06 / 05 / 2024

iş gyo komite üyeleri

iş gyo komite üyeleri

İş GYO'nun Kurumsal Yönetim Komitesi, Komite Başkanlığı'na Arzu Erdem'in, Komite Üyeliklerine Neşe Gülden Sözdinler'in, Murat Doğan'ın ve Ayşegül Şahin Kocameşe'nin seçilmesine karar verildi. 

İş GYO yönetim kurulu komiteleri ve üyelerini seçti!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komiteleri ve üye seçimleri hakkında açıklama yaptı. İşte komite ve üye olarak seçilenler...

Halk GYO komite üyelerini görevlendirdi!

Halk GYO'nun  Denetimden Sorumlu Komite için  Raci Kaptan Kolaylı'nın (Bağımsız Üye)  "Başkan" ve Mehmet Tanrıverdinin "Üye" olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

İş GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

İş GYO'nun Kurumsal Yönetim Komitesi, Komite Başkanlığı'na Arzu Erdem'in, Komite Üyeliklerine Neşe Gülden Sözdinler'in, Murat Doğan'ın ve Ayşegül Şahin Kocameşe'nin seçilmesine karar verildi. 

İş GYO yönetim kurulu komite üyeleri!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komite üyelerini seçti. İşte İş GYO'nun yönetim kurulu komite üyeleri...

Akiş GYO komite üyelerini belirledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca yönetim kurulu bünyesinde komite üyelerini oluşturdu. İşte Akiş GYO'nun komite üyeleri...

Panora GYO komite üyelerini seçti!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim iç yönergesi kapsamında oluşturulan çalışma komitelerinde görev alacak üyelerin atamalarını yaptı. İşte Panora GYO komite üyeleri...

Kiler GYO komite üyelerini belirledi!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Kiler GYO Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca, komite üyelerini belirledi.

İŞ GYO Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı!

İŞ GYO, Halkalı'daki Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı. KDV dahil 82 milyon 10 bin TL bedelle satılan binanın bedeli tapu devir işlemleri ile eş zamanlı olarak tahsil edildi.

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje konum bilgisine göre Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi 2017 yılında yapılması planlanıyor.

İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

İş GYO İnistanbul Gala Konut fiyatları!

İnistanbul Gala Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İş GYO İnistanbul Gala Konut fiyatları daire seçenekleri ve konumuna göre değişiyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ödeme planı!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar ve kampanyalar devam ediyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

İş GYO Inİstanbul Gala Davutpaşa daire fiyatları!

Nef ve İş GYO ortaklığında hayata geçirilen Inİstanbul Gala Davutpaşa konum olarak eski Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşaa ediliyor.İş GYO Inİstanbul Gala Davutpaşa daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim!

İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabilen proje Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 400 metre uzaklıkta bulunuyor.

iş gyo komite üyeleri Haberi

iş gyo komite üyeleri

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu komiteleri hakkında açıklama yaptı.

İş GYO'nun Kurumsal Yönetim Komitesi, Komite Başkanlığı'na Prof. Dr. Arzu Erdem'in, Komite Üyeliklerine Neşe Gülden Sözdinler'in, Murat Doğan ve Şirket Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nün bağlı olduğu Grup Başkanı olarak görev yapmakta olan Ayşegül Şahin Kocameşe'nin seçilmesine, Aday Gösterme Komitesi ile Ücret Komitesi'nin ayrıca oluşturulmamasına, söz konusu komitelerin görevlerinin Kurumsal Yönetim Komitesi tarafından yerine getirilmesine, Riskin Erken Saptanması Komitesi, Komite Başkanlığı'na Haluk Büyükbaş'ın, Komite Üyeliklerine ise Prof. Dr. Arzu Erdem ve Murat Doğan'ın seçilmesine, Denetimden Sorumlu Komite Başkanlığı'na Nihat Uzunoğlu'nun, Komite Üyeliğine ise Haluk Büyükbaş'ın seçilmesine karar verildi. 

İş GYO'nun KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği gereğince ve komitelerin çalışma esasları çerçevesinde görev yapmak...