uyulması gereken kuralları kaleme aldı.

İstanbul'da 51 binden fazla iş yeri açıldı!

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde yapılan açıklamaya göre; 2020 yılı içerisinde 51 bin esnaf yeni iş yeri açtı.

Yasaklar geri geldi! İşte hafta içi sokağa çıkma yasağı saatleri!

Sokağa çıkma yasağı hakkında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Hafta içi sokağa çıkma yasağı getirilirken, hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri ise değiştirildi.

Avrupa ülkeleri İsrail'e ek konut inşaatından vazgeçmesi için çağrıda bulundu!

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin (BMGK) üyeleri Almanya, Fransa, Belçika ve Estonya ile konseye gelecek sene katılacak Norveç ve İrlanda, İsrail'e Doğu Kudüs’teki ek  konut inşası planından vazgeçmesi için çağrıda bulundu.

Sitede iş yeri açarken onay gerekli mi?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal bugünkü köşe yazısında; sitede iş yeri açarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini kaleme aldı.

Maraş’ın yeniden inşası Türk müteahhitlere iş sahası açar mı?

46 yıl önce yerleşime ve ziyarete kapatılan yasak bölge Maraş bugün kısmi olarak açıldı. Peki Maraş'ın açılması ne anlama geliyor? Maraş’ın yeniden inşası Türk müteahhitlere yeni iş sahası açar mı?

TOKİ 176 konut ile 155 iş yerini açık artırma ile satışa çıkardı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 176 konut ve 155 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa çıkardı.

Akfen GYO Ağustos 2020 aylık yatırımcı raporu!

Akfen GYO Ağustos 2020 aylık yatırımcı raporu yayınlandı. Söz konusu düzeltmeler raporda rakamsal bir değişiklik yaratmıyor.

Sitede iş yeri açarken onay alınmalı mı?

Takvim Gazetesi köşe yazarı olan Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Sitede iş yeri açarken onay alınmalı mı?'' sorusunu yanıtladı...

Kırklareli'nde elektrik akımına kapılan inşaat işçisi ağır yaralandı!

Kırklareli Cumhuriyet Mahallesi 200 Konutlar Sitesi mevkisinde elektrik akımına kapılan inşaat işçisi ağır yaralandı...

İngiltere'de bir baba kızları için ağaç ev inşa etti!

İngiltere'nin Watford kentinde yaşayan Joe Rackley isimli bir baba, kızları 3 yaşındaki Tabitha ve 3 aylık Rosa için ağaç ev inşa etti...

İş yeri açma ve çalışma ruhsatlarına yeni düzenleme getirildi!

Oto galeriden lunaparklara kadar birçok iş yerini yakından ilgilendiren iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yeni düzenlemeler yürürlüğe girdi.

İş GYO Kanyon AVM kiracılarına yüzde 50 kira indirimi yapacak!

İş GYO portföyünde yer alan Kule Çarşı, Mallmarine ve Tuzla Meydan Çarşı'nın 1 Haziran 2020 tarihi itibarıyla tam kapasite ile faaliyete geçmesine, Kanyon AVM ve bahsi geçen çarşı ve ticari alanlarda işletmelerini açan kiracılara yüzde 50 oranında kira indirimi yapılması kararlaştırıldı.

iş gyo a.ş Haberi

iş gyo a.ş


Ekspertiz Değeri   (KDV Hariç TL) 


İş Kuleleri Kompleksi (Kule 2, Kule 3, Kule Çarşı)                495.000.000 TL

Ankara İş Kulesi                                                                     98.000.000  TL

Maslak Ofis Binası                                                                  52.000.000  TL

Ankara-Ulus Banka Hizmet Binası                                      ...