29 / 04 / 2024

iş gyo İnistanbul Gala

iş gyo İnistanbul Gala

İş GYO ve Nef imzalı Topkapı İnistanbul Gala projesi ilgi görmeye devam ediyor. 1140 ünitenin 875'i satılan projede yeni ünitelerde satışa çıkarıldı.

İş Gyo İnistanbul Gala ulaşım!

Topkapı İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından hayata geçiriliyor. İş Gyo İnistanbul Gala ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

İnistanbul Gala Evleri!

İnistanbul Gala Evleri İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da inşa ediliyor. Topkapı İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası taşıyor. Proje 2018 yılında teslim edilecek.

İş GYO İnistanbul Gala teslim tarihi!

İş GYO İnistanbul Gala teslim tarihi 2018 yılının 2. Yarısı olarak belirlendi. İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef işbirliği ile inşa edilen İnistanbul Gala projesinde 3565 adet daire yer alıyor.

Nef İnistanbul Gala ev fiyatları!

Nef İnistanbul Gala ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İnistanbul Gala projesi toplam 3 bin 565 adet daireden meydana geliyor.

İnistanbul Gala nerede?

İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef işbirliği ile İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da hayata geçiriliyor. Proje 3565 daireden meydana geliyor. Peki İnistanbul Gala nerede?

İnistanbul Gala ev fiyatları!

İnistanbul Gala ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İnistanbul Gala projesi 3 bin 565 adet daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor.

Nef İnistanbul Gala projesi iletişim!

Nef İnistanbul Gala projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzasıyla yükseliyor.

İnistanbul Gala projesinin ruhsatı alındı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası ile inşa edilen İnistanbul Gala projesinin ruhsatı alındı .Proje Zeytinburnu'nunda bulunan Şişecam Grubu'na ait eski Topkapı Fabrikası arsası üzerinde konumlandırılıyor.

İş GYO 2020'de 178,4 milyon TL'lik 231 konut sattı!

İş GYO'nun portföyünde bulunan Manzara Adalar, Topkapı İnistanbul ve Ege Perla projeleri kapsamında, 2020 yılı içerisinde toplam satış değeri KDV hariç 178,4 milyon TL olan 231 adet konut satıldı. 

İş GYO 2018'de 193 milyon TL'lik satış yaptı!

İş GYO tarafından satışların devam ettiği Ege Perla, Manzara Adalar ve İnistanbul'da yaklaşık 193 milyon TL tutarında satış gerçekleştirildi...

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi dairelerin kat ve konumlarına göre değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülüyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum!

İlk taksitlerin 2016 yılındaödeneceği proje İş GYO ve Nef imzasıyla yükseliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum bilgisine göre Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükseliyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef!

Daire alanlarının 48 metrekareden başladığı proje Eski Şişecam arazisi üzerinde yükseliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef projesinde teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal daire fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal daire fiyatları kat ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre uzaklıkta bulunuyor.

İş GYO Inİstanbul Lokal lokasyon!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadra değişiyor. İş GYO Inİstanbul Lokal lokasyon bilgisi kapsamında Zincirlikuyu ’ya 8 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

İş GYO Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık!

İş GYO Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire tipleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. TEM Otoyolu'na 7 kilometre mesafede olan projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

İş GYO Inİstanbul Lokal teslimleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteren proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükseliyor. İş GYO Inİstanbul Lokal teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

İş GYO Inİstanbul Lokal satılık ev fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Lokal satılık ev fiyatları 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki dairelerin teslimlerinin 2017 sonunda yapılması planlanıyor.

İş GYO Inİstanbul Lokal Evleri fiyat listesi!

İş GYO Inİstanbul Lokal Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 348 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa edilen projede 48 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef satılık ev!

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef satılık ev fiyatları 348 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği projede 120 ay vadeli banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal fiyatları 345 bin TL'den başlıyor. TEM Otoyolu'na 7 kilometre mesafede bulunan projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

iş gyo İnistanbul Gala Haberi

iş gyo İnistanbul Gala

İş GYO ve Nef imzalı İnistanbul Gala projesi ilgi görmeye devam ediyor.

Projede 1140 ünitenin 875'i satılırken, yeni ünitelerde satışa çıkarıldı. Topkapı'da inşa edilen İnistanbul Gala'da fiyatlar 320 bin liradan başlıyor Iş GYO ve Nef ortaklığının ilk projesi İnistanbul Gala, satışların başladığı ilk günden bu yana yoğun ilgi görüyor. Henüz ön talep dönemindeyken 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çeken İnistanbul Gala'da, yoğun ilgi nedeniyle yeni üniteler de satışa çıkarıldı ve toplamda 1140 ünitenin 875'i şimdiden satıldı. 


Topkapı'da inşa edilen İnistanbul Gala'da fiyatlar 320 bin liradan başlıyor. Proje için yüzde 1 peşinat ve 2 bin 100 liradan başlayan aylık ödemeler içeren banka kredili ve faizsiz 30 ay vadeli ödeme seçenekleri bulunuyor. Könut fiyatının yüzde 75'i kadar banka kredisi kullanılabilen projede 120...