07 / 05 / 2024

İş GYO denetim şirketi 2020

İş GYO denetim şirketi 2020

İş GYO'nun 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik, Genel Kurul'un onayına sunulacak...

Akmerkez GYO, PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Akmerkez GYO'nun PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin bağımsız denetçisi olarak seçilmesine ilişkin Genel Kurul Kararının 18 Mayıs 2021 tarihinde tescil edildi.

Ata GYO, 2021 yılı için KPMG Bağımsız Denetim Şirketi ile anlaştı!

Ata GYO, 2021 yılı içerisinde düzenlenecek finansal tabloların denetimi için "KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş" ile bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına karar verdi. 

Özak GYO 2021 yılı bağımsız denetim şirketini seçti!

Özak GYO, 2021 yılına ait bağımsız denetim hizmetinin, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından yerine  getirilmesi hususunun Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi. 

Akiş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şrketi'nin Akiş GYO'nun bağımsız denetçisi olarak seçilmesine ilişkin Genel Kurul Kararı, Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanarak tescil edildi. 

Vakıf GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Vakıf GYO'nun 2021 yılı bağımsız denetim hizmetleri için, Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik AŞ (E&Y)'nin 2 Nisan 2021 tarihli Genel Kurulda seçilmesi hususu tescillendi. 

Akiş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim firmasını seçti!

Akiş GYO, 2021 yılı mali tablo ve raporlarının denetimi için PwC Bağımsız Denetim Ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin bağımsız denetim firması olarak seçilmesine karar verdi. 

Doğuş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Doğuş GYO, 2021 yılı hesap dönemine ilişkin finansal raporlarının denetlenmesi için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin bağımsız denetim şirketi olarak seçilmesine karar verildi. 

Yeni Gimat GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Yeni Gimat GYO'nun 2021 yılı için önerilen bağımsız denetim kuruluşu Denge Ankara Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. (Mazars) genel kurul onayının akabinde tescil ve İlan edildi. 

Trend GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Trend GYO, 2021 yılında finansal raporlarının denetlenmesi için HSY Danışmanlık ve Bağımsızlık Denetim A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

Alarko GYO, Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Alarko GYO'nun 2021 hesap dönemi bağımsız denetimini yapmak üzere Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile sözleşme imzalanmasına oy çokluğu ile karar verildi.

Atakule GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Atakule GYO, 2021 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere Eren Bağımsız Denetim Anonim Şirketi'nin seçilmesine karar verdi. 

İş GYO 2021 yılı için Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İş GYO'nun 24 Mart 2021 tarihli Olağan Genel Kurul toplantısında onaylanan 2021 yılı hesap dönemi için Güney Bağımsız Denetim tarafından yerine getirilmesi hususu İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 2 Nisan 2021 tarihinde tescil edildi.

Deniz GYO 2021 yılı için DRT Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Deniz GYO'nun 2021 yılı hesap dönemine ilişkin finansal raporların denetlemesi ve ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

İş GYO denetim şirketi 2020 Haberi

İş GYO denetim şirketi 2020

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2020 mali yılı bağımsız denetim şirketinin genel kurul onayına sunulması hakkında açıklama yaptı.

İş GYO'nun 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak görevlendirilmesine ve görevlendirmenin Genel Kurul'un onayına sunulmasına, oybirliği ile karar verildi.

İş GYO KAP açıklaması:
Denetimden Sorumlu Komite'nin önerisi ve Yönetim Kurulu'nun 9.03.2020 tarihli kararı doğrultusunda, Şirketimizin bağımsız denetim hizmetinin 2020 yılı faaliyet dönemi için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'den alınması hususu Genel Kurul'un onayına sunulacaktır....