09 / 05 / 2024

İŞ GYO Tecim Yapı Elemanları İnşaat

İŞ GYO Tecim Yapı Elemanları İnşaat

İş GYO portföyünde yer alan ve mülkiyetinin yüzde 50'sinin İş GYO'ya yüzde 50'sinin Tecim Yapı Elemanları İnşaat'a ait olduğu Üsküdar arsasında proje hayata geçirilmesi için imza atılmasına karar verildi.

İş GYO Litus İstanbul'da yüzde 5 indirim fırsatı! 

İş GYO ve Tecim imzasıyla hayata geçirilen Litus İstanbul projesinde yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor. Aynı zamanda 12 taksit imkanı ile de konut sahibi olunabiliyor. İşte ayrıntılar...

İş GYO Litus İstanbul ön satışta! Altunizade'ye 98 konutluk yeni proje!

İş GYO ve Tecim iş birliği ile hayata geçirilen Litus İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Altunizade'de konumlanıyor. Litus İstanbul projesinde ön satış başladı. Peki Litus İstanbul projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İş GYO Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

İş GYO portföyünde yer alan ve mülkiyetinin yüzde 50'sinin İş GYO'ya yüzde 50'sinin Tecim Yapı Elemanları İnşaat'a ait olduğu Üsküdar arsasında proje hayata geçirilmesi için imza atılmasına karar verildi.

İŞ GYO'nun Kadıköy'deki otel projesinde son durum ne?

İş Bankası'na ait iş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) - Tecim Yapı Ortaklığı ile İstanbul'da 2019 Ocak'ta bir otel projesinin inşaatı başlamıştı. Peki, İş GYO'nun arsasındaki otel inşaatında son durum ne? İş GYO, yeni planlarını Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'na sundu...

İş GYO Manzara Adalar için Tecim'e ne kadar ödeme yapacak?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal Manzara Adalar hakkında açıklama yaptı.

İş GYO-Tecim Yapı'dan Kadıköy'e 262 odalı 4 yıldızlı otel!

İş GYO-Tecim Yapı, İstanbul Kadıköy'de İbrahimağa Mahallesi'nde 91.5 milyon TL değerinde otel inşa edecek. 262 odalı olarak planlanan otelin hafriyat çalışmalarına 2018 Şubat'ta başlanılacak..

İş GYO Kadıköy'den 40 milyon TL'ye arsa aldı!

İş GYO, Kadıköy'de yer alan 9 bin 43 metrekarelik arsanın yüzde 45'lik hissesini Tecim Yapı'dan 39 milyon 879 bin 930 TL'ye aldı. İş GYO kesinleşecek imar durumuna göre geliştirilmesi planlanan otel ve ticari alanlardan oluşacak projenin yüzde 45'ine ortak olacak.

Nurol GYO, Sultangazi arsa ihalesine katılacak!

Nurol GYO 17 Ağustos 2010 tarihinde Emlak Konut tarafından yapılacak olan İstanbul Sultangazi arsa ihalesine Nurol İnşaat ile birlikte katılacağını açıkladı

Yapı Kredi Koray GYO, bir konut satışını iptal etti

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Ankara Projesinde yer alan A blok 45 numaralı konutun satışının iptal edildiğini duyurdu

Sinpaş GYO 75 bin hisse senedi aldı

Sinpaş GYO 13 Ağustos 2010 tarihinde kendi payları ile ilgili olarak 1.6733 ortalama fiyattan 75 bin hisse senedi aldı

Reysaş GYO, yönetim kurulu faaliyet raporunu açıkladı

Reysaş GYO, finansal tabolalarını ve yönetim kurulu faaliyet raporunu açıkladı

Yapı Kredi Koray GYO, gelir tablosunu açıkladı

Yapı Kredi Koray GYO, altı aylık ayrıntılı gelir tablosunu açıkladı

Atakule GYO, finansal tablolarını açıkladı

Atakule GYO, finansal tablolarını açıkladı

İŞ GYO Tecim Yapı Elemanları İnşaat Haberi

İŞ GYO Tecim Yapı Elemanları İnşaat

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP), Üsküdar arsasında geliştirilmesi planlanan proje hakkında açıklama yaptı.

İş GYO portföyünde yer alan ve mülkiyetinin yüzde 50'sinin İş GYO'ya yüzde 50'sinin Tecim Yapı Elemanları İnşaat Servis ve Yönetim Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti.'ye ait olduğu Üsküdar ilçesi, Burhaniye Mahallesi'nde kayıtlı arsa üzerinde hayata geçirilmesi planlanan projeye ilişkin TECİM ile hasılat paylaşımlı inşaat sözleşmesi imzalanmasına karar verildi. 

İş GYO'nun Tecim Yapı Elemanları İnşaat ile hayata geçireceği Üsküdar Burhaniye'deki yeni projesinde toplam 6 konut bloğu, 1 ofis bloğu yer alacak. Projede kısmen ticaret alanlarına da yer verilmesi planlanıyor. 

2020 yılı değerleme raporuna göre; İş GYO'nun Üsküdar'da konumlanan arsasının değeri 69 milyon 775 bin TL olarak belirlendi. Arsa, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 2,5...