30 / 04 / 2024

İş GYO kiracıları

İş GYO kiracıları

İş GYO'nun portföyünde yer alan alışveriş merkezi, çarşı ve ticaret alanlarındaki kiracılarına, kira desteğinin belirlenmesi konularında Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı.

İş GYO'nun kiracıları faaliyetlerine başlıyor!

İş GYO, Kanyon Alışveriş Merkezi, Kule Çarşı, Mallmarine ve Tuzla Meydan Çarşı'nın 11 Mayıs 2020 tarihi itibarıyla kademeli olarak faaliyete açılmasına, Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki tüm kiracıların  1 Haziran 2020 tarihine kadar faaliyete başlamasına karar verdi.

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 15 pandemi iskontosu!

Panora GYO 2021 yılı Kasım ayı pandemi dönemi için geçerli olmak üzere; kiracılarının aylık veya aylık asgari kira bedellerine yüzde 15'e varan muhtelif oranlarda pandemi iskontosu uygulayacak. 

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 15 indirim!

Panora GYO eczane, banka vb. hizmet veren işletmeler hariç, mağaza ve kiosk alanı kiracılarına Ekim 2021 için yüzde 29'luk iskontoların sürdürülmesine, aylık veya aylık asgari kira bedellerine yüzde 15 pandemi iskontosu uygulanmasına karar verdi.

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 20 indirim!

Panora GYO, kiracılarına finansal destekte bulunmak amacıyla, pandemi öncesi yüzde 29'a varan iskontoların devam etmesine, kira bedellerinde yüzde 20'ye iskonto uygulanmasına ve kira bedelinin kira sözleşmesiyle belirlenen hasılat oranı üzerinden tahsil edilmesine karar verdi.

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 29 indirim!

Panora GYO, kalıcı normalleşmeye geçiş sürecinde, bünyesinde faaliyette bulunan kiracılarına finansal açıdan destek olmak amacıyla desteklerini sürdürme kararı aldı.

Panora GYO kiracılarına yüzde 50 iskonto uygulayacak!

Panora GYO'nun bünyesinde yer alan kiracılarına aylık veya aylık asgari kira bedellerine yüzde 15'den yüzde 50'ye varan muhtelif oranlarda ilave pandemi iskontosu uygulanmasına karar verildi.

Akiş GYO Haziran ayına özel kiracılarına destek verecek!  

Akiş GYO, AVM kiracılarına Haziran ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanacak.

Akiş GYO, AVM kiracılarına kira desteği sağlayacak!

Akiş GYO'nun Akbatı ve Akasya AVM'lerindeki kiracılarına Mayıs ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanmasına karar verildi.

Doğuş GYO, Gebze Center AVM'deki kiracılarından kira almayacak!

Doğuş GYO, Gebze Center AVM'de faaliyetlerini durduran kiracılarından kapalı kaldığı dönemlere istinaden kira alınmamasına karar verdi. 

Doğuş GYO'dan Gebze Center AVM'deki kiracılarına yüzde 40 indirim!

Doğuş GYO tarafından Gebze Center AVM'deki tüm kiracılarına destek olmak amacıyla Mart ayı ile sınırlı olmak üzere sözleşmelerinde geçerli olan kira bedelleri üzerinden yüzde 40 oranında kira indirimi uygulanmasına karar verildi. 

Panora GYO'dan kiracılarına Mart ayı desteği!

Panora GYO'nun bünyesinde faaliyet gösteren kiracılarına 2021 yılı Mart ayı pandemi dönemine özel kira desteği verecek. 

Akiş GYO, AVM kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya AVM'lerindeki kiracılarına yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlayacak.

TSKB GYO'dan AVM kiracılarına kira indirimi!

TSKB GYO'nun portföyünde yer alan Alışveriş Merkezinde faaliyet gösteren kiracılarına desteklenmesini teminen; kira bedellerinde indirim uygulanması ve uygulanacak olan indirim oranlarının belirlenmesi hususunda Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı.

Akiş GYO'dan kiracılarına Şubat ayına özel kira desteği!

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezleri'ndeki kiracılarına Şubat ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlayacak.

İş GYO kiracıları Haberi

İş GYO kiracıları

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) portföyde yer alan AVM ve çarşı/ticaret alanları hakkında açıklama yaptı.

İş GYO'nun portföyünde yer alan alışveriş merkezi, çarşı ve ticaret alanlarındaki kiracılarına, Eylül-Aralık 2020 dönemini kapsayacak şekilde, güncel ziyaretçi sayısı ve kiracıların iş hacmi dikkate alınarak, kira desteği verilip verilmemesi ve verilebilecek kira desteğinin belirlenmesi konularında Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı.

İş GYO'nun KAP açıklaması.
Koronavirüs salgını kapsamında, Şirket portföyünde yer alan alışveriş merkezi, çarşı ve ticaret alanlarındaki kiracılarımıza, Eylül-Aralık 2020 dönemini kapsayacak şekilde, güncel ziyaretçi sayısı ve kiracıların iş hacmi dikkate alınarak, kira desteği verilip verilmemesi ve verilebilecek kira desteğinin belirlenmesi konularında Şirket Genel Müdürlüğü yetkili...